Yeni Topladığım Bilgisayar Sürekli Restart Atıyor Yardım!
-
hocam kasadan powerı ve anakartı falan komple çıkart kasaya takmadan masanın üzerinde birleştir .. power piminin oraya tornavida ile kısa devre yaptır dene bakalım bi
-
yunusdogan bunu yazdı
hocam kasadan powerı ve anakartı falan komple çıkart kasaya takmadan masanın üzerinde birleştir .. power piminin oraya tornavida ile kısa devre yaptır dene bakalım bi
denedim hocam yine aynı şeyi yapıyor...
-
Safi anakart götlük yapacak olsa bikaç dakika öyle ekran gelmeden çalışır, ya da bios ekranında bozulma falan olur
Bence işlemci bloğu ısı teması yapmıyor, termal macunu değiştir hocam iyice oturt yerine zıkkımı.
-
ArduouS bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Power tuşu takılı kalıyor
yok hocam şimdi denedim, powera bastığım an çektim pimini yine kapanıp açılmaya devam etti sürekli
reset butonunun kablosunu söksene, yada zalimadamın dediği gibi anakartı masaya koy öyle çalıştırmayı dene reset atıyorsa anakarttandır.
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Safi anakart götlük yapacak olsa bikaç dakika öyle ekran gelmeden çalışır, ya da bios ekranında bozulma falan olur
Bence işlemci bloğu ısı teması yapmıyor, termal macunu değiştir hocam iyice oturt yerine zıkkımı.
hocam işlemci anında ısınırmı ya öyle? hiç sanmıyorum ilk denediğimde tam bi şekilde oturmuştu fan işlemciye sıfır termal macun sürmüştüm, onunla alakalı olması imkansız ısıyla yani
-
ehlikeyif bunu yazdıArduouS bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
yok hocam şimdi denedim, powera bastığım an çektim pimini yine kapanıp açılmaya devam etti sürekli
reset butonunun kablosunu söksene, yada zalimadamın dediği gibi anakartı masaya koy öyle çalıştırmayı dene reset atıyorsa anakarttandır.
reset atıyor hocam denedim aynı o şekilde, bilgisayarcıya gittim bi kart taktı anakarta işlemcide sorun var dedi, umuyorumki anakarttadır :( işlemciyi satan eleman iade almam diyor işlemcideyse 500 lira çöpe gitti demektir... anakartsa satan şahıs iade alırım diyor ozaman sıkıntı yok
ArduouS tarafından 14/Eyl/15 23:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Aynı sorun bende de vardı vatan'a 5 kez gidip gelmem sonucunda sorunun ram'den olduğu anlaşıldı ve garanti kapsamında yenisi verildi.
-
ArduouS bunu yazdıehlikeyif bunu yazdıArduouS bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
reset atıyor hocam denedim aynı o şekilde, bilgisayarcıya gittim bi kart taktı anakarta işlemcide sorun var dedi, umuyorumki anakarttadır :(
hocam yeri değil belki ama keşke işlemciyi ve anakartı deneyip alsaydın. ikinci el olduğu için hakta iddia edemezsin. neyse olmuş artık olan.
aldığın elemana bi yüklen bakalım ne dicek?
-
atakartal bunu yazdı
Aynı sorun bende de vardı vatan'a 5 kez gidip gelmem sonucunda sorunun ram'den olduğu anlaşıldı ve garanti kapsamında yenisi verildi.
hocam 2 tane ram var ikiside bozuk olabilir mi??
-
ArduouS bunu yazdıatakartal bunu yazdı
hocam 2 tane ram var ikiside bozuk olabilir mi??
ram bozuk olsa reset atmaz ki, dıt dıt diye öter durur