Yeni Online Oyun -Nakrum-
-
Bu konular neden hep finallere denk gelir ki:S
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------info@wasd.com ' a Beta Key başlıklı bir mail atıp, beta key istediğinizi 1 cümle ile söylemeniz yeterli.
-----------------------------wasd.com :| vay anasını :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------anubisx bunu yazdı:
-----------------------------info@wasd.com ' a Beta Key başlıklı bir mail atıp, beta key istediğinizi 1 cümle ile söylemeniz yeterli.
-----------------------------wasd.com :| vay anasını :D
-----------------------------Duyabileceğinden daha kalabalık geliyorlar wasd, yapımcıları sağlam ve oyun inanılmaz hızlı gelişiyor. Sıradan bir oyun değil, en azından Beta' dan çıktığında öyle olmayacak :)
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Bu konular neden hep finallere denk gelir ki:S
-----------------------------Şimdilik fazla zaman ayırmasan da olur bence, savaşlar başlamadı henüz. Küçük küçük savaşan gruplar oluyor henüz
-
ıyıde bu keyi nereye giriyoruz bi yardım desem arkadaşlar
uyelıkten sonra gırıyormus pardon arkadaşlar
-
ayasar benim nick im haydin başarılar herekese kapalı betada
-
Oyuna başladıktan sonra, oyun içerisindeki hataları yukarıdaki Mektup simgesine tıklayarak anlık olarak gönderebilirsiniz. Zaten hızlıca durum ile ilgil cevap verilmekte. Hala Beta key problemi yaşayan var mı ??
-
an itibari ile beta key isteğinde bulundum bakalım. nick yine crimeangel olacak. evren mevren seçiyormuyuz? seçiyorsak, bana hangi evren haber verinde ona göre evren seçeyim. toplu oynarız arkadaşlar.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------an itibari ile beta key isteğinde bulundum bakalım. nick yine crimeangel olacak. evren mevren seçiyormuyuz? seçiyorsak, bana hangi evren haber verinde ona göre evren seçeyim. toplu oynarız arkadaşlar.
-----------------------------Hocam evren değil Beta serverında oynuyoruz şuanda hepimiz tek evrende tek kıta üzerindeyiz şimdilik.
-
gece maden ocaklarını felan kurdum iyi yarın gelişirim dedim
bir baktım benim kaynaklar - lerde savaş raporlarında bişeyde yok neden olduki acaba