folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Yeniden Türk Milliyetçiliği

Yeniden Türk Milliyetçiliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    selim_pusat bunu yazdı:
    -----------------------------

Serser1 bunu yazdı:

hellfever bunu yazdı:

ne alakası var milliyetçi olmak ayrımcı olmak ile uzaktan yakından alakalı değildir ta ki bizim milletimizde gök tanrı inancının hakim olduğu dönemde bile vardı türk milliyetçiliği anlayışı ancak hiç bir zaman milliyetçiliğimiz ırçılık ve faşizm gibi tehlikeli ve yanlış alanlara sapmadı orhun abidelerinde geçen bir yazı bunun en güzel örneğidir yazıtta şu belirtiliyor tanrı türkleri dünyaya huzur ve refahın sağlanması için gönderdi bak o zamandan bu zamana hiçbirşey değişmedi atatürkçülük diye tutturmuş herkes biz neciyiz peki biz neyi savunuyoruz tabikide atatürk ilke ve inkılaplarını kütfen ifadelerimiz dikkat edelim kıtabıda kesın okuyacağım..... tsk ettım ellerıne sağlık
    bundan sonra git bide maraş kaliamını oku..buna örnek bol neyse..o zmn görürsün neye sapmıs sapmamıs..

baştan sen iyi oku dini sebepler yüzünden çıkmış bir olayı milliyetçilikle ilişkiendiremezssin olay tamamen dini farklılıklar yüzünden çıkmıştır artı dönemin vali yardımcısı da akepe nin eski içişleri bakanı ABDülkadir aksudurşimdi gelipte Türk milliyetçileri maraşta katliam yaptı diyemessin artı orada olaylar yaşanırken hiçbir tarafın da öle durupta ( incilde yazdığı gibi sana tokat atana diğer yanağınıda uzat felsefesiyle) gelin bizi katledin valla bişi yapmıcaz diyerek beklediklerini sanmak büyük aptallıktır çünkü o dönemde sol kesimin elinde ki silahlar karşıt kesimlerdekilere göre hayli hayli fazla ve daha modern silahlardır yani sonuç olarak orda bi katliam değil 2 tarafından da birbirlerine karşı saldırıları olmuştur hiç kimsenin elide armut toplamamıştır merak etme katliam kelimeside sadece belirli bir kesimin propaganda malzemesi olarak kullanılmaktadır

Yapma şimdi böyle yorumlar,Mahalle Basmalar ölümler kapılara yazılamalar ne karşılıklı çatışmadan Bahsediyon sen,Ayrıca Dini katmışsın gene katliamın planlamasındaki 1 numaralı adamlardan olan Ökkeş Şendiler Beraatinden sonra alperen ocaklarında cirit atıyodu, din flan yok ortada bildigin sag-sol , Adamlar planlarken Komünistleri öldürmeye gidiyoz diyolar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

EnT_X bunu yazdı:

Yapma şimdi böyle yorumlar,Mahalle Basmalar ölümler kapılara yazılamalar ne karşılıklı çatışmadan Bahsediyon sen,Ayrıca Dini katmışsın gene katliamın planlamasındaki 1 numaralı adamlardan olan Ökkeş Şendiler Beraatinden sonra alperen ocaklarında cirit atıyodu, din flan yok ortada bildigin sag-sol , Adamlar planlarken Komünistleri öldürmeye gidiyoz diyolar

Sana 2500 den fazla isim sayarım. Onları kım öldürdü.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

tabi tabi bir adam yaptı demi koskoca olayları

ayrıca olay solcu sağcı olayı değildir alevi sunni çatışmasıdır eğer katliam olsaydı 105 değil 105 bin insan ölürdü olayların başlama sebebinede bakarsan bir sinamamının bombalanmasıdır daha sonra 2 grup arasında çıkan tartışmanın yılların getiridği birikimle alevi sunni çatışmasına dönüşmesidir ayrıca o düzmece raporlarıda hazırlayan ecevit hükümetidir eğer hükümet farklı olsaydı daha başka bir rapor hazırlanırdı emin ol kahraman maraşta olan olayları inceleyen rapaorun ilk maddesinin (daha bir yargılanma olmadan) suçlular türkeş ve mittir demeside düşündürücüdür kusura bakma ama bu rapor aynen günümüzde ki ergenekon olayı kadar saçma bir şey günah keçisi aramaktan başka bir şey değil dinibir çatışmanın bir siyasi düşünceye mal edilmeside çok yanlış

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    selim_pusat bunu yazdı:

ayrıca olay solcu sağcı olayı değildir alevi sunni çatışmasıdır eğer katliam olsaydı 105 değil 105 bin insan ölürdü olayların başlama sebebinede bakarsan bir sinamamının bombalanmasıdır daha sonra 2 grup arasında çıkan tartışmanın yılların getiridği birikimle alevi sunni çatışmasına dönüşmesidir ayrıca o düzmece raporlarıda hazırlayan ecevit hükümetidir eğer hükümet farklı olsaydı daha başka bir rapor hazırlanırdı emin ol kahraman maraşta olan olayları inceleyen rapaorun ilk maddesinin (daha bir yargılanma olmadan) suçlular türkeş ve mittir demeside düşündürücüdür kusura bakma ama bu rapor aynen günümüzde ki ergenekon olayı kadar saçma bir şey günah keçisi aramaktan başka bir şey değil dinibir çatışmanın bir siyasi düşünceye mal edilmeside çok yanlış

Evet sinamanın bombalanması ( sinemeda güneş ne zaman doğacak mı ne bir film vardı çok iyi hatırlıyorum cüneyt arkının ) yalnız içerde ülkücüler vardı buda nasıl bir bombaysa kimseye bir zarar gelmedi yapanda sonradan yakalandı ama ne komünistti nede alevi o olayda benim evimide yaktılar yaşlı bir teyze vardı gözüne şiş sokup merdivenlerden yuvarladılar 2 gün sokakta kaldım ondan sonra arkadaşlarımın evine gittim.....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

Claros bunu yazdı:
    selim_pusat bunu yazdı:

Evet sinamanın bombalanması ( sinemeda güneş ne zaman doğacak mı ne bir film vardı çok iyi hatırlıyorum cüneyt arkının ) yalnız içerde ülkücüler vardı buda nasıl bir bombaysa kimseye bir zarar gelmedi yapanda sonradan yakalandı ama ne komünistti nede alevi o olayda benim evimide yaktılar yaşlı bir teyze vardı gözüne şiş sokup merdivenlerden yuvarladılar 2 gün sokakta kaldım ondan sonra arkadaşlarımın evine gittim.....

diyorum ya işte bir görüşün üzerie bu olayları yıkmak için tasarlandı herşey yakalanda ülkü ocakları mensubu bir kişiydi değil mi ?

biraz mantıklı düşünmek lazım birkere bunu yapan ülkücü olsaydı ilk önce onu ülkücüler öperdi merak etme hain ilan edilirdi vs.. falan filan artı bu olay işte bir provakasyon o sinemaya bomba atanlar milletin dini duygularını kışkırtıp alevi-sunni çatışması çıkarmaya çalıştılar olay budur sonrada bir görüşün üzerine birileri yıkmaya çalıştı bu kadar ... Ayrıca ben zannetmiyorum ki maraş gibi bi yerde sadece bir grupun elinde silah olsun diğerinde olmasın 2 tarafta birbirine yapmıştır merak etme sen şimdi bir görüşü benimsediğin için at gözlüğü ile bakıyorsun yada masum edebiuyatına yatıorsundur lakin her 2 tarafta birbirine yapmıştır emin ol o duurumda kimsenin eli armut toplamaz kimse tokat yiyipte öbür yanığını uzatmaz hiç meark etme bu arada yaş kaç ?

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    18
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    selim_pusat bunu yazdı:

Claros bunu yazdı:
    selim_pusat bunu yazdı:

diyorum ya işte bir görüşün üzerie bu olayları yıkmak için tasarlandı herşey yakalanda ülkü ocakları mensubu bir kişiydi değil mi ?

biraz mantıklı düşünmek lazım birkere bunu yapan ülkücü olsaydı ilk önce onu ülkücüler öperdi merak etme hain ilan edilirdi vs.. falan filan artı bu olay işte bir provakasyon o sinemaya bomba atanlar milletin dini duygularını kışkırtıp alevi-sunni çatışması çıkarmaya çalıştılar olay budur sonrada bir görüşün üzerine birileri yıkmaya çalıştı bu kadar ... Ayrıca ben zannetmiyorum ki maraş gibi bi yerde sadece bir grupun elinde silah olsun diğerinde olmasın 2 tarafta birbirine yapmıştır merak etme sen şimdi bir görüşü benimsediğin için at gözlüğü ile bakıyorsun yada masum edebiuyatına yatıorsundur lakin her 2 tarafta birbirine yapmıştır emin ol o duurumda kimsenin eli armut toplamaz kimse tokat yiyipte öbür yanığını uzatmaz hiç meark etme bu arada yaş kaç ?

Son cümlen ne kadar klasik. Madem bu olay iki taraflı, neden bir grupta 10000'ler toplandı da diğer grup savunmaya geçti. Hadi Maraş olayını geçtik ya Sivas ya Çorum ya Malatya. Şimdiden düşünmeye başla ve araştır, ben sana yaşın kaç diye sormayacağım.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

sivas ı git erbakana tayyip e sor

hee birde arif sağ a sor bakalım nereye sığınmış kimlerin yanına sığınmışta kimler kurtarmış onu yanan otelden ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek
    ayrıca o yaşın kaç olayıda aşağılamak için sormadım arkadaş gördüm ettim şeklinde mesaj atmış ondan yazdım acaba yaşça çok mu büyük diye öğrenmek onun için sordum hemen hakeret aşağılama olarak algılama

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek
    olayı neden siz bunu yaptınız biz bunu yaptık die yorumlamaya başladınız hiç anlamadım sanki iki tarafta iii bok yemiş gibi... ya bi kafanızı kaldırıp etrafınıza bakın bize lazım olan ne die bana göre de en başta gerekli olan milliyetçilk(faşizm diil) çünkü millet olarak ne değerler kaybettiğimizin farkında değiliz(dil,tarih v.s) bugün bana dünya da milliyetçilik üzerine kurulmamış tek politika gösterin tarihi geçmişi olmayan a.b.d bile milliyetçilk yaparken neden biz bunu tartışma haline getiriyoruz. ayrıca atatürk'ün ne kadar milliyetçi bi insan olduğunu herkes bilmeli!
Toplam Hit: 9220 Toplam Mesaj: 57