Yeni Telefon Aldım Şarjı Bir Gün Zor Dayanıyor
-
OttomanSlap bunu yazdı
ben discovery i şarjdan çıkartıyorum 2dk feyse giriyorum %5 gidiyor
hocam hangı romu kullanıyorsun?
bendede dıscovery var efsane gıdıyor sarjı atom rom kullanıyorum guc seceneklerı acık degılken bıle gunde yarım saat cıvarı telefon gorusmesı sureklı mesaj trafıgı kafadan her gun 2.5 saat twitch stream ızlıyorum derste mınıbuste vs netteyım hep h+ acık 2g degıl bu arada. Yoldayken kulaklık paso kulagımda 1.5 gun rahat gıdıyor. Hatta bı kere ekran kırıldı telefon yuzde 50 sarjla 1 haftadan fazla acık kaldı :D
-
Citizen bunu yazdı
Gps-3g-wireless-ekran parlaklığı Vs hep bunları kapat.
Oldumu sana 3310
-
Easx bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdı
ben discovery i şarjdan çıkartıyorum 2dk feyse giriyorum %5 gidiyor
hocam hangı romu kullanıyorsun?
bendede dıscovery var efsane gıdıyor sarjı atom rom kullanıyorum guc seceneklerı acık degılken bıle gunde yarım saat cıvarı telefon gorusmesı sureklı mesaj trafıgı kafadan her gun 2.5 saat twitch stream ızlıyorum derste mınıbuste vs netteyım hep h+ acık 2g degıl bu arada. Yoldayken kulaklık paso kulagımda 1.5 gun rahat gıdıyor. Hatta bı kere ekran kırıldı telefon yuzde 50 sarjla 1 haftadan fazla acık kaldı :D
kendi romu hocam, ram kullanımı da %80 in aşağısına inmiyor bile
-
Çin alışveriş sitelerinde güçlü bataryalar oluyor telefonunuza uyanı sipariş verin gelsin gözle görülür fark oluyor.
mkyb tarafından 03/Mar/14 14:33 tarihinde düzenlenmiştir -
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Sukret valla yarim saatte yuzde 5 gidiyomus. Amk telefonunu gunde 3-4 kere sarja takiyorum en sonunda vurucam duvara sikerim diyip guvercin beslemeye baslicam.
:D
Valla bence guvercin beslemek ile en iyisini yaparsin en azindan stres denen sey kalmaz :) -
Ne bekliyordum hoca eskide kaldı doldur 5 gün 1 hafta kullan
iPhone 5 var 1 gün gitmiyor 15 saat filan nete girersem girmessem 1 gün
-
discovery2.5 gün gidiyor bana. çok memnunum valla. zorlasam 3 gün gider.