folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Yeni Yaptığımız Bir Program (Yorumlar Ve Her Türlü Şey)

Yeni Yaptığımız Bir Program (Yorumlar Ve Her Türlü Şey)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:
    -----------------------------

Öyle bir iddali konuşuyorsunki bozmamak istiyorum bu hevesini ama.. Koca koca kuruluşlar neroydu kasperskydı hatta windows warezden yaka silkerken ve kaçak kullanımı engelleyemezken senin arkadaşın sikindirik bir programı kişiye özel serial ile korumaya alcak ? :D

Sizin yürüdüğünüz yollardaki devrik çam ağaçlarını yıllaaaaaaaaaaaaaaaaar evvel tahribat.comda bir çok mürid devirdi..

bahsettin programlar ayrıca çok büyük şirketler ve platromlar tabiki bizim gibi kişisel serial üretemezler zamanları yoktur ve maliyeti kurtaramazlar bizde sorun olmaz böyle bir şey satacağız kişi sayısı 100 ü geçerse ooooo o zaman zaten zengin olduk demektir bizim için ayrıca 100 kişi nedirki yazarız 100 tane serial

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

hdd seri no ve işlemci seri no hmm :D hacı şunu netten seriallerim desen neysede söylediğin şeylerin umarım farkındasındır...

ha diyelim ki yaptınız olmaz ya oldu diyelim adam bilgisayarı her değiştirdiğinde sizi mi bulacak? sizinle öldürdüğü vakitlerde c# a baksa zaten o programı kendi yazar...

bilmem farkında mısın Türkiye'deyiz millet hergün pc yenilemiyor kaldıki yenilese bile progarm gerçekten işine yararsa ya 10 tl verir yada bize ulaşır biz ölene kadr (yarın da olabilir olarası ayrı ama) daha yıllar var o zaman ve flash disk kalır ne de c#

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

Apocrypha bunu yazdı:

Öyle bir iddali konuşuyorsunki bozmamak istiyorum bu hevesini ama.. Koca koca kuruluşlar neroydu kasperskydı hatta windows warezden yaka silkerken ve kaçak kullanımı engelleyemezken senin arkadaşın sikindirik bir programı kişiye özel serial ile korumaya alcak ? :D

Sizin yürüdüğünüz yollardaki devrik çam ağaçlarını yıllaaaaaaaaaaaaaaaaar evvel tahribat.comda bir çok mürid devirdi..

bahsettin programlar ayrıca çok büyük şirketler ve platromlar tabiki bizim gibi kişisel serial üretemezler zamanları yoktur ve maliyeti kurtaramazlar bizde sorun olmaz böyle bir şey satacağız kişi sayısı 100 ü geçerse ooooo o zaman zaten zengin olduk demektir bizim için ayrıca 100 kişi nedirki yazarız 100 tane serial

100x10TL eşittir 1000 TL.. :| Param olsa 1100 TL bağışlarım sana boşa heveslenme diye valla. :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Arkadaş yorum yapın derken sadece eleştirin demek istemedi heralde.

Buralarda yıkmak kolay önemli olan yapıcı olmak yapanlara destek olmak.

tbt de bi çok kişi ağacı devirmiş olabilir ama adama yön gösterirsiniz daha iyisini yapar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:

aynen katılıyorum herşey iyiydi  taki para ile satıyorum diyene kadar

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

real_agabey bunu yazdı:

Arkadaş yorum yapın derken sadece eleştirin demek istemedi heralde.

Buralarda yıkmak kolay önemli olan yapıcı olmak yapanlara destek olmak.

tbt de bi çok kişi ağacı devirmiş olabilir ama adama yön gösterirsiniz daha iyisini yapar.

Arkadaş adam konu başlığına ne olursa olsun yazın demiş. Bende üzerime düşeni yapıp adamın hevesini köreltiyorum bu işi bıraksın akla yatan başka bi işle vakit öldürsün diye..

Senin kafa basıyormu allasen bu işten para kaldırabileceğine ? Adam emeğini düzgün yere harcasın diye eleştiri yapıorum-uz 

Eleştiri çekemeyecek olsa zaten ne olursa diye yazmaz başlığa değilmi ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

programı yazan arkadaş konuşsa, o gelsin açıklasın kardeşim, yok orasını bilmem burasını bilmem, tutarsız cümleler kuruyorsun tam olarak anlaşılmıyor.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

Apocrypha bunu yazdı:

Hocam böyle ucuz yazılımlarla para kazanabileceğini sanmıyorum. 10 lira değil 1 lira bile vermem ben, tabi ben c# programcısıyım o ayrı konu.

Programcı olmayan biri bile azcık bilgisayar kullanmayı biliyorsa daha iyi bi program bulabileceği kanısındayım.

Burada vb ile yapılmış usb işlemleri var: http://bytes.com/topic/net/answers/759587-how-control-usb-port-c (vb to c# çevirisi kullanılarak 2dkda c#a çevirebilirsiniz)

string[] UsbBellegimDekiKlasorler ={ Directory.GetDirectorys("buraya usbbelleginin harfi örn: F:\ ") }; // bu F'deki klasörleri getirir. bu şekilde klasörleri alırsınız. System.IO sınıfını kullanarak da File.Copy metodu ile dosyaları kopyalayabilirsiniz. Bu kadar basit :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

yns_berk bunu yazdı:

programı yazan arkadaş konuşsa, o gelsin açıklasın kardeşim, yok orasını bilmem burasını bilmem, tutarsız cümleler kuruyorsun tam olarak anlaşılmıyor.

tamam bildiriyorum ona  yarın yazar cevap olarak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

xcorpix bunu yazdı:

konuyu açan ardaş kusura bakma alakasız bişey yazcam...

xcorpix hacı senin bu nick ne güzelmiş böyle hemen bi çağrışım yarattı :)

Toplam Hit: 8185 Toplam Mesaj: 69