folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Seri Tofaş

Yeni Seri Tofaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

P.O.Box 121471, Addis Ababa, Ethiopia

Ethiopia  :) Normaldir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Aman yarabbiii :(

"TOFAŞ'ın Bursa'daki fabrikasında, özel sipariş üzerine Şahin, Kartal ve Doğan'ın da üretimi yapılıyor."

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

hiç mi bi estetiklik katmaz adamlar ya aynısı valla :D

bu logolu şahinlerden çok var ortalarda yaw

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

ya 16 bin dolar bu araba için fazla değilmi  bunların en son sıfırları kaçtan veriliyodu türkiyede

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

yahu yerli arabaya çok sinir oluyorum bi de bunun tutkunları var neyini beğeniyorsunuz anlamıyorum

arabada tip yok hız yok sürat yok deli gibi ses var güvenlik ve konfor namına bişey yok. görüntü dersen sıfır sıradan bi araç. hiçbir çekiciliği yok.

daha sayalım mı bitsin şu yerli araç muhabbetleri artık kalitesiz mala halkımızı gark ettiler..

googlede de böyle bir sonuç buldum

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=Docc+1600+cc&btnG=Google%27da+Ara&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=5c9d768546a32595

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:
    -----------------------------

yahu yerli arabaya çok sinir oluyorum bi de bunun tutkunları var neyini beğeniyorsunuz anlamıyorum

arabada tip yok hız yok sürat yok deli gibi ses var güvenlik ve konfor namına bişey yok. görüntü dersen sıfır sıradan bi araç. hiçbir çekiciliği yok.

daha sayalım mı bitsin şu yerli araç muhabbetleri artık kalitesiz mala halkımızı gark ettiler..

googlede de böyle bir sonuç buldum

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=Docc+1600+cc&btnG=Google%27da+Ara&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=5c9d768546a32595

-----------------------------

o tofaş yurtdışı araba fabrikalarıyla anlaşacağına yerli halktan sağladığı sermayeyle yatırım yapıp arabayı geliştirseydi bugün böyle olmazdık.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

zamanında koç'un italyanlardan alıp kuşböcek adı vererek bize kaktırdığı bu arabadan tam kurtulduk derken geliyolar mı bida :\

etiopya'da üretimine başlandı yazık etiopyalılara.Bize satarken dikiz aynaları bile opsiyonel özelliklere ekliydi be :D

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

kuşlara hayır:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Önden çekişle, arkadan itişin sürüş zevki farklıdır :) üstelik bu araçlarla küçük modifiyelerle drift yapabilirsiniz :D, en ucuz arkadan itişli araba.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 8128 Toplam Mesaj: 54