folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yeni Microsoft Edge Tarayıcıyı Denediniz Mi ?

Yeni Microsoft Edge Tarayıcıyı Denediniz Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

hem mobilde hem pc de operadan başkası yalan bea.

Pc de hala süper ama mobilde bitecek az kaldı. Telefonda hiç bir tarayıcı sayfa aşağı inerken, yani scroll da, lag yapmazken opera normal ve beta acayip derecede kasıyor. Ki telefon kötü bir telefon değil. Mini ve mini beya sürümlerinde sorun yok. Normal mobil sürümün durumu iyi değil. 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

baba chrome tabablı ir tarayıcı chromedan neden daha iyi olabilir ? nasıl olabilir yani ? 

Bu mantığına göre de chromium dan asla iyi olamaz google chrome ya da opera ?

Ben kullanıyorum Microsoft Edgeyi beta tester idim zaten sürekli bug report etmekten yıldım bir ara hızlı dönüyorlardı yalan yok hala daha tam toparlanabilmiş değil onedrive ile sync olabiliyor fakat history i falan henüz hala yedekleyemiyor oraya '' YAKINDA EKLENECEK '' mesajları dönüyor ki ben son 1 aydır güncellemedim yıldım ( büyük bir sık kullanılanlar ve browse geçmişi yitirdim de maalesef sonra saldım ) son güncellemeyle gelmiş olabilir.

Gayette memnunum açıkçası götveren götveren bağzı mini problemleri de olmasa keşke ( misal windows kuracağız sıfırdan 'cloneapp' ile app ların yedeklerini alırken microsoft edge yi seçiyoruz edge history , favorites vs.. yedekleri alsın diye gidiyor şeyi alıyor LEGACY EDGE nin yedeklerini spartan kod adıyla çıkan hani , ha diyeceksin ki ulan cloneapp ne bilsin 3.parti bir yazılım doğru bilemeyebilir de bu amına koyduğum Microsoftu neden her şeyin adını edge yaptı bilemiyorum bu da bir eksik gözümde misal ) edge fetişi pezevenkler ya başka açıklaması yok samsung , facebook , microsoft yer gök edge oldu skçm.

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

hem mobilde hem pc de operadan başkası yalan bea.

Pc de hala süper ama mobilde bitecek az kaldı. Telefonda hiç bir tarayıcı sayfa aşağı inerken, yani scroll da, lag yapmazken opera normal ve beta acayip derecede kasıyor. Ki telefon kötü bir telefon değil. Mini ve mini beya sürümlerinde sorun yok. Normal mobil sürümün durumu iyi değil. 

valla bende sıkıntı yok özellikle gece modunu ve web sitesi karartma işini en iyi yaptığından dolayı beta yı kullanıyorum hem performanslı hem özellikl hem. sorunsuz

web sitesi karartma yapan browser zaten az onlarında bir kısmı ya adblock desteklemiyor ya ışık ile oynuyor yada başka sıkıntıları var. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

meraktan denedim jilet opera chrome yapıyordum sadece edge ile devam edecek gibiyim ilk izlenimime göre

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

baba chrome tabablı ir tarayıcı chromedan neden daha iyi olabilir ? nasıl olabilir yani ? 

evime ttnet max 16 bit destekliyor dedi. üst paket satmadılar. türknete geçtim ttnet altyapısı kullanıyorlar. hat limiti 105 mbit :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ohooo googledaki verileri MS ye aktarmak zor valla

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Tek tıkla Firefox ve Chrome'dan verileri aktarabiliyor. Altyapı aynı zaten.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Şimdi bende deneme amaçlı kurdum, sık kullanılanlardan tut, eklentilere kadar herşeyi içeri attı. Eğer daha az kastırırsa bunu kullanırım artık.

Geçenlerde chrome sadece açıktı pc de, fan deli gibi ses çıkardı. Hayvan gibi sömürdü. Bunu beğenirsem chrome u komple kaldırırım.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Unutmayın MS en ufak olayda tüm kayıtlı şifrelerinizi verir demedi demeyin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Unutmayın MS en ufak olayda tüm kayıtlı şifrelerinizi verir demedi demeyin.

Sanki Google vermeyecek. Yeni yasayla büyük internet sitelerinin Türkiye'de yetkili bulundurma şartı var. İstenen bilgiyide en geç 3 saat içerisinde yetkili makama bildirmek zorundalar. Yoksa bant genişliği düşürülecek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 18801 Toplam Mesaj: 51
edge