Yere Düşen Elmayı Belkide Gök İtiyor Yorumu
-
Bunları sigara paketlerinin üstüne resmini basıp altınada sigara içerseniz çocuklarınız böyle olabilir diye yazsalar kimse sigara içmez amk.
-
hipokondriyak bunu yazdı
geri zekalı amk
yahu ılk ayetı oku olan bır dının mensupları bu kadar cahıl olabılır mı ?
bak vıdeoda
yercekımı var ama gerceklıgını kım gormus dıyor belki göt itiyor abi diyor?
Yaratıcı gormedıgı ıcın ınanmamaya gelıyor bu olay . :D :D
tercüman oldun vallahi :D
-
Helyum balonu yerçekimi oldugu zamanmı yukselir gök ittiği zaman mı bunun cevabı netlik getirebilir bence belkide bilime bok atınca ne oluo onu anlayamadım ben bu kadar celallenmiş ne olmuş sanki yerçekimi günahmı lan gıybetmi etmiş bu yerçekimi namazlarınımı kılmamış kul hakkımı yemiş napmış yani
-
Ben gök itimini felan savunmuyorum tabikide fakat zamanında dünya yuvarlaktır dendiğinde verilen tepkiler gibi olmamalı tepkilerimiz. Ha bu böyledir araştırılmıştır onaylanmıştır de tabikide ama bence saygı da duymak gerekli.
-
Bunlardaki beyini kusa tak kus tek kanatla ters ucar ak.
-
NewwarrioR bunu yazdı
Ben gök itimini felan savunmuyorum tabikide fakat zamanında dünya yuvarlaktır dendiğinde verilen tepkiler gibi olmamalı tepkilerimiz. Ha bu böyledir araştırılmıştır onaylanmıştır de tabikide ama bence saygı da duymak gerekli.
bu adam çıkıp "belki"den ziyade mantıklı bir açıklama yapsa bir ihtimal saygı duyabilirdik
amacını ve direkt olarak konuya "mataryelist" düşünce diyerek başlamasının altında yatan sebebi bildiğimiz için bu adamın görüşüne saygı duyana da beyinsizdir diyebiliriz.
-
clogu bunu yazdıSSH bunu yazdı
Kılıksız cahil amk :) uçak nasıl uçuyormuş gökmü çekiyormuş uçağı biri soraymış keşke
Hayır gök çekmiyor gökyüzü itiyor uçakta ona karşılık gökyüzü doğrultusunda yer yönlü bir itme kuvveti oluşturuyor. Bakınız şekil üstünde açıklamış bilim insanları.

Göktürk prensibi ne la ilk defa duydum :) al sana turkish ayirlayns

-
https://www.youtube.com/watch?v=bBgtmWdCAHM
bide bu Hasan amca var. sabah yaptığı alete çok gülmüştüm :)
-
arkadaşlar ben bu sohbetin tamamını izlemişrim adam başka birşey anlatmak istiyor öyle hemen gömmeyelim. Hepsini izleyelim sıkıntı varsa gömün :)
-
@Deepinside XD ╭∩╮