folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yeni Bir Zeytin Ağacı Katliamı - İzmir

Yeni Bir Zeytin Ağacı Katliamı - İzmir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Twitterda görünce ekleyim dedim. Reşat Yörük İBB Basın danışmanıdır.

İzmir'de 1532 zeytin ağacı, G.emir yeni Fuar alanından taşındı. 1075'i şimdi Kadifekale'de boy veriyor

https://twitter.com/ResatYrk/status/553874405705912322

legendary tarafından 10/Oca/15 20:58 tarihinde düzenlenmiştir

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

Soma'da noldu o kadar ağaç taşındımı?  Yırca muhtarının dediği gibi santral  2 km öteye yapılmak istense idi 1 tane bile ağaç ellenmiyecekti.  

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    bykamu bunu yazdı
    O ağaçlar kesilmedi, taşındı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’deki Fuar İzmir alanında bulunan zeytin ağaçlarının “kesildiği” iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Fuar şantiye alanındaki zeytin ağaçlarının Tarım İl Müdürlüğü görüşü doğrultusunda, ağırlıklı olarak Kadifekale’deki heyelan bölgesinde oluşturulan kent ormanına nakledildiği kaydeden Büyükşehir yetkilileri, “Ağaçların rant uğruna kesilmesine göz yumanların, hedef şaşırtmak için belediyemizi suçlamasını asla kabul etmiyoruz. Şantiye alanından taşıdığımız ağaçların hepsi kayıt altında farklı alanlara nakledildi. 5 Şubat 2013 tarihinde budama, söküm ve nakil işlemlerine başlanan 1532 adet zeytin ağacını, 2 Mayıs 2013 tarihine kadar kentin muhtelif yerlerine taşıdık” bilgisini verdi.

Ağaçlar nereye taşındı? İşte liste!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Fuar şantiye alanındaki 1532 zeytin ağacını şu noktalara taşıdı:
    1075 adet Kadifekale, 225 adet Portakal Vadisi, 26 adet Dudayev Bulvarı, 10 adet Narlıdere, 2 adet Üçkuyular İskele, 31 adet Ulukent Kavşağı, 63 adet Bayraklı  Ord. Prof. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı, 20 adet Olimpiyat Köyü, 21 adet Urla Göztepe Spor Tesisleri, 9 adet Menemen Ayvacık İlk Öğretim Okulu ve Taş Camii, 4 adet Konak Pier, 7 adet Urla Trafik Bölge Müdürlüğü, 39 adet Gaziemir Belediyesi.

kaynak : http://www.izmir.bel.tr/HaberDetay/13032/tr

Bunu ben biliyorum baştan beri zaten hocam. Postalarımda zaten yazdım mumkun oldugunca tasimaya calisiyoruz dedigini baskanin. Ama tşk ederim sayende yıllarını izmirde geciren arkadaslar orada maki oldugunu zeytin agaci olmadığını iddaa eden arkadaslar öğrenmiş oldular. 

Sanırım laf olsun diye yazdıklarını herkes anlamıştır. Bence erdemli davranıp gelip Özür dilemeleri gerekiyor. @Ekerci murid de dahil.

@Serdar sen dileme.. susman yeterli benim için kardeşim 

madem biliyordun niye konuyu actin ?

aklima tek bir secenek geliyor

sirf ipnelik olsun diye.

banlik adamsin vessalam

Yine asıl konuyu tutturamadın. Konuya gel hoca konuya. Konuyu başka yerlere çekip tartışma çıkartmaya çalıştığın için sende banlık adamsın vesselam. Nasıl yapalım ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    bykamu bunu yazdı
    O ağaçlar kesilmedi, taşındı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’deki Fuar İzmir alanında bulunan zeytin ağaçlarının “kesildiği” iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Fuar şantiye alanındaki zeytin ağaçlarının Tarım İl Müdürlüğü görüşü doğrultusunda, ağırlıklı olarak Kadifekale’deki heyelan bölgesinde oluşturulan kent ormanına nakledildiği kaydeden Büyükşehir yetkilileri, “Ağaçların rant uğruna kesilmesine göz yumanların, hedef şaşırtmak için belediyemizi suçlamasını asla kabul etmiyoruz. Şantiye alanından taşıdığımız ağaçların hepsi kayıt altında farklı alanlara nakledildi. 5 Şubat 2013 tarihinde budama, söküm ve nakil işlemlerine başlanan 1532 adet zeytin ağacını, 2 Mayıs 2013 tarihine kadar kentin muhtelif yerlerine taşıdık” bilgisini verdi.

Ağaçlar nereye taşındı? İşte liste!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Fuar şantiye alanındaki 1532 zeytin ağacını şu noktalara taşıdı:
    1075 adet Kadifekale, 225 adet Portakal Vadisi, 26 adet Dudayev Bulvarı, 10 adet Narlıdere, 2 adet Üçkuyular İskele, 31 adet Ulukent Kavşağı, 63 adet Bayraklı  Ord. Prof. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı, 20 adet Olimpiyat Köyü, 21 adet Urla Göztepe Spor Tesisleri, 9 adet Menemen Ayvacık İlk Öğretim Okulu ve Taş Camii, 4 adet Konak Pier, 7 adet Urla Trafik Bölge Müdürlüğü, 39 adet Gaziemir Belediyesi.

kaynak : http://www.izmir.bel.tr/HaberDetay/13032/tr

Bunu ben biliyorum baştan beri zaten hocam. Postalarımda zaten yazdım mumkun oldugunca tasimaya calisiyoruz dedigini baskanin. Ama tşk ederim sayende yıllarını izmirde geciren arkadaslar orada maki oldugunu zeytin agaci olmadığını iddaa eden arkadaslar öğrenmiş oldular. 

Sanırım laf olsun diye yazdıklarını herkes anlamıştır. Bence erdemli davranıp gelip Özür dilemeleri gerekiyor. @Ekerci murid de dahil.

@Serdar sen dileme.. susman yeterli benim için kardeşim 

madem biliyordun niye konuyu actin ?

aklima tek bir secenek geliyor

sirf ipnelik olsun diye.

banlik adamsin vessalam

abi bir ara diyordum herkes fikrini belirtsin zaten tbt böyle bir ortam ama dürüstçe fikir belirtilsin eğri doğru konuşulsun bunlar işi artık ortalığı karıştırmayı provakatörlüğe çekmeye başladılar yalan dolan haberlerle dikkat ettiyseniz yenişafak dan diğer yandaş gazetelerden bunları mı öğrendin sen okuya okuya ortaya bir palavra atayım 

neyden özür dileyeceğiz burada herkesin fikri belli zaten ağaç katliamı hakkında konusunda burada yazdım ben okumadan hülooğğğ yaptığından bilmessin tabi amacın oertalığı karıştırmak
    burada verilen tepki senin iki yüzlülüğün neymiş bizizm samimiyetimizi ölçmek için konu açmışmış yok zaten biliyormuş ağaçların taşındığınıda yandaşların yalan haberini burada paylaşıp milleti birbirine sövdürmek miş amacın hoca 

bizizm samimiyetimizi ölçene bak sen 

madem ağaçların taşındığını biliyordun da bu malum yandaş gazetenin bu denli provakatörce haber yaptığını söyleyecek kadar neden delikanlı adam olamıyorsun? yüreğin varsa kalk de o zaman sende bu  yandaş gazetesi sırf chp ye bok atmak için böyle haber yapmış diye de de bilelim 

biz 2 ağaç için sokaklara döküldük gezide, somada, validebağ da  sende çık dökül de seninde hassasiyetini görelim madem 
    biz ağaç dikecez tutan yok 
    yalovada izmirde ağaç katliamı yapıldıysa çıksın akp sokaklara koysun tepskisinide eğer gerçekten katliam varsa bir yerde bizde görelim o zaman hassasiyetini yoksa yalan haberler yazmak daha mı tatlı geliyor 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

serdar hocam sabaha kadar yazsan boşuna ad hominem yapıp geçer :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Bazı arkadaşlar galiba anlama özürlüler. Ben anlatmaktan yoruldum onlar saldırmaktan yorulmadılar :) Neyse biz yine efendiliğimizi yapıp cevap verelim. 

Belediye başkanının açıklaması : Mümkün olduğunca zeytin ağaçlarını taşımaya "çalıştık".. 

Bizzat gidip görürseniz taşınan zeytinağacı kadar kesilen zeytinağacı da var. Ama yıllardır izmirde yaşayıp da zeytin ağaçlarını "maki" zanneden arkadaşların gözüyle bakmayın. Ardını arkasını bilmeden yorum yapmak sizin düşüncenizdeki insanların çoğunda var. O yüzden çok görmüyorum merak etmeyin. 

Serdar sana bir tavsiyem var.. Bilmediğin konularda bilmiyorum demekten çekinme. Tavsiyemi dinlemezsen de saygı duyarım. İyi geceler. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Hacı ben gezide ağaçlar kesilmesin diyenlere hep destek verdim ki zaten. Ayrıca ağaçların kesilmeyip başka yerlere taşınmasını da kabul edenlerdenim. Gezide o ağaçlar taşındı, gaziemirde o ağaçlar "başkanın söylediğine göre" taşınmaya çalışıyor. Ben bu konuda da çok büyük problem göremiyorum. Cami de Kilise de avmde fuarda ihtiyaç varsa yapılmalı, yeter ki ağaçlar katledilmesin, taşınsın ve bi o kadar da dikilsin. Biz 80 tane öğrenci 10 tane öğretmen kendi imkanlarımızla 100 tane fidan diktik. Sizde dikin hocam tutan varmı. Konuşmakla olmuyor icraat yapmak gerek. 

Hatta TBT olarak organizasyon yapalım her murid 1 fidan diksin biyere. Para toplayalım TBT hatıra ormanı yapalım. 25.000 kişiyiz burda. 1000 tane bile diksek yeter. Varsa destekleyen hemen yönetime iletelim yapalım organizasyonu ?

"AKP içinde en nefret ettiğim adam olan" Yiğit Bulut'un bir sözü var. "26 yaşında aselsanda f16'ların yazılımını çözen mühendis milliyetçidir benim için." Görelim kimler seviyor ağaçları, fidanları.. 

mfatihbodur bunu yazdı

Bazı arkadaşlar galiba anlama özürlüler. Ben anlatmaktan yoruldum onlar saldırmaktan yorulmadılar :) Neyse biz yine efendiliğimizi yapıp cevap verelim. 

Belediye başkanının açıklaması : Mümkün olduğunca zeytin ağaçlarını taşımaya "çalıştık".. 

Bizzat gidip görürseniz taşınan zeytinağacı kadar kesilen zeytinağacı da var. Ama yıllardır izmirde yaşayıp da zeytin ağaçlarını "maki" zanneden arkadaşların gözüyle bakmayın. Ardını arkasını bilmeden yorum yapmak sizin düşüncenizdeki insanların çoğunda var. O yüzden çok görmüyorum merak etmeyin. 

Serdar sana bir tavsiyem var.. Bilmediğin konularda bilmiyorum demekten çekinme. Tavsiyemi dinlemezsen de saygı duyarım. İyi geceler. 

Bak canım müridim. Şimdi sen kalkıp da aman ağaca bir şey olmasın, benim tek derdim o deyip, gidip de iktidar yalayıcısı bir grubun haberine ilişik atıp gelip buradan yine malumat sahibi olmadan millete nutuk atarsan ister istemez herkes sana cephe alır. Seçimler geliyor, böyle haberlerin olması gayet doğal.

Caliber tarafından 11/Oca/15 04:35 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Geziparkında insanları sokağa döken ağaçların kesilmesi değildi, ağaçlar kesilecek dendiğinde bir avuç insan parka gittii,

bizi kızdıran şey hükümetin bu insanlara reva gördüğü müdahale idi, ben yaptım olacak, ben ne dersem o olur tavrıydı.

Bunu anlamayan beyinsizler hala elma ile armutu kıyaslamaya çalışıyor. 12 Yıl boyunca savunduğun adamlar hırsız çıkınca böyle yarrak yemiş bülbüle dönersiniz sesiniz çıkmaz...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Geziparkında insanları sokağa döken ağaçların kesilmesi değildi, ağaçlar kesilecek dendiğinde bir avuç insan parka gittii,

bizi kızdıran şey hükümetin bu insanlara reva gördüğü müdahale idi, ben yaptım olacak, ben ne dersem o olur tavrıydı.

Bunu anlamayan beyinsizler hala elma ile armutu kıyaslamaya çalışıyor. 12 Yıl boyunca savunduğun adamlar hırsız çıkınca böyle yarrak yemiş bülbüle dönersiniz sesiniz çıkmaz...

bunlar için problem değil,

yarın chp gelse başa bizden çok Atatürkçü olur bu dönek yavşaklar....

destination@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Zeytin ağaçlarının taşındığını bildiği halde zeytin ağacı katliamı diye konu açtığı için özür dilemesi gereken biziz nu kadar da alçak! gönüllü, yakışır 

Toplam Hit: 13255 Toplam Mesaj: 93