Yeni İnternet Sitemi Açtım, Yapıcı Eleştiriler Bekliyorum
-
Ben çok beğendim yav, bilimatlasının sosyal hali , bak buraya yazıyorum bu tutar bence ama çok fazla arayı açmadan yazılarını yaz takip ettiğim birçok buna benzer site yada blog zaman geçtikçe böyle 2 günde bir yazmaya felan başlamışlardı e bizde 2 günde bir kontrol etmeye başlıyoruz sonra o 4 günde bir yazmaya felan başlıyor bla bla.ama çok güzel MaşAllah püpüpü.
Ekstra olarak siten güzelse logo çok önemli oluyor ve ben logonu nedense çok beğendim ama site rengi logon kadar güzel değil gibim. bak google da şöyle ve şöyle arattığımda genelde mavi ve kırmızı logolar çıkıyor bence bir değerlendir derim
Ha birde belki forum kısmı iptal edilip bu şekilde kalabilir, kenarada bir e-bülten eklersin isteyen öyle takip eder
erebos tarafından 07/Ara/14 10:30 tarihinde düzenlenmiştir -
erebos bunu yazdı
Ben çok beğendim yav, bilimatlasının sosyal hali , bak buraya yazıyorum bu tutar bence ama çok fazla arayı açmadan yazılarını yaz takip ettiğim birçok buna benzer site yada blog zaman geçtikçe böyle 2 günde bir yazmaya felan başlamışlardı e bizde 2 günde bir kontrol etmeye başlıyoruz sonra o 4 günde bir yazmaya felan başlıyor bla bla.ama çok güzel MaşAllah püpüpü.
Ekstra olarak siten güzelse logo çok önemli oluyor ve ben logonu nedense çok beğendim ama site rengi logon kadar güzel değil gibim. bak google da şöyle ve şöyle arattığımda genelde mavi ve kırmızı logolar çıkıyor bence bir değerlendir derim
Ha birde belki forum kısmı iptal edilip bu şekilde kalabilir, kenarada bir e-bülten eklersin isteyen öyle takip eder
e-bülten güzel fikir, ben kullanılcağını düşünmemiştim ama siz istiyorsanız bu hafta içinde onu da halledeceğim.
-
hocam baya iyi olmuş ya takılıyorum. hatta galiba sık kullanılanlarda yerini alacak :D
-
header hover renk degıstır fontları degıstır
-
hocam çok uzun anasayfa siteye girdim biraz aşağı ineyim dedim in in bitmedi içeriği inceleme isteğimi bile kaybettim zira genel olarak ne var ne yok diye siteye bakayım derken yoruldum
-
hayırlı olsun güzel olmuş
-
herhangi bir site yani görüpte vaybe bir daha geleyim dedirtmiyor.
çok bir içerik yok belki ondan boş geldi bayağı.
neyse logodan başlarsak logo fena değil ama
çok yakından iyi ama bilgisyardan uzaktan bakınca ne olduğu belli değil. yani bir twitter, facebook tahribat youtube gibi sitelerinlogo ve yazıları çok seçkin
öyle olsun sadeleştir derim.
kategorilerde hata var. daha sen bile ne sitesi olduğunu bilmiyorsun. eğer sinema sitesiysen teknolojinin ne işi var
müzik sitesiysen diğerleri ne?
üstelik ajanda ve forumun başka bir kategorilerde durması lazım bence
hepsi türkçe ama off the record ne oluyor?
ara kısmında veri giriş kısmının daha koyu olması iyi olur
slayttaki oklar çok içte kalmış. ve üzerine gelince koyulaşıyorya o çok rahatsız etti beni bakarak çevireceğim sayfaları sayfa karanlık
face beni takip edin kısmı ne kadar büyük öyle :)
alltta sağdaki bize ulaşın en altta olması uygun. geneli öyle yapıldığı için arayan bulamaz.
bölüm bölüm aşağıda fotolar var. kimi büyük kimi küçük karmaşık duruyor
bölümler arası renk farklılığı olsa iyi olur.
biraz üzerinde durulması lazım
futurist tarafından 07/Ara/14 20:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Lotus bunu yazdı
hocam çok uzun anasayfa siteye girdim biraz aşağı ineyim dedim in in bitmedi içeriği inceleme isteğimi bile kaybettim zira genel olarak ne var ne yok diye siteye bakayım derken yoruldum
ana sayfaya bir edit gelecek üzerinde çalışıyoruz hocam ilginmi teşekkürler.
-
futurist bunu yazdı
herhangi bir site yani görüpte vaybe bir daha geleyim dedirtmiyor.
çok bir içerik yok belki ondan boş geldi bayağı.
neyse logodan başlarsak logo fena değil ama
çok yakından iyi ama bilgisyardan uzaktan bakınca ne olduğu belli değil. yani bir twitter, facebook tahribat youtube gibi sitelerinlogo ve yazıları çok seçkin
öyle olsun sadeleştir derim.
kategorilerde hata var. daha sen bile ne sitesi olduğunu bilmiyorsun. eğer sinema sitesiysen teknolojinin ne işi var
müzik sitesiysen diğerleri ne?
üstelik ajanda ve forumun başka bir kategorilerde durması lazım bence
hepsi türkçe ama off the record ne oluyor?
ara kısmında veri giriş kısmının daha koyu olması iyi olur
Logo kısmını es geçersek,
Kategoriler genel içeriğe hitap ediyor. Örneğin onedio (öyle bir amacım olmasada güzewl bir örnek) ne sitesi oldu8ğu önemli değil gelip zaman geçircek eğlenceli yada ilgi çekici bir içerik sunmaya çalışıyorum.
Hedef kitlem belirli bir kültür seviyesaine ulaşmış özellikle 18-30 yaş arası insanlar.
Ajanda ve forumun başka kategorilerde durması derken bunu anlayamadım özür dilerim.
ara kısmında veri giriş kısmının daha koyu olması iyi olur bunu da anlayamadım :/
-
yukarıdaki yorumuma ekleme yaptım.
anlamadığın kısımlar ara...................... şeklinde yerin belli olmasını kast ediyorum araya tıklayınca açılıyor ya onu diyorum
kategori kısmıda bazen ikili kategori oluşturyorlar öyle olması çok ciddi birşey değilde ben olsam forumu ayrı tutardım.
tahribattaki gibi yandaya şimdi.