Yeni İnternet Sitemi Açtım, Yapıcı Eleştiriler Bekliyorum
-
futurist bunu yazdı
yukarıdaki yorumuma ekleme yaptım.
anlamadığın kısımlar ara...................... şeklinde yerin belli olmasını kast ediyorum araya tıklayınca açılıyor ya onu diyorum
kategori kısmıda bazen ikili kategori oluşturyorlar öyle olması çok ciddi birşey değilde ben olsam forumu ayrı tutardım.
tahribattaki gibi yandaya şimdi.
tamamdır o alt kısmın karışıklığından birçok kişi şikayet etti onu bu akşama kadar çözmeye çalışacağım.
Forum benim için bir sorun olmaya başladı kaldırabilirim nasıl kullanacağımı ve kullanıcı çekeceğimi çözemedim onu düşüneceğim.
-
Lotus bunu yazdı
hocam çok uzun anasayfa siteye girdim biraz aşağı ineyim dedim in in bitmedi içeriği inceleme isteğimi bile kaybettim zira genel olarak ne var ne yok diye siteye bakayım derken yoruldum
hocam içeriği kısalttım. aşağı kısmıda sadeleştirdim. Hala uzun geliyor mu?
-
Sitenin içeriğini beğendim, tek tavsiyem; onedio.com'da olduğu gibi küçük testler. Mantıklı olmak zorunda değiller zaten. Böyle bir kaç test oluşturursan daha ilgi çekici olabilir gibi geliyor bana.
-
Rabinski bunu yazdı
Sitenin içeriğini beğendim, tek tavsiyem; onedio.com'da olduğu gibi küçük testler. Mantıklı olmak zorunda değiller zaten. Böyle bir kaç test oluşturursan daha ilgi çekici olabilir gibi geliyor bana.
hocam çok da onedio özentisi olmak istemiyorum, ama bakınacağım.