folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yeni İnternet Sitemi Açtım, Yapıcı Eleştiriler Bekliyorum

Yeni İnternet Sitemi Açtım, Yapıcı Eleştiriler Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

yukarıdaki yorumuma ekleme yaptım.

anlamadığın kısımlar ara...................... şeklinde yerin belli olmasını kast ediyorum araya tıklayınca açılıyor ya onu diyorum

kategori kısmıda bazen ikili kategori oluşturyorlar öyle olması çok ciddi birşey değilde ben olsam forumu ayrı tutardım.

tahribattaki gibi yandaya şimdi.

tamamdır o alt kısmın karışıklığından birçok kişi şikayet etti onu bu akşama kadar çözmeye çalışacağım. 

Forum benim için bir sorun olmaya başladı kaldırabilirim nasıl kullanacağımı ve kullanıcı çekeceğimi çözemedim onu düşüneceğim.

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

hocam çok uzun anasayfa siteye girdim biraz aşağı ineyim dedim in in bitmedi içeriği inceleme isteğimi bile kaybettim zira genel olarak ne var ne yok diye siteye bakayım derken yoruldum

hocam içeriği kısalttım. aşağı kısmıda sadeleştirdim. Hala uzun geliyor mu?

Nerede o eski günler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sitenin içeriğini beğendim, tek tavsiyem; onedio.com'da olduğu gibi küçük testler. Mantıklı olmak zorunda değiller zaten. Böyle bir kaç test oluşturursan daha ilgi çekici olabilir gibi geliyor bana.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

Sitenin içeriğini beğendim, tek tavsiyem; onedio.com'da olduğu gibi küçük testler. Mantıklı olmak zorunda değiller zaten. Böyle bir kaç test oluşturursan daha ilgi çekici olabilir gibi geliyor bana.

hocam çok da onedio özentisi olmak istemiyorum, ama bakınacağım.

Nerede o eski günler...
Toplam Hit: 2677 Toplam Mesaj: 25