Yeni IOS Uygulamamız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı

hocam ücretsiz olması sizi belki kurtarır ama mutlaka telif hakkı problemi ortaya çıkar. Şimdiden hazırlıklı olun ne olacağı belli olmaz belki de hiçbişi olmaz :))

Eyw hocam tavsiyeniz için teşekkürler. telif konusunu hallettik. Sadece 2 tane gazete arza çıkarttı. Onlarıda farklı bir yöndem ile halletik.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek

Web sitemiz.... http://www.mercekapp.com/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    hellhound bunu yazdı
    nolanded bunu yazdı

hocam ücretsiz olması sizi belki kurtarır ama mutlaka telif hakkı problemi ortaya çıkar. Şimdiden hazırlıklı olun ne olacağı belli olmaz belki de hiçbişi olmaz :))

Eyw hocam tavsiyeniz için teşekkürler. telif konusunu hallettik. Sadece 2 tane gazete arza çıkarttı. Onlarıda farklı bir yöndem ile halletik.

çok güzel sevindim.

Edit: tele indirdim beğendim : )

nolanded tarafından 24/Nis/14 00:16 tarihinde düzenlenmiştir

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı
    hellhound bunu yazdı
    nolanded bunu yazdı

çok güzel sevindim.

Edit: tele indirdim beğendim : )

Eyw hocam. Teşekkür ederiz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek
    hellhound bunu yazdı

Bana sorarsan bu yazısı kesinlikle değiştirin.Kurumsallık ve ciddiyetten oldukca uzak.Ankarağu'da olduğunuzu ve Anadolunun bağrından kopup gelmiş olduğunuzu belirten yine avam ama daha ciddi bir şeyler yazılabilir(illa yazacağız diyorsan)

Anadolu'nun bağrından kopmştiruş Türk yazılımcılar tarafından Ank(g)ara'da tasarlanmış ve geliştirilmiştir.

CenkSertoz tarafından 24/Nis/14 09:17 tarihinde düzenlenmiştir

The Beginning and The End.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    cenki,i dikkate al derim.

bu cenk sertoz,un doga korumasiyla(avcilik karsiti) ilgili bir kitabi yok muydu?
    kapagi nohudi renkte ve ustunde kaslari catik bir cift goz vardi..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı
    hellhound bunu yazdı

Bana sorarsan bu yazısı kesinlikle değiştirin.Kurumsallık ve ciddiyetten oldukca uzak.Ankarağu'da olduğunuzu ve Anadolunun bağrından kopup gelmiş olduğunuzu belirten yine avam ama daha ciddi bir şeyler yazılabilir(illa yazacağız diyorsan)

Anadolu'nun bağrından kopmştiruş Türk yazılımcılar tarafından Ank(g)ara'da tasarlanmış ve geliştirilmiştir.

Eyw hocam. Yorum ve tavsiyeniz için teşekkürler. Site yapım aşamasında oldugu için böyle bişi koymuştuk. En kısa sürede değiştirelim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Indirdim hocam, yorumum gözüksün diye 1 yıldız vereim :P

saka saka 5 yildiz

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Indirdim hocam, yorumum gözüksün diye 1 yıldız vereim :P

saka saka 5 yildiz

:) Teşekkürler hocam.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek