folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yerim Ben Sizin O Kararlılık Diyen Dillerinizi, Yerim.

Yerim Ben Sizin O Kararlılık Diyen Dillerinizi, Yerim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@underzero

Tebrik ederim oturup üşenmeyip yazmışsın,çokta doğru yazmışsın kerdeşim.
    Tebrkler.
    Bu yazıdaki herşey doğru.

Ama ben bir söz bilirim.

Bir insana anlatabileceğin herşey onun anlayabileceği kadardır.

Bizim,milletimizin, halkımızın genel sorunu bu değil mi zaten..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

8mm dostum

ben demiyorum ki benim yazdiklarim dogrudur ama yalan olan kismini sallamasyon yazdigim kismini sirf muhalefet olsun diye yazdin dedigin kismi bana soylesinler aciklasinlar belgesiyle. 

ama yalan degilse cikip sirf cevap vermek icin eveleyip gevelemesin kimse

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

ShockMan bunu yazdı:

Bu yazıyı yazan kişinin zihniyeti belli, Kelimelere ne hacet, ya saf bir Milliyetçi, yada Milliyetçi kılığında Provakatör. Yazılan yazılardaki olayların bir çoğu çarpıtılmıştır. Kendi Yorumuyla Düzenlenmiştir. O Subaylar dediği İstiklal Madalyası Sahibi Subaylar, Yasa Dışı eylemlerde bulundukları, Görevlerinin Azizliğini Unutan Kişilerdir.

Abdullah Öcelanada gelince vede Pkk yada gelince Ne Hikmetse O Subayların Ortadan kaldırılması ile Güç kaybettiler, Giderekte Doğudaki Güçlerinide Halktan bir kısmının desteğinide kaybetmektedirler. Son Seçimlerden sonra, Doğru Politikalarda uygulanırsa, Doğuda Pkk nın Kontrolünden Düşecek. Gelişmeler Umut verici, Türkiyemizde Taş Üstünde Taş Bırakmamak isteyen Çevreler Bu gelişmelerden Nedense Rahatsız.

Heleki Milliyetçi Tema işleyerek Gençlerimizin aklını Çelmeye Çalışmalarına Şaşmamalı. Gel gelelim, Bir Subay vardı Gazi olan Kafasına Mermi sıkmasına Gerek yoktu, Gururuna yedirememişti, Vatan Karşılıksız Sevilir, Şayet Suçsuzsa Suçsuzluğu zaten Kanıtlanmayacakmıydı. Çok Kibir Ve Böbürlenmek iyi bir meziyet değildir.

Hatta ve hatta ne var onlar paşaysa bende Paşayım, Bende Mehmetçikim, Ben canımı veriyorken, Onlar benimle aynı kaderimi paylaşmışlardı Dağ Başında, Hukuk her şeyin teminatıdır, Hukuksal Konularda, Kendilerini Ne Zannediyorlarki, Güvenmemektedirler, Suç işlenmişse Ört bas edilmesinimi Emrederler, Zaten Hep emretmeye alışmışlar O Yüzden beyin kanaması geçiriyorlar. yediremiyorlar kendilerine, Yurdum VatandaşıŞerefsizmiki onlara Daha fazla Şeref verilsin. Garibim Fakir halkın Verdiği Karşılıksız Sevgiyide bu yazıyı yazan Düşünmüşmü acaba. Çabucak bitirilebilecek Pkk Gibi bir Örgüt neden 30 Yıl Boyunca Evlere Ateş yağdırdı. İşte Bunun hesabını verecekler.

Bu ülkeyi savundugunuz imamlar kurmadı Asker kurdu.O askerlerde zamanında osmanlının politikalarını baş kaldırdı.O zamanlarda onlar için hain denildi terör terimi yeni olmasaydı terörist de denirdi örgüt kuran eskiyalarda denirdi.Aynı o zamanlarda sizin ki hukumet yanlıları o askerlere aynı seyleri söyledi.Tarih tekarür ediyor degişmeyen seyler ise zihniyetler.Hesap vericek olanlar onlar degil sizlersiniz. 

Bizler dün oldugu gibi bugunde askerimizin ordumuzun yanındayız.Sıkıyorsa onların arkasından gelicek olan binlere de milyonlardanda hesap sorun bakalım.O kadar kolay o kadar basitse bu işler buyrun.Ben de ergenekoncuyum hadi..

Hoca sen neyden bahsediyorsun Allahını seversin, İmamlar kim biz kimiz, Nedir ne değildir bi toparlasana. Ben diyorum ne sen diyorsun ne... Yok Sen diyorsun Ben dediğim dedik Baş keserim Kelle alırım. Adamın amına korum istediğimi yaptırırım diyorsan, Tarih Tekerrürden ibarettir, Doğrudur O Yüzden İnsanoğlu Sürekli Geçmiş tarihte birbirinin Ebesinin Şeyine komuştur birbirinin Ebesinin Şeyini Görmüştür.

İyi O Zaman Ben bir devlet Görevlisi isem, İstediklerim olmazsa Devletinde Vatanında Milletinde Şeysine koyacam Öylemi, yahu kötü kötü konuşturma Hocam git işine Allahını seversin. Türkiyenin birlik Ve Beraberliği için Kesin surette, Birlikteliği Bozmadan hareket etmek gerekliliği vardır. Adam Paşa olduysa Suç işliyecek ve kimsede elleyemeyecek öylemi.

Hayır Hocam hayır Namümkün, Yasalar nezdinde Suç işlemiş Her kes Hukuk Yollarından geçecek. Bu olmazsa Toplumsal Uzlaşma olmaz. Bu olmazsa Toplumlar gelişmezler, Bu Olmazsa Fırsat Eşitliği olmaz. Herkesin Ortalama Düzeyde Kısa hayatını Rahat yaşadığı bir ülkedir Hayalimiz.

Sizcilik Bizcilik Düşünen Fertlere yakışmaz. Hayır Kusura bakma ama Ben Paşaları savunamam. Ben Güçlüyü Zulmedeni savunamam. Ben halkçıyım Kardeşim, Halkım Gariban Fukara Halkımın, Askerimin, Polisimin yandaşıyım, Paşaların yandaşı asla değilim. Sözüm ona Ülkesi için Çabalayan Ve Ergenekonda ismi geçmeyen nice paşalarımız vardır. Onlarada Saygı ile Bağlıyım. Hayır Dostum çok Yanlış Söylemlerdir dediklerin.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@shockman

kim diyor pasa istedigi gibi at kostursun assin kessin kimseye hesap vermesin ? yok oyle birsey. eger oyle olmasaydi bugun cumhuriyet degil hitler gibi mussolini gibi fasizm egemen olurdu. 

kimse demiyor ki pasalar sutten cikmis ak kasiktir diye. aralarinda suclusu vardir olabilir. ama sen bir sucluyu tutarak butun bir orduyu yipratmaya calisirsan orda dur derler. 

mesela bir zamanlarin seyhi ali kalkanci bir zumrenin bir gurubun lideriydi. ne  oldu simdi? icinden bi tane curuk elma ciktigi icin kimse butun bir kesimi suclamadi, yipratmaya calismadi. bugun adam uyusturucu hap imal etmekten araniyor. 

yarin ne olacak biliyormusun. ali kalkanci bir sekilde milletvekili olacak butun olaylar unutulacak. kimse gecmisine bakmiyor bu ulkede, gucun varsa istedigin gibi at kosturabiliyorsun. ornek istersen yuzlercesi binlercesi var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Erkek
    Askeriyede tanıdıklarım var adam diyolarki , bu ülkeden savaş çıksın subayların yarısı bu ülkeyi terkeder
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

@shockman

kim diyor pasa istedigi gibi at kostursun assin kessin kimseye hesap vermesin ? yok oyle birsey. eger oyle olmasaydi bugun cumhuriyet degil hitler gibi mussolini gibi fasizm egemen olurdu. 

kimse demiyor ki pasalar sutten cikmis ak kasiktir diye. aralarinda suclusu vardir olabilir. ama sen bir sucluyu tutarak butun bir orduyu yipratmaya calisirsan orda dur derler. 

mesela bir zamanlarin seyhi ali kalkanci bir zumrenin bir gurubun lideriydi. ne  oldu simdi? icinden bi tane curuk elma ciktigi icin kimse butun bir kesimi suclamadi, yipratmaya calismadi. bugun adam uyusturucu hap imal etmekten araniyor. 

yarin ne olacak biliyormusun. ali kalkanci bir sekilde milletvekili olacak butun olaylar unutulacak. kimse gecmisine bakmiyor bu ulkede, gucun varsa istedigin gibi at kosturabiliyorsun. ornek istersen yuzlercesi binlercesi var.

Hocam çarpıklıklar vardır, Doğrudur, ancak yazılarımdan Orduyu yıpratmaya uraştığımı nereden çıkardın anlayamadım, Ben Ülkemizde Uzunca bir süreden beridir, İllegal Yollarla Yürütme uygulayan, Devlet Görevlilerini ele alıyorum, Orduda varsa Bu Tipler ayıklanıyor ise, Bu Demokratik başarımızdır, Toplumumuzun yada Ordumuzun aybı olamazlar, Ordumuz Lekeden çok uzaktır. Ordumuz Şan ve Şerefle Doludur. Ordumuzda Asker en iyi şekilde eğitilir, Ve En iyi şekilde Beslenir. 

Devletimiz Güçlüdür, Milletimiz Özverilidir. Bakınız Ball Hocamda gitmiş Beni Hacı Hocalar la karıştırır olmuş. Ne oluyor Allahınızı Seversiniz yahu. Şurada Aydınlatıcı iki kelam edelim dedik. Birbirimize kızmaya (Under Hocam Lafımı üstüne alma) Birbirimizden Gocunmaya gerek varmı. Hepimiz Bu Ülkenin evlatlarıyız, İstemeyiz Kötü gitsin gidişatımız, Nihayetinde Bu Gemi Batarsa Hepimiz ile birlikte batacak. 

Sadece Ergenekondan Dolayı Tasfiye edilmiş Paşalar hususunda Gerek Basında çıkan gereksede, Kişilerin savunma içerikli, Ordu lekeleniyor falan filan gibi açıklamaları bana mantıklı gelmiyor. Ordu Tam tersine Nefes alıyor. Kutsal Göreve gelmiş olan ve kıymetini Bilmeyenleri Ayıklıyor Gerçek Görüş budur. Ha Yok Haksızlığa uğrayanda olabilir, Onuda Zaman Gösterecektir. Bırakalım Hukuk aydınlatsın. 

Elbetteki Bu Büyük ve Özverili Milletin, Büyük Hukuk sistemi, Onların Sağlıklı biçimde Durumunu analiz edecektir. Geçmişteki hataların tekrar etmeyeceğine inanıyor güveniyorum. Ve Bu Büyük Millet O Kişilere Suçlu Bulunmadıkları zaman tekrar hakettikleri Onurlarını Geride verebilecektir. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ToRuN bunu yazdı:
    Askeriyede tanıdıklarım var adam diyolarki , bu ülkeden savaş çıksın subayların yarısı bu ülkeyi terkeder

bunu soyleyen onbasi mi ? bunu soyleyene sende inandin mi ?

madem subaylarin yarisi ulkeyi terk eder niye doguda bu subaylar, neden savasiyorlar pkk ile.

bu ulkede savas ciksin ilk gidecekler bellidir...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Hoca sen neyden bahsediyorsun Allahını seversin, İmamlar kim biz kimiz, Nedir ne değildir bi toparlasana. Ben diyorum ne sen diyorsun ne... Yok Sen diyorsun Ben dediğim dedik Baş keserim Kelle alırım. Adamın amına korum istediğimi yaptırırım diyorsan, Tarih Tekerrürden ibarettir, Doğrudur O Yüzden İnsanoğlu Sürekli Geçmiş tarihte birbirinin Ebesinin Şeyine komuştur birbirinin Ebesinin Şeyini Görmüştür.

İyi O Zaman Ben bir devlet Görevlisi isem, İstediklerim olmazsa Devletinde Vatanında Milletinde Şeysine koyacam Öylemi, yahu kötü kötü konuşturma Hocam git işine Allahını seversin. Türkiyenin birlik Ve Beraberliği için Kesin surette, Birlikteliği Bozmadan hareket etmek gerekliliği vardır. Adam Paşa olduysa Suç işliyecek ve kimsede elleyemeyecek öylemi.

Hayır Hocam hayır Namümkün, Yasalar nezdinde Suç işlemiş Her kes Hukuk Yollarından geçecek. Bu olmazsa Toplumsal Uzlaşma olmaz. Bu olmazsa Toplumlar gelişmezler, Bu Olmazsa Fırsat Eşitliği olmaz. Herkesin Ortalama Düzeyde Kısa hayatını Rahat yaşadığı bir ülkedir Hayalimiz.

Sizcilik Bizcilik Düşünen Fertlere yakışmaz. Hayır Kusura bakma ama Ben Paşaları savunamam. Ben Güçlüyü Zulmedeni savunamam. Ben halkçıyım Kardeşim, Halkım Gariban Fukara Halkımın, Askerimin, Polisimin yandaşıyım, Paşaların yandaşı asla değilim. Sözüm ona Ülkesi için Çabalayan Ve Ergenekonda ismi geçmeyen nice paşalarımız vardır. Onlarada Saygı ile Bağlıyım. Hayır Dostum çok Yanlış Söylemlerdir dediklerin.

Yani kalkıp birlik beraberlikten yanayım dediginde sana dogru dönüp alkış tuttucagımızı mı zannediyorsun.Dedigin birlik beraberlik,hukuk önünde eşitlik söylemleri kulaga hoş romantik müzik gibi gelebilir ama aynısını Türkiyenin şu anki durumunda dtplilerde söylüyor önüne gelen terör ögrütleri de.Simdi kalkıp bunların söyleyenleri bastacı mı edelim.?

Birde kalkmıssın bana asarmısın kesermisin diyorsun ? Onu asıl ben sana soruyom arkanızda akp onlar hesap sorar onlar biçer döver nede olsa hak hukuk masallarıyla olan biteni kamoyuna aktarılan hukuksal düzen masallarına inanmamız konusunda saniye basına sacmalayıp duruyon.Hayır anaokulunda ögretmende degilsin ki kime anlatıyon.Milletin önne sürülen masalların bana kalkıp en önünde bayrak tasıyıcılıgı yapıyorsun.Ona bakarsan zamanın da Nazi almanyasınında bir hukuksal düzeni vardı.Onu da savun.Hukuksal düzen suvunucusu.Askerler ya subaylar ya içeri alınanlar ooo birden saha kalkıp agzınınzda köpükler saca saca kendinizden gecmiş bir vaziyette ölsünler gebersinler imalı naralar atan sen simdi kalkıp bana asarmısın kesermisin diyorsun sen ilk önce kendi içinde tutarlı olucan.

Bizde dün oldugumuz gibi Bu günde paşaların yanındayız anladın mı.Şimdi masallarını al bir kagıda dök Türkiye için masallar dizisi adı altında topla ve bir yayıncıya git.Kitabını bastıracak birilerni bulursun elbet.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şişşt Onbaşılara öyle demeyin.

Ben askerdeyken bir dünya Onbaşım vardı öl desen ölürler bu vatan için.

Türk Silahlı Kuvvetleri bu ülke için daima bir gurur kaynağıdır.

Bu ülkeyi savaş varken terk edecek subay savaş yokken satan bürokrattan daha iyidir,daha şereflidir daha namusludur.

Ki böyle birşey olmaz bile..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Yani kalkıp birlik beraberlikten yanayım dediginde sana dogru dönüp alkış tuttucagımızı mı zannediyorsun.Dedigin birlik beraberlik,hukuk önünde eşitlik söylemleri kulaga hoş romantik müzik gibi gelebilir ama aynısını Türkiyenin şu anki durumunda dtplilerde söylüyor önüne gelen terör ögrütleri de.Simdi kalkıp bunların söyleyenleri bastacı mı edelim.?

Birde kalkmıssın bana asarmısın kesermisin diyorsun ? Onu asıl ben sana soruyom arkanızda akp onlar hesap sorar onlar biçer döver nede olsa hak hukuk masallarıyla olan biteni kamoyuna aktarılan hukuksal düzen masallarına inanmamız konusunda saniye basına sacmalayıp duruyon.Hayır anaokulunda ögretmende degilsin ki kime anlatıyon.Milletin önne sürülen masalların bana kalkıp en önünde bayrak tasıyıcılıgı yapıyorsun.Ona bakarsan zamanın da Nazi almanyasınında bir hukuksal düzeni vardı.Onu da savun.Hukuksal düzen suvunucusu.Askerler ya subaylar ya içeri alınanlar ooo birden saha kalkıp agzınınzda köpükler saca saca kendinizden gecmiş bir vaziyette ölsünler gebersinler imalı naralar atan sen simdi kalkıp bana asarmısın kesermisin diyorsun sen ilk önce kendi içinde tutarlı olucan.

Bizde dün oldugumuz gibi Bu günde paşaların yanındayız anladın mı.Şimdi masallarını al bir kagıda dök Türkiye için masallar dizisi adı altında topla ve bir yayıncıya git.Kitabını bastıracak birilerni bulursun elbet.

Hocam Men ederim Lütfen yazılarınızın ayarını yapın yada Benle Tartışmaya girmeyin, Beni Ne alkışla nede Söv. Tamammı, Senden bişey isteyen namussusdur. kendi şahsım adına. Bak hocam insanlara Şüpheyle bakacak kadar neyimiz düşük, kalitemizmi kaliteye bakarsan Tarih belirtiyor, Ha yok ben anlıyorum senin esasen ne dediğini, Elin Kürdosu gelmiş Burada, Ahkam kesiyor, Açıkca diyorum Ben Türkçü değilim. Türkçülük yapmıyorum. Türkçülük akımları içinde bulunmam. 

Netleştinmi hakkımda ama Ben Doğduğum Büyüdüğüm ekmeğini yediğim Ülkemin İpe Sapa gelmez şeyler yüzünden Mahfolmasını istemiyorum. Etniğim evet Kürttür. Bu Bir Suçmudur. Bu Ülkede Kürde Suçlu Gözüyle Bakanlar Olduğu sürece Kürt Sürekli olarak, Mezopotamyanın Öz Çocuğu olup içine düşürüldüğü durumu düşünüp üzülecek ve, Pkk gibi etkenleri Doğuracaktır. İstediğin bumudur, Yoksa Globalleşen Dünyada Güçlü bir Türkiye için Laf üretmeden Ülkeyi Geliştirmek ve Güçlü Kılmakmıdır. 

Açıkçası anlatmaya uraştığın şeyi tam olarak anlamış değilim, Dtp liler, Böyle bişey diyorlarsa Kötümü ediyorlar, Eğer diyorlarsa böyle bişey ben gayet güzel karşılarım, neticede Kocaman bir ülkeyi Söylemle Yıkmaları imkansızdır. Birbirimizi Dinlemenin hem neresi kötü, Birbirimize Kulak vererek Aşılamayacak ne olabilirki. Dtp Sakıncalı adamlarıda barındırıyor olabilir, haklarında bildiklerim Pkk ile masaya oturmuş resim çekmişlikleridir. Peki Bu adamlar ne yapabilirler, Güvenlik sistemlerimiz Uyuyormu, Bence Asıl üstüne gidilmesi gereken merci budur. Onlar hakkında Kesin bir hüküm belirtilmiyorsa neden.?

Evet Olayları doğru analiz etmek gerekir. Her kesin üzerine gidersen olmaz. Sorumluları Bulacak onların üzerine gideceksin.

DipNot.. : Baal Hocam benden yana ne sorunun var bilemeyecem, ama Bu şekilde tartışılamayacağınıda bilmen gerekir, bak konu neydi konuştuklarımız nedir. Kısacası hem forum konusu üzerine ayar hemde Karşındaki insanı tanımadan yargılama hususunda kendine ayar çekmeni rica ediyorum.

Toplam Hit: 5047 Toplam Mesaj: 50