Yeni Seri Tofaş
-
-
P.O.Box 121471, Addis Ababa, Ethiopia
Ethiopia :) Normaldir
-
Aman yarabbiii :(
"TOFAŞ'ın Bursa'daki fabrikasında, özel sipariş üzerine Şahin, Kartal ve Doğan'ın da üretimi yapılıyor."
-
hiç mi bi estetiklik katmaz adamlar ya aynısı valla :D
bu logolu şahinlerden çok var ortalarda yaw
-
ya 16 bin dolar bu araba için fazla değilmi bunların en son sıfırları kaçtan veriliyodu türkiyede
-
yahu yerli arabaya çok sinir oluyorum bi de bunun tutkunları var neyini beğeniyorsunuz anlamıyorum
arabada tip yok hız yok sürat yok deli gibi ses var güvenlik ve konfor namına bişey yok. görüntü dersen sıfır sıradan bi araç. hiçbir çekiciliği yok.
daha sayalım mı bitsin şu yerli araç muhabbetleri artık kalitesiz mala halkımızı gark ettiler..
googlede de böyle bir sonuç buldum
http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=Docc+1600+cc&btnG=Google%27da+Ara&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=5c9d768546a32595
-
destanition bunu yazdı:
-----------------------------
yahu yerli arabaya çok sinir oluyorum bi de bunun tutkunları var neyini beğeniyorsunuz anlamıyorum
arabada tip yok hız yok sürat yok deli gibi ses var güvenlik ve konfor namına bişey yok. görüntü dersen sıfır sıradan bi araç. hiçbir çekiciliği yok.
daha sayalım mı bitsin şu yerli araç muhabbetleri artık kalitesiz mala halkımızı gark ettiler..
googlede de böyle bir sonuç buldum
-----------------------------o tofaş yurtdışı araba fabrikalarıyla anlaşacağına yerli halktan sağladığı sermayeyle yatırım yapıp arabayı geliştirseydi bugün böyle olmazdık.
-
zamanında koç'un italyanlardan alıp kuşböcek adı vererek bize kaktırdığı bu arabadan tam kurtulduk derken geliyolar mı bida :\
etiopya'da üretimine başlandı yazık etiopyalılara.Bize satarken dikiz aynaları bile opsiyonel özelliklere ekliydi be :D
-
kuşlara hayır:)
-
Önden çekişle, arkadan itişin sürüş zevki farklıdır :) üstelik bu araçlarla küçük modifiyelerle drift yapabilirsiniz :D, en ucuz arkadan itişli araba.