Yeni Yıla Online Girecekler
-
televizyondada bi cacık yok be.gecekondu başlasada neşemiz yerine gelse.
-
Klasik ya hu tv de ne oldu ki bu güne kadar en güzeli klasik bira net sigara takıl hayata :D
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------
Klasik ya hu tv de ne oldu ki bu güne kadar en güzeli klasik bira net sigara takıl hayata :D
-----------------------------hoca kuzeyin oğlu var adam öle bi okuyoki çok fena :)
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------içkide sigarada kullanmıyorum hacı :D geriye bitek net kalıyo
-
Conquer bunu yazdı:
ben ve kiymetli arkadasim,yilbasini birlikte kutluyoruz :D ikimizde onlineiz
haha devam hocam ben de aynıyım ama benim votkam da var :)
-----------------------------haha devam hocam ben de aynıyım ama benim votkam da var :)
-
İş yerinde mesai vardı millete kuruyemiş yetiştircez diye 22:00'da çıktım işten.Bu yorgunluktan sonra Playboy Party olsa gitmem...
-
son paramı votkaya verdim.... votka içip yes dinliyorum şuan, gayet güzel...
-
yorucu bir haftanın ardından değil kutlamaya yapmaya çıplaklar kampına çağırsalar gitmem.halim yok
-
öle online takılıyoruz...cerez cips kola felan..
-
Bende son paramı vodkaya verdim sagolsun guzel babacım gelirken cips filan getirmiş bana :D vodkayı koydum balkona onun yatmasını beklıyorum ama boyle gıderse habire balkona cıkıp şiseden bi kac yudum almakan ya vodka yetmıcek yada hasta olcam D: