Yeni Online Oyun -Nakrum-
-
Lambo bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş 3 key gönderdi bana 2 tanesini verebilirim pm atanlara
-----------------------------ben alabilirim bi tane hocam
-
Oyunun adresi www.nakrum.com ,
Premium ise Nakrum' da Kara Büyü olarak geçiyor. Üretiminizi belli bir miktar arttırıyor. Kesinlikle zorunlu veya gerekli değil ve büyük bir farka neden olan birşey değil
-
klan mılan bişi yokmu bunda
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
klan mılan bişi yokmu bunda
-----------------------------İttifaklar olucak hocam. Ama oyun şuan Beta aşamasında ittifak sistemi şuanda yok. Oyun gelişmekte ve bulduğunuz hataları destek' ten yazıp saniye saniye düzelttiklerini görebilirsiniz. Oyun çok hızlı ilerlemiyor ancak tamamen Türk yapımı bir oyun. Destek olunması gerekiyor bu anlamda..
Dediğim gibi 10 gün önce açılan Beta sürümü olduğu için oyundan yeterince zevk almayabilirsiniz. Ancak hangimiz bir oyunu Betasında alıp sürekli gelişmesine yardımcı olup oynamaya devam ettik. Bence bu önemli, zevkli ve farklı bir deneyim..
-
bana da göndertirmisiniz
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------bana da göndertirmisiniz
-----------------------------Hocam info@wasd.com 'a Beta Key başlıklı bir mail atman arkadaşlarınla birlikte oynamak için 3 adet keye yeterli.
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------bana da göndertirmisiniz
-----------------------------Hocam info@wasd.com 'a Beta Key başlıklı bir mail atman arkadaşlarınla birlikte oynamak için 3 adet keye yeterli.
-----------------------------tamamdır başlayalım bakalım ama alphalar bana uygun değil baştan söyliyim :\
-
bu ogame in grafiksel hali lağn :| bide ırklısından
-
Nickleriniz neler oyunda ??
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------Nickleriniz neler oyunda ??
-----------------------------erdoganb benim
yeni başladım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)