Yeni Topladığım Bilgisayar Sürekli Restart Atıyor Yardım!
-
ArduouS bunu yazdıatakartal bunu yazdı
Aynı sorun bende de vardı vatan'a 5 kez gidip gelmem sonucunda sorunun ram'den olduğu anlaşıldı ve garanti kapsamında yenisi verildi.
hocam 2 tane ram var ikiside bozuk olabilir mi??
Bilgim yok hocam bende de 2 adet vardı 2 side mi bozuktu yoksa 1'imi ve ne sorunları vardı bilmiyorum. Sadece sorunun sebebinin ram olduğunu biliyorum bizzat değiştirildi çünkü.
-
ehlikeyif bunu yazdıArduouS bunu yazdıatakartal bunu yazdı
Aynı sorun bende de vardı vatan'a 5 kez gidip gelmem sonucunda sorunun ram'den olduğu anlaşıldı ve garanti kapsamında yenisi verildi.
hocam 2 tane ram var ikiside bozuk olabilir mi??
ram bozuk olsa reset atmaz ki, dıt dıt diye öter durur
hocam benim makinede reset sıkıntısı vardı sebebi ram çıkmıştı. demek istediğim yapabiliyor.
herlocksholmes tarafından 14/Eyl/15 23:16 tarihinde düzenlenmiştir -
ArduouS bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
Safi anakart götlük yapacak olsa bikaç dakika öyle ekran gelmeden çalışır, ya da bios ekranında bozulma falan olur
Bence işlemci bloğu ısı teması yapmıyor, termal macunu değiştir hocam iyice oturt yerine zıkkımı.
hocam işlemci anında ısınırmı ya öyle? hiç sanmıyorum ilk denediğimde tam bi şekilde oturmuştu fan işlemciye sıfır termal macun sürmüştüm, onunla alakalı olması imkansız ısıyla yani
Hocam bi iki kere çalıştır böyle, sonra hızlıca sök bloğu kontrol et parmağınla işlemci ısısını. Profesyonelce olmasada pratik, en azından işlemciyi elersin :D
-
Jilet_Boris bunu yazdıArduouS bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
Safi anakart götlük yapacak olsa bikaç dakika öyle ekran gelmeden çalışır, ya da bios ekranında bozulma falan olur
Bence işlemci bloğu ısı teması yapmıyor, termal macunu değiştir hocam iyice oturt yerine zıkkımı.
hocam işlemci anında ısınırmı ya öyle? hiç sanmıyorum ilk denediğimde tam bi şekilde oturmuştu fan işlemciye sıfır termal macun sürmüştüm, onunla alakalı olması imkansız ısıyla yani
Hocam bi iki kere çalıştır böyle, sonra hızlıca sök bloğu kontrol et parmağınla işlemci ısısını. Profesyonelce olmasada pratik, en azından işlemciyi elersin :D
yok hocam ısı sorunu değil buna eminim, bi arıza var
-
BİOSdan da olabilüü. bios pilini yeniledinmi?
-
ltcelik bunu yazdı
BİOSdan da olabilüü. bios pilini yeniledinmi?
hocam daha sıfır ayarında anakart bu ay kesilmiş faturası bios piliyle ilgisi olabilir mi?
-
Hocam sen bu dediklerimizi denerken hddnin powerla ve anakartla baglantılarını kesıon deılmı yoksa hdd perte cıkar bukadar resetle
-
d3lete bunu yazdı
Hocam sen bu dediklerimizi denerken hddnin powerla ve anakartla baglantılarını kesıon deılmı yoksa hdd perte cıkar bukadar resetle
hdd takılı değil zaten hocam çıkardım onu çoktan
-
kesin demiyorum ama bence ram yuvasında bir sorun var onu kombinasyonlayarak tek ram dene
-
Hocam ramlerin kingston mi??? Anakartini update etmeyi denermisin. Birde power sup da bu islemi yaptiriyor ama islemci olsa mutlaka bi windows ekranina kadar gelir.