Yeni Seri Tofaş
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
antitofaşçılar :))
http://www.facebook.com/video/video.php?v=128844423825660&ref=mf
bu videoda size gelsin :)
-----------------------------Arkadaş yuh ya ne biçim modifiye etmiş adamlar :D Aralarda verdikleri sloganlar da enfes gerçekten.
"Efsanler ölmez sadece şekil değiştirir" :D:D:D:D:D
-
keşke şimdiki arabaların hepsinin ismi Türkçe olsa,kuş ismi de olsa hayvan,börtü böcek ismi de olsa Türkçe olsa...
Bakıyorum yabancı markalara NİSSAN QUASHQAİ(okuyabilene tebrikler),LAGUNA,MEGANE,SCİROCCO,DOBLO,CADDY OT BOK...
Arkadaş okunabilecek gibi de değil ki,ben cümle içinde kullanırken bile bu isimleri uygun bir ekle söyleyemiyorum.Hem anlatım bozukluğu hem yazım yanlışları yaşanıyor.İşte Türk insanı böyle böyle yozlaştrılıyor.Bazı avrupa ülkelerinde isimler değiştirilerek piyasaya sürülüyor.Örneğin ben "GOOGLE'DA ARADIM" mı diyeceğim yoksa "GOOGLE'DE ARADIM" mı diyeceğim cümle içinde.bakın ekler bile sorun oluşturuyor.Bırakın kuş ismi börtü böcek olsun ama Türkçe olsun...
-
MMB bunu yazdı:
wtf. bi kutu şeklinden kurtulamadılar :| biraz tasarım değişse güzel olur :/ dizel veya benzinli ama yine de tasarım 80 yılını gösteriyor.
-----------------------------aynen...sanki inatla bu kutuyu bize kabullendirmeye çalısıyorlar. sanki ilk okul çocuğunun aceleyle çizmiş olduğu araba portresi. sokaktaki adamın birine araba çiz desen bu tofaşlardan daha iyi bi tasarım çıkarır eminim.
-
edit büdüt.
-
gülsemmi aglasammi.
a.q garibanliga bak yahu..araba oldugu belli oluyorda,arkadas fabrikadan ilk hangi yilda ciktiysa,aynen o sekilde biraktilar arabayi.
insan birazda olsa,cevreye uyum saglar,farlari degistirir,sagina soluna estetik verir degilmi yani.
odun gibi duruyor yine.
yeniymis bide..muhahah
-
Broadway'in üstüne tanımam.
-
antivir-US bunu yazdı:
keşke şimdiki arabaların hepsinin ismi Türkçe olsa,kuş ismi de olsa hayvan,börtü böcek ismi de olsa Türkçe olsa...
Bakıyorum yabancı markalara NİSSAN QUASHQAİ(okuyabilene tebrikler),LAGUNA,MEGANE,SCİROCCO,DOBLO,CADDY OT BOK...
Arkadaş okunabilecek gibi de değil ki,ben cümle içinde kullanırken bile bu isimleri uygun bir ekle söyleyemiyorum.Hem anlatım bozukluğu hem yazım yanlışları yaşanıyor.İşte Türk insanı böyle böyle yozlaştrılıyor.Bazı avrupa ülkelerinde isimler değiştirilerek piyasaya sürülüyor.Örneğin ben "GOOGLE'DA ARADIM" mı diyeceğim yoksa "GOOGLE'DE ARADIM" mı diyeceğim cümle içinde.bakın ekler bile sorun oluşturuyor.Bırakın kuş ismi börtü böcek olsun ama Türkçe olsun...
-----------------------------Ee adı üstünde yabancı marka. Adam Türkiye'ye satıyorum diye arabaya karınca adını vermez :D Türkler de zamanında çalıştırıp kafayı bi marka çıkartsalarmış ortaya keşke. Hiç fena olmazdı kendi ülkemin ürettiği arabaya binmek.
-
Salu3 bunu yazdı:
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------Ee adı üstünde yabancı marka. Adam Türkiye'ye satıyorum diye arabaya karınca adını vermez :D Türkler de zamanında çalıştırıp kafayı bi marka çıkartsalarmış ortaya keşke. Hiç fena olmazdı kendi ülkemin ürettiği arabaya binmek.
-----------------------------öyle işte.Örneğin biz bu araçları aynı zamanda yurt dışına da satmaya çalıştık,belli bir pazarı vardı ama "TOFAŞ" ismi ile satmaya çalıştığımızdan başaramadık,başka bişeyden değil yani.Aslında fiat lisansı ile üretiliyor ama ne kadar da bilinse fiat değil diye almıyor adamlar.Aynı olay Renonun yan sanayisi DACİA olayı gibi.Renonun markası olduğu biliniyor ama halk orijinal olarak görmüyor ve fazla satmıyor...
-
biz dalga geçiyoz ama piyasada satıyorum dediğin an satabileceğin en iyi araba gene de bunlar şahin doğan bi de piyasada bunların hastası çok biriside benim dükkanın yanında adama 6.5 milyara 94 model şahin aldı geçen sene bi o kadar daha masraf yaptı 12 den aşağı vermem diyor daha geçen ay gitti 1800 tl bayıldı 94 model şahine klima taktırdı :):):)
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------keşke şimdiki arabaların hepsinin ismi Türkçe olsa,kuş ismi de olsa hayvan,börtü böcek ismi de olsa Türkçe olsa...
-----------------------------etiyopyalı taksiciler yaşadı. :) bide kartalını görünce iice coşarlar artık...
dip not:quashqai hakkında ufak bilgi http://tr.wikipedia.org/wiki/Ka%C5%9Fkaylar