Yeni Telefon Aldım Şarjı Bir Gün Zor Dayanıyor
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Günde 2 şarj 5s kullanıyorum,
abı nap,tın ya bende kullanıyorum ıkı gun rahat cıkarıyor kı wıfı ıle cok takılıyorum
-
e baydan yedek batarya al bide üniversal şarj aletinden 20-25 tlye hep full şarjlı gezzzz
+he unutmadan androidli tlde normal bu
rewolt84 tarafından 03/Mar/14 00:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Şu aralar Blackberry 9700 kullanıyorum, bir de ebay den alınmış batarya. Günlük 10 dakika telefon görüşmesi ile 1 haftayı çıkarıyor.
Zor durumda kalındığında internete bile girilebiliyor.
Whatsapp, sms, hava durumu kullanıyorum sadece, arada bir dokunmatik telefon kullanmayı özlesem de memnunum halimden, tavsiye ederim.
Ama internet konusu çok sıkıntılı oluyor bu telefon ile, fakat benim gibi yanınızda her daim bilgisayar-internet varsa o da pek sorun olmuyor.
-
hala 5800 kullaniyorum, 1 hafta gidiyor. cok aktif kullanirsam 2 gun.
iyi kullanmisim telefonu.
-
nexus 5 sabit yari ekran parlakligi. gunde 1 saat nette banko geziniyom okulda derste felan. h+ surekli acik. 20 dk falan oyun oynuyom en fazla 30 dk. tesbih ceker gibi ekrani acip kapatiyom . 28 saat gidiyor. telefon gorusmesi yok . mesajlasma pek aktid degil. gunde 20 30 anca. ama 20 dk oyun direk yuzde 5 10 arasi yiyor. bu antutu benchmark ve stabilite testi yaptiydim ust uste telefon baya isindi bi yuzde 30 da sarji goturdu.
-
2800-3000 mah uzeri bataryalar bu telefonlarda kullanilmadigi surece yarim gunu hayatta cikartmaz bu aletler hic kasmayalim bosuna.
Amk evlatlari bilerek mi yapiyolar ben anlamiyorum artik, mahkum olduk resmen. Htc butterfly kullaniyorum;
Adamlar 2 gb ram koyuymuslar iyi guzel 1.8 islemci hizi var tamam eyvallah mukemmel bisey, 5" ekran var, ama batarya 2020 mah ?? Saka gibi ya resmen. Cok mu zor buna 3000 mah uzeri bi batarya eklemek ? Adamlar resmen o batarya sikilecek 3-4 ay sonra sende tıpış tıpış gelecen kucagimiza tekrar diyolar.
-
günde 2 şarj! HTC one x, kodumun telefonu ilk günden beri böyle, OneX+ batarsayı takacağım bende ondanda cacık olmaz diye uğraşmak istemiyorum, ince ve ucuza yapacağız diye yetersiz pili dayayayıp gönderiyorlar telefonu.
-
vallaha note 2 var en yogun kullanmamda bıle 1.5 gun gıdıyor kullanmıyayım 2.5 gun rahat
-
onu kapat bunu kapat amk. düz telefon al en iyisi :D
-
ben discovery i şarjdan çıkartıyorum 2dk feyse giriyorum %5 gidiyor