Yeni Yaptığımız Bir Program (Yorumlar Ve Her Türlü Şey)
-
testisi elinde diyoruz
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=92704
adam senin yaptıgın programın alasını beleşe yapmış
-
Program sizin seçtiğiniz dosya tiplerini çekip alsa ve onları gmailinize atsa nasıl olur ? Sizin flashdiskinize atmak yerine ?
-
bende bi program vardı, pc ye çift tıklama ile kuruluyordu. aslında virüsün ta kendisiydi. bilgisayara takılan flash belleklerin içindeki bilgileri çalıyor bilgisayardaki bir klasöre kopyalıyordu. hiçbir şekilde görüntüsü yoktu. bende tam tersini düşünüp msdos da bir .bat uzantılı dosya yazdım, dosya pc deki resim müzık word belgesi vs. belgeleri arayıp buluyor ve usb diske kopyalıyordu. yani bilgisayardan dosya çalıyordu. lakin msdos penceresini gizli hale getirip görüntüsüz şekilde çalışmasını sağlayamamıştım. ilgilenen olursa msdos çalışmamı paylaşırım. programlama dili bilen arkadaşın birisine ilham olur belki. programcı arkadaş varsa bi el atsa iyi olur.
-
çok gereksiz.10 lira verilmeyecek bişey. hevesini kırmak istemem ama "bi siktir git" i hakkettin şu anda.
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
Apocrypha bunu yazdı:
Öyle bir iddali konuşuyorsunki bozmamak istiyorum bu hevesini ama.. Koca koca kuruluşlar neroydu kasperskydı hatta windows warezden yaka silkerken ve kaçak kullanımı engelleyemezken senin arkadaşın sikindirik bir programı kişiye özel serial ile korumaya alcak ? :D
Sizin yürüdüğünüz yollardaki devrik çam ağaçlarını yıllaaaaaaaaaaaaaaaaar evvel tahribat.comda bir çok mürid devirdi..
bahsettin programlar ayrıca çok büyük şirketler ve platromlar tabiki bizim gibi kişisel serial üretemezler zamanları yoktur ve maliyeti kurtaramazlar bizde sorun olmaz böyle bir şey satacağız kişi sayısı 100 ü geçerse ooooo o zaman zaten zengin olduk demektir bizim için ayrıca 100 kişi nedirki yazarız 100 tane serial
-----------------------------kafan mı iyi lan? yaşın kaç senin?
-
angels_demos bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
Öyle bir iddali konuşuyorsunki bozmamak istiyorum bu hevesini ama.. Koca koca kuruluşlar neroydu kasperskydı hatta windows warezden yaka silkerken ve kaçak kullanımı engelleyemezken senin arkadaşın sikindirik bir programı kişiye özel serial ile korumaya alcak ? :D
Sizin yürüdüğünüz yollardaki devrik çam ağaçlarını yıllaaaaaaaaaaaaaaaaar evvel tahribat.comda bir çok mürid devirdi..
bahsettin programlar ayrıca çok büyük şirketler ve platromlar tabiki bizim gibi kişisel serial üretemezler zamanları yoktur ve maliyeti kurtaramazlar bizde sorun olmaz böyle bir şey satacağız kişi sayısı 100 ü geçerse ooooo o zaman zaten zengin olduk demektir bizim için ayrıca 100 kişi nedirki yazarız 100 tane serial
-----------------------------kafan mı iyi lan? yaşın kaç senin?
-----------------------------Üye Detayları Username : asiminnesli ID : 38630 İsim : murat Soyisim : yılmaz Yaş : 15 Cinsiyet : Erkek Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye Şehir : istanbul -
Gençlik yaa, imreniyorum bunlara :D Hayaller kuşlar böcekler falan..
-
Ya adam bişeyler yapmaya başlamış. Adam buna merak salmış burdan başlamış. İlerde Asp.NET yapcak ERP yapcak belki. Ama siz programlama hevesini kırın adamın sonra gelin diyin ki daha iyi işler yapın olur mu olmaz. Ha yaptığı iş bence gayet faydalı. Eğer hazır program kullanmaksa herşey şu anda neden programcı yetiştiriyolar? Belli bi tayfa yazar programı herkes ordan kullanır kimsenin de programlama bilmesine gerek kalmaz. Ama bu adam bi yerden başlamış tutunmaya bırakın yapsın. Siz diyosunuz ki işe yaramaz yok wareze düşer. Düşsün nolcak en sonunda daha iyisini yapmıcak mı bu adam? Napolyon'un bi sözü vardır "Ben yenile yenile yenmeyi öğrendim." Bu adamda yicek kazığı belki ama daha iyisini yapıcak. Lütfen biraz daha yapıcı eleştirin. Sadece eksilerini değil artılarını da söyleyin. Hadi eksiyi geçtim adamı yerin dibine sokmuşsunuz. Yapmayın arkadaşlar. Program cidden çok basit ama işlevsel bide bu yönden bakın..