Yeni Yıla Online Girecekler
-
-
illegal66 bunu yazdı:
-----------------------------
strestli.... çok üzerine düşünce bana patladı ... zaman ver dedim nafile ben de yüreğim yaralı girecem koca seneye
-----------------------------bende dün gece tartıştım. yüreğim buruk keyfim kaçık giriyorum bu seneye..
-
calpazhan bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Rakıymış, vodkaymış pehh :)
117 ekran lcd 1600 TL
Tek kişilik koltuk 150 TL
Next&NextStar uydu alıcısı 500 TL
Evde tek başınayken kısrak mayasının(kımız) alkolüyle yeni yıla girmek paha biçilemez..
Bunu beğendim hocam ama kımızı bilmem ama para yok cepte adanalıların fakir içkisi boma yanımda xD
-----------------------------Kısrak mayası zaten bayilerde bulunmaz hacım. Hemşerilerden getirtiyorum bende. Keskinliği rakı, vodka kadar olmasada 2 kutu biranın işini görür.
-
nickmenza bunu yazdı:
illegal66 bunu yazdı:
strestli.... çok üzerine düşünce bana patladı ... zaman ver dedim nafile ben de yüreğim yaralı girecem koca seneye
-----------------------------bende dün gece tartıştım. yüreğim buruk keyfim kaçık giriyorum bu seneye..
-----------------------------amk. yine iyi sizde var. Ben geçen sene yılbaşında hemde kaybettim gitti inat uğruna bi itle çıktı ve hala geri dönmedi. Ama sağlık olsun bea mutlu ya problem yok. Hafif içim buruk olsun
-
Kazekage bunu yazdı:
Valla Bir kaç yerden çağırdılarda Gidemedim şimdilik Bira çerez İlerleyen saatlerde nolur bilmem
Şerefe.. -
Şerefe hacı lar yeni yıl gelmiş kime gelmiş patron yarın iş var dedi
-
bira+cips çerez+sigara... oturuyorum öyle takılıyorum. 2 saat sonra Gecekondu'yu izlicem
-
aynen böyle.. yapıcak bişey yok
-
ben ve kiymetli arkadasim,yilbasini birlikte kutluyoruz :D ikimizde onlineiz
-
sigara kola börek çörek felan idare ediyoz işte nolsun :)