Yeni Seri Tofaş
-

ya sonuçta arkasında şahin yazıyo kuş işte :)
-
çok seviorum ben bu arabalrı ya.... magane a laguna ya deişmem :D
-
sıfırı çıksa, ucuz olsa alırım; kısmet olsun hayat sürsün şubat gibi elimdeki modifiyeli twingoyu normale çevirip mart gibi de bir lada kalina alıcam modifiyelemek için :) kasaları taş gibi.
-
öyle böyle diyorsunuz ama 2. elleri en pahalısı 8 bin oda en temizi.. 2 bin liraya bile gördüm bi ara bu işi yapan sitelerde..
alacaksın istediğin gibi modifiye yapacaksın bi yerinimi vurdun git hemen 100 kağıda değiş acemi şoförmüsün acemliğini at .. sonra sat gitsin alırsın kafana göre güzel bi araba ne acemlik ne modifiye hevesin kalmış kafan rahat devam..
-
" LATEST PROJECTS " yazmışlar bir de ! yuh !
-
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
tofaşa çok bok atılmış aslında haklısınız güvenlik ve estetik sıfır.ancak yoğun olarak satışı yapıldığı zamanlarda 80 beygir gibi bi güç oldukça kuvvetliydi bugün dahi çoğu alt sınıf araba 80 beygir gücünde motor sunmuyor.
yakıtı azdır
arkadan itişlidir
tekrar vurguluyorum arkadan itişlidir :) (bilen bilir ne demek istediğimi)
-----------------------------nokta.
-
evet halen uretimi yapılıyor ama turkiyeye verilmiyuor azreri vs gibi ülkelere gönderiliyor otomotiv te calıştıgımdan biliyorum
-
lada'dan filan iyidir ama :)
-
ya aslında dizel olursa olabılır hee al bunu ömur boyu kullan saglamlık bakımından degıl her turlu gıderı var cunku elınde patlamaz :D hem bu pıyasaya gelırse dıger arabaların fıyatlarıda duşer :D:D:D:D::DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D