folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yeni İnternet Sitemi Açtım, Yapıcı Eleştiriler Bekliyorum

Yeni İnternet Sitemi Açtım, Yapıcı Eleştiriler Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

Merhaba bildiğiniz gibi bir süredir 3 yıl kadar Internet basın-yayın sektöründe farklı sitelerle ve firmalar ile çalıştım. Son 1 senedir çalıştığım kişisel sitemi bağlı bulunduğum ajansa devrettim ve içeriğine daha da güvendiğim bir başka site açtım.

Bu sitenin amacı klasik haber siteleri yerine boş zamanlarınızda girip zaman öldürebileceğiniz ve güncel ilgi çekici haberler ile zaman geçirebileceğiniz bir internet sitesi yapmaktı.  

Site içeriğinde forum ve ajanda mevcut fakat şu an aktif değildir. Bu yüzden sadece haber kategori ve içeriğini eleştirip fikirlerinizi söylerseniz mutlu olurum.

Site ismi: www.sosyokultur.com

facebook adresi: https://www.facebook.com/pages/Sosyo-K%C3%BClt%C3%BCr/736231373120369?fref=ts

twitter: https://twitter.com/SosyoKultur

Google+: https://plus.google.com/b/110763973316587147016/+Sosyokultur

Not: Umarım sadece tanıtım olarak algılanıp konu silinmez. Herşeyimi ortaya koyarak böyle bir projeye girdim ve internet aleminde bu kadar zaman geçiren sizlerin eleştirileri siteyi geliştirmek içni önemli. Emin olun yaptığınız her yorum tartılarak düşünülcek ve gerekli şeyler yapılmaya çalışılcaktır.

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

hacum forum üyelik iptal olunmuyor 

boş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

site güzel olmuş fakat logo beğenmedim hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    overlocker bunu yazdı

hacum forum üyelik iptal olunmuyor 

üyelik iptali kapalı hocam wordpress db ile entegre olduğu için.

Nerede o eski günler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben beğendim. Hatta şu an içinde dolaşmaya da başladım. Hafiften bir karnaval.com havası sezdim ve o tip sitelere bayılırım. Logo ile alakalı da haddim değil ama yazı tipini beğenmedim. Daha minimalist bir logo yakışırdı gibime geliyor.

İleriye dönük de profil oluşturduğumda ana sayfamı özelleştirme opsiyonu iyi olur. Mesela benim ilgimi "ilginç videolar, vizyondaki filmler, tiyatrolar ve etnik müzik haberleri" çekiyor diyelim, bu etiketleri seçtiğimde sadece onlardan oluşan bir haber listesini görmek hoşuma giderdi.

Bunların dışında dediğim gibi bu yazıyı yazdıktan sonra da sitede dolaşmaya devam edeceğim çünkü ilgimi çekti. Başarılar abi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hocu günde kaç yazı yazıyorsun hepsi copy paste mı

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Girdiğim gibi çıktım tema kötü insanı sitede tutan bir alengiri yok yukardaki FRAGMANLAR kısmı geç geldi ayrıca logo kötü. Amacına yönelik dalında popüler siteleri örnek alman daha iyi olur.

Ek olarak forum siteden bağımsız klasik her yerde mantar gibi türeyen forumlardan farkı yok kim neden üye olsun. Siteyle bütünleştirmen lazım onu forum yerine içeriklere yorum tarzı şeyler daha kullanışlı ve iyidir.

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

hocu günde kaç yazı yazıyorsun hepsi copy paste mı

hocam içerikler özgün. Günde ortalama 7-12 arası içerik girilmeye çalışıyor.

Nerede o eski günler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

Girdiğim gibi çıktım tema kötü insanı sitede tutan bir alengiri yok yukardaki FRAGMANLAR kısmı geç geldi ayrıca logo kötü. Amacına yönelik dalında popüler siteleri örnek alman daha iyi olur.

Ek olarak forum siteden bağımsız klasik her yerde mantar gibi türeyen forumlardan farkı yok kim neden üye olsun. Siteyle bütünleştirmen lazım onu forum yerine içeriklere yorum tarzı şeyler daha kullanışlı ve iyidir.

Eleştirin içinöncelikle teşekkürler hocam, fragmanlar konusunda haklısın o kısmı kaldıracağız yada bir çözüm bulacağız.

Forum-Site kısmı ortada kaldı nasıl bağdaştıracağımızı çözmeye çalışıyoruz. Malum site daha beta yayınında.

Logo konusunda da bu kadar ağır tepki veren ilk insan sensin.  Tema konusunda da öyle. Tema neden kötü geldi açıklayabilir misin?

Durqrimast tarafından 07/Ara/14 00:09 tarihinde düzenlenmiştir

Nerede o eski günler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

iyi ki yıkıcı dememişsin hocu :P 

çok tatlı olmuş tasarımı bence, ama footer i biraz daha büyük ve linkli yap (hakkında, politikalar, fb, twitter falan) şimdilerde o moda ya :D

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    jelwy bunu yazdı

iyi ki yıkıcı dememişsin hocu :P 

çok tatlı olmuş tasarımı bence, ama footer i biraz daha büyük ve linkli yap (hakkında, politikalar, fb, twitter falan) şimdilerde o moda ya :D

onları hazırlıyordum tam da şu an hocam. Yarın akşama kadar link yapısı hazır olur :D 

Nerede o eski günler...
Toplam Hit: 2675 Toplam Mesaj: 25