folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Tip Ehliyet Alımı Sıkıntısı..

Yeni Tip Ehliyet Alımı Sıkıntısı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Yandık desene.. Son tarihi ne zaman bu işin ?

Kendine İyi Bak ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı

sen ne yapmışsın dostum ya? benim başıma hiç öyle bişey gelmedi.

15 tlye 4 adet biometrik foto çektirdim, sağlık ocağından rapor aldım. 15 tl halkbanka harcırah yatırdım. 

emniyete gittim evraklarımla birlikte 5 dakikada işlemim bitti.

ben hatta bu kadar kolay ve hızlı olacağını hiç düşünmemiştim.

Bu adam ballı :)

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

özel hastanlerin çoğu 50 tl ye veriyor uğraşmayın rapor için. sağlık ocağı vermedi bizimkilere de rapor devlet hastanesi de aynen 250 tl istedi 15 i direk halkbanka yatırın nereye yatırsanız yatırın 2 tl halk banka yatacak mecbur :) 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

ben olsam ugrasmazdım azimli adammıssın 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek

Özeller iyiymiş. Ben devlet hastanesinde kkb ve göz muayenesi oldum sağlık raporu için doktor başı 50 şer TL toplam 100 lira verdim. Özel daha iyiymiş. 

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Yandık desene.. Son tarihi ne zaman bu işin ?

Yenileme icin 5 yil

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

son zaman 5 yılsa eğer bu süre zarfında yurt dışına çıkmayacaksak ehliyeti yenilemenin faydası yok sanırım değil mi? Yurt içinde bu yeni ehliyetin avantajı var mı?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

en son haberlerde bir kız çocuğu spor yaparken kalbi durup öldüğünde babası doktoru suçladı "neden sağlıklı raporu verdi keşke kalp doktoruna sevk etseydi ben herşeyi yapardım" dedi ama aynı insanlar sevk ettiğinizde "ya işimizi yokuşa sürme alt üstü bir imza" diyorlar. aile hekimliği tüm hastalıkların tanısı için yeterli donanıma sahip değil yarın birgün hasta bir şoför hastalığı yüzünden bir yakınınıza çarpsa ilk suçlayacağınız kişi ona sağlıklı raporunu veren doktor olacaktır

YalnızAdam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

5 yıl çok uzun bir süre. Yakında bende değiştireceğim. 

Bir tanıdığım var ki adamın el kol ayak hareketleri uyumsuz bazen kilitlenip kalıyor ve bu adam en son gün ehliyetini değişse 5 yıl daha istanbulda trafikte araç kullanacak. Düşünsenize Tem de frene birden asılıyor ya da gaza tam yükleniyor. Bunun gibi nice hastalar vardır. Sürenin değiştirilmesini için bimer e yazacağım. 1-1.5 yıl fazla bile. Bakanlığın bazı muayene bilgilerini kurumlara elektronik ortamda aktarıp denetlenmesini sağlaması lazım. Atıyorum adamın ayağı mı kırıldı doktor şartlarına göre 2 ay ehliyet kullanamaz vs. emniyete bildirmeli.

Diğer bir boyutu ise ehliyet ve pasaport işi ile emniyet uğraşıyor. Ver nüfus Müdürlüğü ne polis gitsin güvenlik hizmetleri ile uğraşsın. Polis güvenlik için alınıyor ama vatandaşın evrak işi ile uğraşıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

5 yıl çok uzun bir süre. Yakında bende değiştireceğim. 

Bir tanıdığım var ki adamın el kol ayak hareketleri uyumsuz bazen kilitlenip kalıyor ve bu adam en son gün ehliyetini değişse 5 yıl daha istanbulda trafikte araç kullanacak. Düşünsenize Tem de frene birden asılıyor ya da gaza tam yükleniyor. Bunun gibi nice hastalar vardır. Sürenin değiştirilmesini için bimer e yazacağım. 1-1.5 yıl fazla bile. Bakanlığın bazı muayene bilgilerini kurumlara elektronik ortamda aktarıp denetlenmesini sağlaması lazım. Atıyorum adamın ayağı mı kırıldı doktor şartlarına göre 2 ay ehliyet kullanamaz vs. emniyete bildirmeli.

Diğer bir boyutu ise ehliyet ve pasaport işi ile emniyet uğraşıyor. Ver nüfus Müdürlüğü ne polis gitsin güvenlik hizmetleri ile uğraşsın. Polis güvenlik için alınıyor ama vatandaşın evrak işi ile uğraşıyor.

Ben de aynı düşüncedeyim ve bunu dillendiren birini görünce mutlu oldum. Fakat şöyle bir fark var ki; Ehliyet ve Pasaport genelde sorunlu insanların ençok almaya uğraştıkları iki belge. Bundan ötürü nüfus müdürlüklerinde bile olsa sivil polislerin sürekli orayı gözetim altında tutmaları gerekir.

Not: Emniyet Müdürlüğü sanki yazımı okumuşçasına sabah 9:55 te pasaportunuz kargoya verilmiştir mesajı attı. Muhtemelen yarın elimde olur.

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...