folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yeni Microsoft Edge Tarayıcıyı Denediniz Mi ?

Yeni Microsoft Edge Tarayıcıyı Denediniz Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Not defteri, hesap makinesi hariç microsoft ürünü kullanmıyorum hiç güven vermiyor. Bilgisayara ağa bağladığım başka bilgisayardan  bulaştığını düşündüğüm bir virüs sadece firma mailini almış başka bir şey almamıştı. Outlook'a takvim özelliğini kullanmak için bir ara mail hesabı eklemiştim sonra thunderbird'le devam ettim. Outlook'u kaldırmamıştım. Virüs kullandığım programları tespit edip (photoshop, origin) onların dll'lerine gömmüş kendini. Bilgisayarı formatlamak zorunda kaldım ama sadece firma mailim gitmişti sağa sola avustralyalı kızlar maili basmışlar fazla basamadan hosting mail hesabını kapatmış zaten sonra geri açtık. Outlook'a maili eklememiş olsam mailim de gitmeyecekti.

Ek olarak neredeyse tek beğendiğim microsoft ürünü xbox oyun kolları. Sabahlara kadar oynasanız bile el ağrısı, uyuşma yapmıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bazı sıkıntılar var şifre yönetim konusunda da var yani kullandıkça bug veya eksik buluyorum.

tarayıcıyı kullanmaya başladım sövdükten sonra deneyim diye iyice.

firefox da tarayıcıya 

about:logins 

yazıp girdiğinizde (yada ayarlar hesaplar şifreler bölümüne girdiğinizde)

diyelim ki bir sitedeki şifrenizi abdullah123456 diye kayıt etti ama siz şifreyi güncellediniz  abdullah12 yaptınız düzeleme sayfası var yani sistemde kayıtlı şifreyi güncelleyip kaydet diyebiliyorsunuz ayarlarda.

edge de ise şifreyi gösteriyor ama düzenleme seçeneği yok

birde firefox lockwise uygulaması ise mobilde şifrelerinizi yönetebiliyorsunuz yine edge de böyle bir uygulama yok.

PanxeR tarafından 30/Nis/20 00:04 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Windows 10 ile gelen Edge Internet Explorer'ın farklı hali olduğundan bir faciaydı. Ancak Ocak ayından itibren Chromium'a geçmişler. Google Chrome uygulamalarının hepsi çalışıyor. Hatta Chrome markettende uygulama indirebiliyorsunuz.

Ram tüketimi Google'a göre çok iyi. Düşük donanımlı bilgisayarları yormuyor. Hotmail hesabıyla senkronizede oluyor.

https://www.microsoft.com/tr-tr/edge

Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.emmx&hl=tr

bill gates çık hesaptan

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

pc de bir sorun yok fakat ios da mobilde site masa üstü dediğimizde otomatik çeviri yapıyor fakat mobil sayfa bır kere çeviriyor ve daha çevirmiyor.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ben sadece Chrome'dan sonra bir yere üye olurken şifre önermesini aradım. Şifre formuna sağ tık deyip şifre öner deyince güçlü ve zor bir şifre oluşturuyordu Google. Böylece her sitede şifrem farklı oluyordu. Üstüne Gmail hesabına kayıt ediyordu.

O yüzden çoğu sitede şifremi bilmiyorum otomatik her şey. 🙂 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MATH
    MATH's avatar
    Erkek

Güncelliyorum patron birkaç gün deneyeyim, yorum yaparım. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

deniyorum bir kaç gündür, çok kasıyor. sayfalar yavaş falan değil ama durduk yere donup duruyor sürekli.

kullanacak düzgün browser kalmadı, operaya alıştım baya (fare hareketleri, video popup, otomatik kur çevirme vs vs) ama onda da devtoolsta buglar var.

chrome zaten ramin amına koyuyor. chrome da sadece 1 tab açıkken bile docker açınca memory yok diyor :P 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Mobil uygulamayı kurdum biraz kurcaladım sayfaları Opera'dan daha hızlı açıyor, Opera'daki video kaydetme özelliği olsaydı sadece Edge'yi kullanırdım.. 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

bazı sıkıntılar var şifre yönetim konusunda da var yani kullandıkça bug veya eksik buluyorum.

tarayıcıyı kullanmaya başladım sövdükten sonra deneyim diye iyice.

firefox da tarayıcıya 

about:logins 

yazıp girdiğinizde (yada ayarlar hesaplar şifreler bölümüne girdiğinizde)

diyelim ki bir sitedeki şifrenizi abdullah123456 diye kayıt etti ama siz şifreyi güncellediniz  abdullah12 yaptınız düzeleme sayfası var yani sistemde kayıtlı şifreyi güncelleyip kaydet diyebiliyorsunuz ayarlarda.

edge de ise şifreyi gösteriyor ama düzenleme seçeneği yok

birde firefox lockwise uygulaması ise mobilde şifrelerinizi yönetebiliyorsunuz yine edge de böyle bir uygulama yok.

https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/jbkfoedolllekgbhcbcoahefnbanhhlh

keep calm and be safe bro ;)

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Android'de deneyimleme imkanım oldu ve oldukça memnun kaldım diyebilirim. 

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
Toplam Hit: 17583 Toplam Mesaj: 51
edge