Yeni Telefon Aldım Şarjı Bir Gün Zor Dayanıyor
-
Arkadaşlar galaxy trend plus aldım şarjı çok az gidiyor acaba benim yapmış olduğum bir hatadan kaynaklanıyor olabilirmi
Edit:yav elime bi alıyorum yarım saatte yüzde 5 gidiyor yokmu bir bilen
-
dead_march bunu yazdı
Arkadaşlar galaxy trend plus aldım şarjı çok az gidiyor acaba benim yapmış olduğum bir hatadan kaynaklanıyor olabilirmi
Edit:yav elime bi alıyorum yarım saatte yüzde 5 gidiyor yokmu bir bilen
bu tarz telefonlarda normal hocam ama bazı işlemler yaparsan bir günü rahat çıkarırsın ama akşam mutlaka şarja takman lazım öyle 2 3 gün şarjsız telefon kullanma dönemleri bitti : )
-
Gps-3g-wireless-ekran parlaklığı Vs hep bunları kapat.
-
internete bağlanırken şebekenin yanında H+ işareti çıkıyormu ?
eğer çıkıyorsa o çok şarj götürür şuanki en hızlı internet standardırdır.
onun dışında bizimkilerde az gidioyr. ama işimiz bittiğinde ekran ışığı ile interneti kapatıp kısıyoruz 2 gun rahat götürüyor
-
zalimadam bunu yazdı
internete bağlanırken şebekenin yanında H+ işareti çıkıyormu ?
eğer çıkıyorsa o çok şarj götürür şuanki en hızlı internet standardırdır.
onun dışında bizimkilerde az gidioyr. ama işimiz bittiğinde ekran ışığı ile interneti kapatıp kısıyoruz 2 gun rahat götürüyor
Batarya Konusunda Lenovo'yu tek geçerim. Adamlar araba aküsü gibi batarya koymuşlar. Hatta otg kablosu ile diğer telefonları şarj bile edebiliyor :)
mkyb tarafından 02/Mar/14 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Gps i felan kapattïm bakalım saolun
-
İnternet-gps anasını ağlatır.
1 Gün normal artık benim için s3
-
Sukret valla yarim saatte yuzde 5 gidiyomus. Amk telefonunu gunde 3-4 kere sarja takiyorum en sonunda vurucam duvara sikerim diyip guvercin beslemeye baslicam.
-
Günde 2 şarj 5s kullanıyorum,
-
hocam zaten hangi telefon 2 gun gidiyo ki. biz okulda deli gibi sarj ediyoruz telefonlari. koca sinifin sarj yukunu 1 priz tasiyo :D ben arka sirada sarj islerine bakiyorum :)
-
yarım saatte yüzde beş iyimiş, bende S3 var yarım saat dokunmasam bile gidiyor yüzde beş.