Yeniden Ordu Kurabiliriz
-
sniperscope bunu yazdıEsconda bunu yazdı
Zumsuk egitim konusunda yazdiklarijiza gulmekten kiriliyorum.
Ornek verecek olursak , babam etihad hava yollarinin finans muduru ve cambridge de masteri bulunmakta
Annem ise hukukcu
Ve hu insanlar akp ye oy veriyorsa sizin sorgulamaniz gereken destekledigijiz partilerin ne durumda oldugu
Yine uzunca cevap veremiyorum ama son olarak sunu tekrar belirtiyorum
Akp yi akp yapan cemaattir, cemaatin icinde ise sizin yanindan bile gecekmiyecegijiz seviyede insanlar bulunuyor.eger egitimden gam vuruyorsan yanlis yapiyorsun .cunku cemaat egitim temelli calismalarini surduruyor
Sadece komiksiniz.
Babasi etihad muduru, anasi hukukcu, oglu homo.
Dedigine gore ananda babanda egitimli, egitimli olupta AQP ye oy veren kisi benim icin vatan haininden baska birsey degildir. :)
Seni referans alsalardi amk partisini kurarlardi bknz:gazetesi olan amk
-
Esconda bunu yazdı
Seni referans alsalardi amk partisini kurarlardi bknz:gazetesi olan amk
Kurmasalar amk.
-
Esconda bunu yazdı
Ornek verecek olursak , babam etihad hava yollarinin finans muduru ve cambridge de masteri bulunmakta
Annem ise hukukcu
Ve hu insanlar akp ye oy veriyorsa sizin sorgulamaniz gereken destekledigijiz partilerin ne durumda oldugu
Akp yi akp yapan cemaattir, cemaatin icinde ise sizin yanindan bile gecekmiyecegijiz seviyede insanlar bulunuyor.eger egitimden gam vuruyorsan yanlis yapiyorsun .cunku cemaat egitim temelli calismalarini surduruyor
Sadece komiksiniz.
neyse bişey demiyorum.
vazgeçtim diyorum o diplomayı vereni sikmek lazım. Eğitim sisteminin ne kadar çarpık olduğunu burdan bile anlayabiliriz
Easx tarafından 19/Nis/13 17:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Easx bunu yazdıEsconda bunu yazdı
Annem ise hukukcu
Sadece komiksiniz.
neyse bişey demiyorum.
vazgeçtim diyorum o diplomayı vereni sikmek lazım. Eğitim sisteminin ne kadar çarpık olduğunu burdan bile anlayabiliriz
Evet bizzat cambridge rektoruyle iletisime gecmelisin, hatta anlat bu ingilizlerin ne boktan egitim sistemi var de, yilin hiyarlik madalyasini takdim edecektir ahahha
Esconda tarafından 19/Nis/13 17:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Esconda bunu yazdıEasx bunu yazdıEsconda bunu yazdı
Annem ise hukukcu
Sadece komiksiniz.
neyse bişey demiyorum.
Evet bizzat cambridge rektoruyle iletisime gecmelisin, hatta anlat bu ingilizlerin ne boktan egitim sistemi var de, yilin hiyarlik madalyasini takdim edecektir ahahha
sen orda demek istediğimi anlamadın sanırım. gerçekte demek istediğimi yazarsam banlanıcağımdan yazmadım :)
-
Simdide cambrige universitesine gecti, yakinda harward oradan yale sonra mit sonra iit ye gecer.
-
sniperscope bunu yazdı
Simdide cambrige universitesine gecti, yakinda harward oradan yale sonra mit sonra iit ye gecer.
yok şimdi yazıcam olmıcak yazmasam ayrı türlü anca o çıktı elimden birazdan elimden bişey daha çıkıcak abyi yicem :)
-
zumsuk bunu yazdı------
AKP'nin dini,
CHP'nin Atatürk'ü ve Cumhuriyeti,
MHP'nin milliyetçiliği ve Osmanlı'yı
kullanmasına kılım.
+++ siyaset tam bir oyun kim geçse başa Türkiyenin yararına çalış(a)mıyor hep yeni dünya düzenine bağlı bunlar :F
-
Esconda bunu yazdı
Annem ise hukukcu
Sadece komiksiniz.
of of of of...
Türkiye'de zaten bi eğitimli anan baban vardı ; onlarda AKP'ye oy veriyor. O zaman eğitimli adamlar AKP'ye oy veriyor.. Süper.
Okumak cehaleti alır, eşşeklik baki kalır
---
Sanırım eğitim le öğretimi karıştırmakta budur.
Cambridge'de master varmış.
Olayı sidik yarışına dökeceksek ; annem bilimadamıdır ve konusunda dünyanın en iyi 20 kişi arasındadır.
Bu iş öğretimle alakalı değildir kardeşim. Eğitimledir.
Master yaptı diye süper eğitimli sanıyor. Ben profesörler aydınlar diyorum, yazarlar diyorum, tiyatrocular diyorum ;
adam kıçı kırık master ile burada artistlik yapıyor. Oda annesinin babasının üzerinden.
--
Annesinin babasının eğitim sistemi ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var. Bunuda görememen daha bir ilginç
edit:
http://www.medyafaresi.com/haber/48034/guncel-hayir-diyenlerin-egitim-seviyesi-daha-mi-yuksek.html
Hayır evet mevzusunda :
Seviye arttıkça hayır yükseliyor
Yukarıdakİ eğitim seviyesi tablosuna göre, 12 Eylül referandumunda oy veren seçmenin eğitim seviyesi arttıkça 'hayır' oyları yükselmektedir. İlkokul mezunlarında yüzde 71'e yakın olan evetler, ortaokul ve liselerde düşme eğilimine girip üniversite mezunlarında yüzde 38'in altına inmektedir.
------
http://www.turktime.com/haber/CHP-Secmen-Profilini-Cikardi-/209932/
EV KADINI: 2011 seçimlerinde yaşlı ve yoksul ev kadınları ağırlıkla AKP'ye oy verirken, özellikle eğitimli ve çalışan genç kadınlar büyük ölçüde CHP'ye oy verdi.
BEYAZ YAKALI: Türkiye'de eğitim seviyesi yükseldikçe CHP'ye oy verme eğiliminin güçlendiği, AKP'ye oy verme eğiliminin zayıfladığı görülmektedir.
BATI: Araştırmalar doğu bölgelerindeki illerimizde esas olarak BDP ve AKP'ye yönelen Kürt oylarının, Kürtlerin yoğun olarak göçtüğü batı bölgelerinde daha çok sayıda parti arasında paylaşıldığını göstermektedir.
Ayro tarafından 19/Nis/13 18:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Konuyu hortlatıyorum ama üniversite mezunlarının eşlerine daha çok şiddet uyguladığına dair istatistikler var.
Kaldıki gençliğin halide böyle
http://www.youtube.com/watch?v=5n6Rgc7SA-w
Durum böyleyken tutupta eğitim seviyesine göre hayır diyenler daha eğitimli falan demek saçma bence.
Hatta aksine bu kişiler,eğitim sistemi+kapitalist sistemin tamamen içinde büyümüş beyinleri magazin vb sikik şeylerle dolu aptallar.
Kahvehane muhabbetini şu lanet üniversite gençliğinin muhabbetinede tercih ederim daha bilgili olduklarına eminim.
Kısaca eğitim,öğretim seviyesiyle kişilerin doğru,yanlış karar verdiklerini karşılaştırmak mantıksızdır bence.
Akp içinde şuan diyebileceğim ehven-i şer.
Zira öncekilere baktığımızda ne rezaletler yaptıkları ortada.