Yeni Microsoft Edge Tarayıcıyı Denediniz Mi ?
-
PanxeR bunu yazdı
hem mobilde hem pc de operadan başkası yalan bea.
Pc de hala süper ama mobilde bitecek az kaldı. Telefonda hiç bir tarayıcı sayfa aşağı inerken, yani scroll da, lag yapmazken opera normal ve beta acayip derecede kasıyor. Ki telefon kötü bir telefon değil. Mini ve mini beya sürümlerinde sorun yok. Normal mobil sürümün durumu iyi değil.
-
furkiak bunu yazdı
baba chrome tabablı ir tarayıcı chromedan neden daha iyi olabilir ? nasıl olabilir yani ?
Bu mantığına göre de chromium dan asla iyi olamaz google chrome ya da opera ?
Ben kullanıyorum Microsoft Edgeyi beta tester idim zaten sürekli bug report etmekten yıldım bir ara hızlı dönüyorlardı yalan yok hala daha tam toparlanabilmiş değil onedrive ile sync olabiliyor fakat history i falan henüz hala yedekleyemiyor oraya '' YAKINDA EKLENECEK '' mesajları dönüyor ki ben son 1 aydır güncellemedim yıldım ( büyük bir sık kullanılanlar ve browse geçmişi yitirdim de maalesef sonra saldım ) son güncellemeyle gelmiş olabilir.
Gayette memnunum açıkçası götveren götveren bağzı mini problemleri de olmasa keşke ( misal windows kuracağız sıfırdan 'cloneapp' ile app ların yedeklerini alırken microsoft edge yi seçiyoruz edge history , favorites vs.. yedekleri alsın diye gidiyor şeyi alıyor LEGACY EDGE nin yedeklerini spartan kod adıyla çıkan hani , ha diyeceksin ki ulan cloneapp ne bilsin 3.parti bir yazılım doğru bilemeyebilir de bu amına koyduğum Microsoftu neden her şeyin adını edge yaptı bilemiyorum bu da bir eksik gözümde misal ) edge fetişi pezevenkler ya başka açıklaması yok samsung , facebook , microsoft yer gök edge oldu skçm. -
adamhakli bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hem mobilde hem pc de operadan başkası yalan bea.
Pc de hala süper ama mobilde bitecek az kaldı. Telefonda hiç bir tarayıcı sayfa aşağı inerken, yani scroll da, lag yapmazken opera normal ve beta acayip derecede kasıyor. Ki telefon kötü bir telefon değil. Mini ve mini beya sürümlerinde sorun yok. Normal mobil sürümün durumu iyi değil.
valla bende sıkıntı yok özellikle gece modunu ve web sitesi karartma işini en iyi yaptığından dolayı beta yı kullanıyorum hem performanslı hem özellikl hem. sorunsuz
web sitesi karartma yapan browser zaten az onlarında bir kısmı ya adblock desteklemiyor ya ışık ile oynuyor yada başka sıkıntıları var.
-
meraktan denedim jilet opera chrome yapıyordum sadece edge ile devam edecek gibiyim ilk izlenimime göre
-
furkiak bunu yazdı
baba chrome tabablı ir tarayıcı chromedan neden daha iyi olabilir ? nasıl olabilir yani ?
evime ttnet max 16 bit destekliyor dedi. üst paket satmadılar. türknete geçtim ttnet altyapısı kullanıyorlar. hat limiti 105 mbit :)
-
Ohooo googledaki verileri MS ye aktarmak zor valla
-
KaptaN bunu yazdı
Tek tıkla Firefox ve Chrome'dan verileri aktarabiliyor. Altyapı aynı zaten.
-
mkyb bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Şimdi bende deneme amaçlı kurdum, sık kullanılanlardan tut, eklentilere kadar herşeyi içeri attı. Eğer daha az kastırırsa bunu kullanırım artık.
Geçenlerde chrome sadece açıktı pc de, fan deli gibi ses çıkardı. Hayvan gibi sömürdü. Bunu beğenirsem chrome u komple kaldırırım.
-
mkyb bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Unutmayın MS en ufak olayda tüm kayıtlı şifrelerinizi verir demedi demeyin.
-
KaptaN bunu yazdımkyb bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Unutmayın MS en ufak olayda tüm kayıtlı şifrelerinizi verir demedi demeyin.
Sanki Google vermeyecek. Yeni yasayla büyük internet sitelerinin Türkiye'de yetkili bulundurma şartı var. İstenen bilgiyide en geç 3 saat içerisinde yetkili makama bildirmek zorundalar. Yoksa bant genişliği düşürülecek.