folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yere Düşen Elmayı Belkide Gök İtiyor Yorumu

Yere Düşen Elmayı Belkide Gök İtiyor Yorumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://youtu.be/CiRXKegYlJg

Bunları sigara paketlerinin üstüne resmini basıp altınada sigara içerseniz çocuklarınız böyle olabilir diye yazsalar kimse sigara içmez amk. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

geri zekalı amk 

yahu ılk ayetı oku olan bır dının mensupları bu kadar cahıl olabılır mı ?

bak vıdeoda

yercekımı var ama gerceklıgını kım gormus dıyor belki göt itiyor abi diyor?

Yaratıcı gormedıgı ıcın ınanmamaya gelıyor bu olay . :D :D

tercüman oldun vallahi :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Helyum balonu yerçekimi oldugu zamanmı yukselir gök ittiği zaman mı bunun cevabı netlik getirebilir bence belkide bilime bok atınca ne oluo onu anlayamadım ben bu kadar celallenmiş ne olmuş sanki yerçekimi günahmı lan gıybetmi etmiş bu yerçekimi namazlarınımı kılmamış kul hakkımı yemiş napmış yani

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Ben gök itimini felan savunmuyorum tabikide fakat zamanında dünya yuvarlaktır dendiğinde verilen tepkiler gibi olmamalı tepkilerimiz. Ha bu böyledir araştırılmıştır onaylanmıştır de tabikide ama bence saygı da duymak gerekli.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Bunlardaki beyini kusa tak kus tek kanatla ters ucar ak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

Ben gök itimini felan savunmuyorum tabikide fakat zamanında dünya yuvarlaktır dendiğinde verilen tepkiler gibi olmamalı tepkilerimiz. Ha bu böyledir araştırılmıştır onaylanmıştır de tabikide ama bence saygı da duymak gerekli.

bu adam çıkıp "belki"den ziyade mantıklı bir açıklama yapsa bir ihtimal saygı duyabilirdik

amacını ve direkt olarak konuya "mataryelist" düşünce diyerek başlamasının altında yatan sebebi bildiğimiz için bu adamın görüşüne saygı duyana da beyinsizdir diyebiliriz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    clogu bunu yazdı
    SSH bunu yazdı

Kılıksız cahil amk :) uçak nasıl uçuyormuş gökmü çekiyormuş uçağı biri soraymış keşke

Hayır gök çekmiyor gökyüzü itiyor uçakta ona karşılık gökyüzü doğrultusunda yer yönlü bir itme kuvveti oluşturuyor. Bakınız şekil üstünde açıklamış bilim insanları.

Göktürk prensibi ne la ilk defa duydum :) al sana turkish ayirlayns

sırıtma la.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=bBgtmWdCAHM

bide bu Hasan amca var. sabah yaptığı alete çok gülmüştüm :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben bu sohbetin tamamını izlemişrim adam başka birşey anlatmak istiyor öyle hemen gömmeyelim. Hepsini izleyelim sıkıntı varsa gömün :)

https://www.youtube.com/watch?v=Xp18cH9BA5o

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @Deepinside XD ╭∩╮

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 3918 Toplam Mesaj: 24
yer çekimi elma gök itimi