folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Yeniden Türk Milliyetçiliği

Yeniden Türk Milliyetçiliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

heh işte Türk milliyetçisi olursan kürt şu bu diye ayırmaya başlar bir insan.

Tek bir yol var ilkelerdeki milliyetçilik.Yani T.C kimlik numarasına sahip, bayrağımıza, bize , Türkiye ye inanan.Kendini bu vatanın bir parçası gören herkezin hakkını savunmak, Türkiyenin hakkını savunmak lazım.Diğer türlü adam kürt milliyetçisi olur..Hayda işler boka sarar...

"Ben herşeyden önce bir Türk milliyetçisiyim,...." M.K.Atatürk 

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    Serser1 bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    serser1
    Milliyetçilik lafını kullanıp birilerinin birşey yapması onu kötülemez.Tıpkı atatürk ismini birilerinin kullanması,dini birilerinin kullanması gibi.Atatürkün ilkelerinden biri olan milliyetçiliğe hayır deyip atatürkçüyüm diye gezmek nasıl bir iştir?

işte milliyetçiliğin nereye saptığını söylüyoruz..ülkemizde böyleydi halada fazla değişen bişi yokda..

atatürk milliyetçiliğine bişi demedim yazımda..konu türk milliyetçiliği dikkat edersen atatürk milliyetçiliği değil..ayrıca atatürkçülükden günümüze neler kaldı bi bakarsak..atatürkden sonra ne kadar yıpratıldı o 6 ilke..neyse gitmem lazım fazla yazamıyorum..

abuk subuk konuşmayın bişey bildiğiniz yok bari rezil olmayın 1001 kez dedim halen yineliyorum.Atatürk milliyetçiği diye bişey yok

milliyetçilik dediğinde direk Ata nın izinden gitmek vatanının milletinin çıkarlarını gözetmek ve amaçları doğrultusunda hareket etmektir.

1000110001 kez söylüyorum şu milliyetçiği sovenizm,fasizm,ırkcılık veyahut kafatascılık gıbı algılamayın 

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

selim_pusat bunu yazdı:
    ayrıca o yaşın kaç olayıda aşağılamak için sormadım arkadaş gördüm ettim şeklinde mesaj atmış ondan yazdım acaba yaşça çok mu büyük diye öğrenmek onun için sordum hemen hakeret aşağılama olarak algılama

yaş 46 :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Claros bunu yazdı:
    yaş 46 :) 

Hoca kusura bakma ama bana biraz sallıyor gibime geliyorsun.Ne işi var 46 yasında ki adamın tbt de.O yasta ki adam ne biliyim torun torba sever,parkta güvercin yemleyip,gençlere,buraları önceden yeşillikti şimdi içine ettiler der.He birde defult olarak topunuzu keserim gidin başka yerde oyanıyın diyerek mahallernin korkulan antropoz amcası olur.:D Ruhum genç benim diyenlerdensen oda başka tabi ama bana sanki 16 yasındaymısın gibi geliyor :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Android bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

heh işte Türk milliyetçisi olursan kürt şu bu diye ayırmaya başlar bir insan.

Tek bir yol var ilkelerdeki milliyetçilik.Yani T.C kimlik numarasına sahip, bayrağımıza, bize , Türkiye ye inanan.Kendini bu vatanın bir parçası gören herkezin hakkını savunmak, Türkiyenin hakkını savunmak lazım.Diğer türlü adam kürt milliyetçisi olur..Hayda işler boka sarar...

"Ben herşeyden önce bir Türk milliyetçisiyim,...." M.K.Atatürk 

Ya bana alıntı yapıp durmayın kim ne dediğini gayet iyi biliyor benimde ne dediğimi iyi biliyorsunuz saçma sapan Türk ırkçılığı yapıp durmayı.Bi çoğunun türk milliyetçiliğinden kastını biliyorum siz onu yaparsınız Türkiye yi seven pkkya düşman kürtleri soğutursunuz ondan sonra biri krüt milliyetçiliği adında sempatizi kazanır pkkya yardım şu bu al sana iç karışıklık.

Ne yani arnavut arnavut milliyetçiliği, manav manav milliyetçiliği mi yapsın yok öyle birşey bunalr hepsi Türktür bi çoğunuzn bahsettiğide bu şekilde Türk milliyetçisi değil Türk ırkçılığıdır..Öküz altında buza aramayın yunan milliyetçisi olacak değil Atatürk fakat Türk ırkçısıda değildi.Her boku kendinize yontmayın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Okunması gereken bir kitap, ben okudum ve gerçek anlamda etkilendim paylaşım için teşekkürler abi.

selam gençlik!
Toplam Hit: 9571 Toplam Mesaj: 57