folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yerim Ben Sizin O Kararlılık Diyen Dillerinizi, Yerim.

Yerim Ben Sizin O Kararlılık Diyen Dillerinizi, Yerim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek

ToRuN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Askeriyede tanıdıklarım var adam diyolarki , bu ülkeden savaş çıksın subayların yarısı bu ülkeyi terkeder

o tanıdıkların iyi sallamış.bence otanıdığın kendini ima etmiş biraz.iyi o zaman benim tanıdıklarımda kanının son damlasına kadar savaşacak insanlar

kişilerin suçları kurumu mu bağlar yoksa kişiyi mi.neden ordumuza bu kadar yükleniliyo anlamadım elde avuçta tek sağlam kuruluşumuz o kaldı onu da yıkmak için elimizden geleni yapıyoruz.kimin suçu varsa yargı cezasını verecektir.bana biri söylesin ordudan başka güvenilecek bir kurum var mı? neyi tartışıyorsunuz hala amerikan köpeklerini mi 1923 ten beri hala içimizdeler atamadık onlar için herşeyi feda ederiz değil mi?

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

ShockMan

İşi hemen acıtasyonu vurmayalım ben buyum ben buralıyım vs diye.Şu yazılanların neresinden bakarsan bak yazdıklarının cıkmıyacagı aşikardır.Asıl sen kendi kafanda en azından benim için bir senaryo oturtmussun bunuda her köşeye sıkıstıgında sen aslınnda böylesinde bu yüzden benim karsımdasın vs.Karsıma cıkarttıgın koca bir farazi yıgınından öte bir sey degildir.

Hem bu yazının da konunun da tartısılıkca bir yanı yok bu yüzden konu dısına cıkmak en dogru olanıdır.Ne yani birileri böyle diyor diye güzel konusyor mu diyelim sacmalama.Onun neden onu konustugunu söylüyorum neden ve niçin o tarzda yaklastıgını anlatıyorum sen kalkmıs onlar öyle diyorsa ohh ne güzel diyebilcek kadar sıg düşünüyorsun demek.Senin sorununda bu sıg düşünüyorsun.Bu tartısmaları sahsi algılama.Dönücen geçmiş konuları bakıcan bu hasandır bu hüseyindir diye ayırmam.Yanlıs düşündügüne kanaat getirdigimin karsısına cıkarım.

Bu saatten sonra kafam kaldırmıyo iş inadan dönüşmeden konuyu kapatıyorum.Bi ara hatırlat sormak istedigin en varsa müsait bir zamanda.

---------------------------------------------

Simdi sunuda belirtiyim sahsi algılamasın kimse sonra cıkıp ben kürdüm ben lazım ben cerkesim ben arabım bize vuruyolar bizi dövüyorlar diye diye aglamasın bastan söylüyorum.

Su tarz konularda zerre kadar tartısmam.Tartısma derken oturup aslında o öyledir böyledir diye de izah etmem.Sıkıldım çünkü.Anladım ki sayfalarca günlerce izah etsen degişmez degişmez degişmez.Bir sonuc cıkmaz.Hem bu forum da hem de gercek hayatta.Artık siyasal islam lafla degil kanla islah olucaktır.Yumruk,izah etmek üzere sogukkanlı olmak için degil vurmak için sıkılıcaktır.Yoksa izah,tartısma vs zaman kaybı.Siyasal islam kendi içinde ki tüm mantıksal hataları dogamalara baglayan gerzek bir ideolojidir.Tartısma izah kabul etmez.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:

İşi hemen acıtasyonu vurmayalım ben buyum ben buralıyım vs diye.Şu yazılanların neresinden bakarsan bak yazdıklarının cıkmıyacagı aşikardır.Asıl sen kendi kafanda en azından benim için bir senaryo oturtmussun bunuda her köşeye sıkıstıgında sen aslınnda böylesinde bu yüzden benim karsımdasın vs.Karsıma cıkarttıgın koca bir farazi yıgınından öte bir sey degildir.

Hem bu yazının da konunun da tartısılıkca bir yanı yok bu yüzden konu dısına cıkmak en dogru olanıdır.Ne yani birileri böyle diyor diye güzel konusyor mu diyelim sacmalama.Onun neden onu konustugunu söylüyorum neden ve niçin o tarzda yaklastıgını anlatıyorum sen kalkmıs onlar öyle diyorsa ohh ne güzel diyebilcek kadar sıg düşünüyorsun demek.Senin sorununda bu sıg düşünüyorsun.Bu tartısmaları sahsi algılama.Dönücen geçmiş konuları bakıcan bu hasandır bu hüseyindir diye ayırmam.Yanlıs düşündügüne kanaat getirdigimin karsısına cıkarım.

Simdi sunuda belirtiyim sahsi algılamasın kimse sonra cıkıp ben kürdüm ben lazım ben cerkesim ben arabım bize vuruyolar bizi dövüyorlar diye diye aglamasın bastan söylüyorum.

Su tarz konularda zerre kadar tartısmam.Tartısma derken oturup aslında o öyledir böyledir diye de izah etmem.Sıkıldım çünkü.Anladım ki sayfalarca günlerce izah etsen degişmez degişmez degişmez.Bir sonuc cıkmaz.Hem bu forum da hem de gercek hayatta.Artık siyasal islam lafla degil kanla islah olucaktır.Yumruk,izah etmek üzere sogukkanlı olmak için degil vurmak için sıkılıcaktır.Yoksa izah,tartısma vs zaman kaybı.Siyasal islam kendi içinde ki tüm mantıksal hataları dogamalara baglayan gerzek bir ideolojidir.Tartısma izah kabul etmez.

Hocam sen Sözlerinin Rencide edici olduğunun farkındamısın acaba... ? Ağlayan biri varmış gibi söylemler sana yakışıyormu.

Açıkçası Dtp adındaki partinin, Pkk yı indirmek için müsade edilmiş bir parti olduğunu bile düşünemeyecek kadar siyaset bilgin yok olduğunu sanmıyorum. Aksine Tüm yazılarını Takip ederim Mutlaka Pek Çok Konuda zaman zaman aydınlandığımda olmuştur. O Bakımdan vede Tartışmayı Severim ama Tartışabilenle. ;) 

Paşaların yanındasın sen Hocam, Ama Ergenekoncu Paşaların yanında olduğunu söylemlerinden anlıyorum. Peki Seçim Senin, Her kes kendine yakışanı yapar.

Dipnot.. : Ha Bu arada hatırlatıyım, Savunduğun paşaların yada Subayların Pkk ile Bağlantılı olanları bile var.  30 Yıldır Halkın Evlerine Ateş yağdıran Pkk ile Sözde mücadele eden Bu adamlar hakkında Tam olarak eminmisin. ?

Yurdum ShockManı nı Bu Ne yaptıkları bile belirsiz adamlar için Rencide etmeye Değecek ne yaptılar yada. ?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Hocam Men ederim Lütfen yazılarınızın ayarını yapın yada Benle Tartışmaya girmeyin, Beni Ne alkışla nede Söv. Tamammı, Senden bişey isteyen namussusdur. kendi şahsım adına. Bak hocam insanlara Şüpheyle bakacak kadar neyimiz düşük, kalitemizmi kaliteye bakarsan Tarih belirtiyor, Ha yok ben anlıyorum senin esasen ne dediğini, Elin Kürdosu gelmiş Burada, Ahkam kesiyor, Açıkca diyorum Ben Türkçü değilim. Türkçülük yapmıyorum. Türkçülük akımları içinde bulunmam. 

Netleştinmi hakkımda ama Ben Doğduğum Büyüdüğüm ekmeğini yediğim Ülkemin İpe Sapa gelmez şeyler yüzünden Mahfolmasını istemiyorum. Etniğim evet Kürttür. Bu Bir Suçmudur. Bu Ülkede Kürde Suçlu Gözüyle Bakanlar Olduğu sürece Kürt Sürekli olarak, Mezopotamyanın Öz Çocuğu olup içine düşürüldüğü durumu düşünüp üzülecek ve, Pkk gibi etkenleri Doğuracaktır. İstediğin bumudur, Yoksa Globalleşen Dünyada Güçlü bir Türkiye için Laf üretmeden Ülkeyi Geliştirmek ve Güçlü Kılmakmıdır. 

Açıkçası anlatmaya uraştığın şeyi tam olarak anlamış değilim, Dtp liler, Böyle bişey diyorlarsa Kötümü ediyorlar, Eğer diyorlarsa böyle bişey ben gayet güzel karşılarım, neticede Kocaman bir ülkeyi Söylemle Yıkmaları imkansızdır. Birbirimizi Dinlemenin hem neresi kötü, Birbirimize Kulak vererek Aşılamayacak ne olabilirki. Dtp Sakıncalı adamlarıda barındırıyor olabilir, haklarında bildiklerim Pkk ile masaya oturmuş resim çekmişlikleridir. Peki Bu adamlar ne yapabilirler, Güvenlik sistemlerimiz Uyuyormu, Bence Asıl üstüne gidilmesi gereken merci budur. Onlar hakkında Kesin bir hüküm belirtilmiyorsa neden.?

Evet Olayları doğru analiz etmek gerekir. Her kesin üzerine gidersen olmaz. Sorumluları Bulacak onların üzerine gideceksin.

DipNot.. : Baal Hocam benden yana ne sorunun var bilemeyecem, ama Bu şekilde tartışılamayacağınıda bilmen gerekir, bak konu neydi konuştuklarımız nedir. Kısacası hem forum konusu üzerine ayar hemde Karşındaki insanı tanımadan yargılama hususunda kendine ayar çekmeni rica ediyorum.

Hocam dtpli şerefsizlerin bunu demeleri kötümü ne demek, ben güzel karşılarım ne demek Allah aşkına ? 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

OpTeR bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Hocam Men ederim Lütfen yazılarınızın ayarını yapın yada Benle Tartışmaya girmeyin, Beni Ne alkışla nede Söv. Tamammı, Senden bişey isteyen namussusdur. kendi şahsım adına. Bak hocam insanlara Şüpheyle bakacak kadar neyimiz düşük, kalitemizmi kaliteye bakarsan Tarih belirtiyor, Ha yok ben anlıyorum senin esasen ne dediğini, Elin Kürdosu gelmiş Burada, Ahkam kesiyor, Açıkca diyorum Ben Türkçü değilim. Türkçülük yapmıyorum. Türkçülük akımları içinde bulunmam. 

Netleştinmi hakkımda ama Ben Doğduğum Büyüdüğüm ekmeğini yediğim Ülkemin İpe Sapa gelmez şeyler yüzünden Mahfolmasını istemiyorum. Etniğim evet Kürttür. Bu Bir Suçmudur. Bu Ülkede Kürde Suçlu Gözüyle Bakanlar Olduğu sürece Kürt Sürekli olarak, Mezopotamyanın Öz Çocuğu olup içine düşürüldüğü durumu düşünüp üzülecek ve, Pkk gibi etkenleri Doğuracaktır. İstediğin bumudur, Yoksa Globalleşen Dünyada Güçlü bir Türkiye için Laf üretmeden Ülkeyi Geliştirmek ve Güçlü Kılmakmıdır. 

Açıkçası anlatmaya uraştığın şeyi tam olarak anlamış değilim, Dtp liler, Böyle bişey diyorlarsa Kötümü ediyorlar, Eğer diyorlarsa böyle bişey ben gayet güzel karşılarım, neticede Kocaman bir ülkeyi Söylemle Yıkmaları imkansızdır. Birbirimizi Dinlemenin hem neresi kötü, Birbirimize Kulak vererek Aşılamayacak ne olabilirki. Dtp Sakıncalı adamlarıda barındırıyor olabilir, haklarında bildiklerim Pkk ile masaya oturmuş resim çekmişlikleridir. Peki Bu adamlar ne yapabilirler, Güvenlik sistemlerimiz Uyuyormu, Bence Asıl üstüne gidilmesi gereken merci budur. Onlar hakkında Kesin bir hüküm belirtilmiyorsa neden.?

Evet Olayları doğru analiz etmek gerekir. Her kesin üzerine gidersen olmaz. Sorumluları Bulacak onların üzerine gideceksin.

DipNot.. : Baal Hocam benden yana ne sorunun var bilemeyecem, ama Bu şekilde tartışılamayacağınıda bilmen gerekir, bak konu neydi konuştuklarımız nedir. Kısacası hem forum konusu üzerine ayar hemde Karşındaki insanı tanımadan yargılama hususunda kendine ayar çekmeni rica ediyorum.

Hocam dtpli şerefsizlerin bunu demeleri kötümü ne demek, ben güzel karşılarım ne demek Allah aşkına ? 

Siyasi bilgilenme ile alakalı diğer postumdan bakarsan anlarsın. ;) Vede Konuşmak Çarpışmaktan daha iyidir. Ülkenin Belirli bir Çerçevesi ve Anayasası vardır. Buna uyan her kes, Bu Ülkede Türktür. Bu bağlamda Anayasanın İzni ile Partileşmiş bu kişiler içinde sakıncalı kişilerin olması Garipsenebilir. Bu konuda Tepkine katılıyorum, Ancak olası sebebi düşündüğümüzde bir üst postumda da belirttiğim gibi, Pkk nın oluşumunda etkisi olmuş bu kişilerin partide tutulmasının amacının Pkk yı bitirme, Projesinin bir parçası Olarak görmekteyim. O Yüzden Barıştan bahseden insanlara barıştan bahsettiği için ellenmemeside normaldir. 

Normal değilse yada normal olmayan bir işleyiş var ise, onuda Devletin Koca Ergenekonu delik deşik eden, Gücüne devretmeyi uygun görüyorum. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Siyasi bilgilenme ile alakalı diğer postumdan bakarsan anlarsın. ;) Vede Konuşmak Çarpışmaktan daha iyidir. Ülkenin Belirli bir Çerçevesi ve Anayasası vardır. Buna uyan her kes, Bu Ülkede Türktür. Bu bağlamda Anayasanın İzni ile Partileşmiş bu kişiler içinde sakıncalı kişilerin olması Garipsenebilir. Bu konuda Tepkine katılıyorum, Ancak olası sebebi düşündüğümüzde bir üst postumda da belirttiğim gibi, Pkk nın oluşumunda etkisi olmuş bu kişilerin partide tutulmasının amacının Pkk yı bitirme, Projesinin bir parçası Olarak görmekteyim. O Yüzden Barıştan bahseden insanlara barıştan bahsettiği için ellenmemeside normaldir. 

Normal değilse yada normal olmayan bir işleyiş var ise, onuda Devletin Koca Ergenekonu delik deşik eden, Gücüne devretmeyi uygun görüyorum. ;)

Ahmet Türk şerefsizinin çıkıp, diyarbakırda yapılan gösterilerin haklı olduğunu,haklı davalarında kararlılıkla devam edeceklerini söylemesi,çarpışmaktan dahamı iyi yani. Bu adamların hangi belirli çerçeveye uyduğunu açıklasana bana. Yani bu oluşumun Pkk yı bitirme amaçlı olduğunu düşünmen bende büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu ülkede barıştan fln bahsedecek son adam o o.ç larıdır. 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

OpTeR bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Ahmet Türk şerefsizinin çıkıp, diyarbakırda yapılan gösterilerin haklı olduğunu,haklı davalarında kararlılıkla devam edeceklerini söylemesi,çarpışmaktan dahamı iyi yani. Bu adamların hangi belirli çerçeveye uyduğunu açıklasana bana. Yani bu oluşumun Pkk yı bitirme amaçlı olduğunu düşünmen bende büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu ülkede barıştan fln bahsedecek son adam o o.ç larıdır. 

Ben Genel Çerçevede bakarım konuya, Ahmet Türk Konuşmalarında Yanlış yapmıştır, Bunu lütfen gidip onunla konuşun yada Parti kurmasına izin veren, Anayasayla. Olası Müsade Veriliş nedeninin Bitmeye Meyillenmiş Pkk yı Bitirmek için verildiğine inanıyorum. Orda böyle demiş burda böyle demiş bunları değerlendirebilecek kapasitede değilim. Yok elimde olsa gider kaparım partiyi. ama elimde değil.

Mevcut Hükümet bir şekilde Uçurumdan Dönen, Devlet Yapısını İnşaa etmek ve Psikolojisi iyice Bozulmuş Halkın içinde yeni bir tohum yeşertmenin derdinde. Olası Fantezi bu başka ne olabilirki, Mevcut hükümeti Burada eleştirmemiz icab ederse kanaatim budur. 

Hocam bu konuyu burada kapayalım dersem kusuruma bakmazsın demi, Sanırım Baal ile yeterince şarj oldum ben. :) Özür dilerim. 

Dipnot.. : Son bişey belirtecem, iki ihtimal var, biri çok kolay biride zor olan yoldur. Günümüzdeki tabloyu oluşturanlar, yada sebep olanlar birer birer yargı önünde hesap veriyorlar, İki Sürtüp bi dürtmekle olmuyormuş demekki. Ahmet Türk Bu gün bile o konuşmaları yapabiliyorsa ondan iki kat şerefsizlerin Yaratımıdır diye düşünmek yanlış olmaz. İhtimallerede Gelince:

Halk olarak bu Tamir işlemini Reddederiz, Ülkede Türküyle Kürdüyle Şaha kalkarız her kes birbirini boğazlar. --->Kolay yol

Yada Hükümetin gidişini izler olayların gelişimini seyrederiz Hayırlısını Cenabı Allahtan dileriz. Yapacak Başka bişey yok.--->Zor Yol

Hem Zaten Diyarbakırda olan bitene laf söylemesini bi yere koyun, Bizzat kendileri Tanzim ettirmektedirler. o yaptığı konuşmadan belkide daha vahimide budur. Ancak konuşmak kastinde olduğum şeyin Kontrol altında tutulabiliyor olmaları baabında, T.C.M.B. Bünyesinde Durmaları sağlanmıştır Zannımca. bu ihtimalide Gözardı etmemek gereklidir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

shockman

sok olmus sekilde yazilarini okuyorum. sunu belirteyim fikirlerine saygim vardir her fikre saygim oldugu. ben etnik kokeninede bakmiyorum. her irktan her milletten bu ulkeye ihanet edenler cikmistir. cikacaktir sonucta insanoglu. 

ben su fikrini anlayamadim. dtp nin pkk yi bitirmek icin yapilmis bir olusumdur sozunu. 

simdi bu baslik altindaki konu Yilmaz Ozdil in bir yazisi. ilk once bu yaziyi sirf muhalefet oldugu icin yalan soyluyor, ucuz milliyetcilik yapiyor, atiyor, tutuyor gibi vs vs dedin. bende oturdum uzun uzun yazdim bu yazinin neresinde ucuz milliyetcilik var neresi yalan diye bir yazi yazdim. cevap gelmeyince ucuz muhalefetin ne demek oldugunu gordum. 

simdi madem dtp pkk yi bitirmek icin olusturulmus bir parti, niye apo ya sayin, baskan gibi ifadeler kullaniyorlar, niye pkk tv sine cikip atip tutuyorlar, niye olen pkk lilar icin sehitlerimiz diyorlar, niye gidip barzaniyle, pkk liderleriyle gosuruyorlar.

ha bunlari gostermelik olarak yapiyor dersen hocam gozunu ac derim. kandiriliyorsun derim. senin gibi pkk yi sevmeyen insanlari kendi icine cekmek icin uydurulmus sozlerdir bunlar. 

bir dtpli cikip kurdistan dan bahsedecek, sayin baskan diyecek, sehirlere bomba koyup masum insanlarin olmesine sebep olanlara sahip cikacak, dagdaki kardesim diyecek, sende bunlarin pkk yi bitirmek icin yapilmis seyler olduguna inanacaksin.

benim fikrim bu diyorsun dtp lilerin konusmalarini bana sormayin diyorsun.

-

"Mevcut Hükümet bir şekilde Uçurumdan Dönen, Devlet Yapısını İnşaa etmek ve Psikolojisi iyice Bozulmuş Halkın içinde yeni bir tohum yeşertmenin derdinde. Olası Fantezi bu başka ne olabilirki, Mevcut hükümeti Burada eleştirmemiz icab ederse kanaatim budur. "

diyorsun. peki psikolojiyi nasil duzelteceksin. elektrige %99 zam, maasa %3 zam. dogalgaza gidaya giyime %99 zam emekliye %2 zam.

petrolde arabada verginin vergisini alacaksin ama pirlatada ziynet esyasinda %0 vergi alacaksin,

yolsuzluklari gormezden geleceksin, kacacak yerin olmadigi zaman da "iftira atiyorlar" diyeceksin bi belge bir yazi sunamayacaksin iftira attigina dair,

yaziyi daha cok uzatirdim ama bunlar zaten bilinen ama senin gormedigin gormek istemedigin konular. 

peki halkin psikolojisini bu sekilde mi duzelteceksin, yoksa bu sekilde mi duzeceksin ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

Konpicyus ve diğerleri neredesiniz???? 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

shockman

sok olmus sekilde yazilarini okuyorum. sunu belirteyim fikirlerine saygim vardir her fikre saygim oldugu. ben etnik kokeninede bakmiyorum. her irktan her milletten bu ulkeye ihanet edenler cikmistir. cikacaktir sonucta insanoglu. 

ben su fikrini anlayamadim. dtp nin pkk yi bitirmek icin yapilmis bir olusumdur sozunu. 

simdi bu baslik altindaki konu Yilmaz Ozdil in bir yazisi. ilk once bu yaziyi sirf muhalefet oldugu icin yalan soyluyor, ucuz milliyetcilik yapiyor, atiyor, tutuyor gibi vs vs dedin. bende oturdum uzun uzun yazdim bu yazinin neresinde ucuz milliyetcilik var neresi yalan diye bir yazi yazdim. cevap gelmeyince ucuz muhalefetin ne demek oldugunu gordum. 

simdi madem dtp pkk yi bitirmek icin olusturulmus bir parti, niye apo ya sayin, baskan gibi ifadeler kullaniyorlar, niye pkk tv sine cikip atip tutuyorlar, niye olen pkk lilar icin sehitlerimiz diyorlar, niye gidip barzaniyle, pkk liderleriyle gosuruyorlar.

ha bunlari gostermelik olarak yapiyor dersen hocam gozunu ac derim. kandiriliyorsun derim. senin gibi pkk yi sevmeyen insanlari kendi icine cekmek icin uydurulmus sozlerdir bunlar. 

bir dtpli cikip kurdistan dan bahsedecek, sayin baskan diyecek, sehirlere bomba koyup masum insanlarin olmesine sebep olanlara sahip cikacak, dagdaki kardesim diyecek, sende bunlarin pkk yi bitirmek icin yapilmis seyler olduguna inanacaksin.

benim fikrim bu diyorsun dtp lilerin konusmalarini bana sormayin diyorsun.

-

"Mevcut Hükümet bir şekilde Uçurumdan Dönen, Devlet Yapısını İnşaa etmek ve Psikolojisi iyice Bozulmuş Halkın içinde yeni bir tohum yeşertmenin derdinde. Olası Fantezi bu başka ne olabilirki, Mevcut hükümeti Burada eleştirmemiz icab ederse kanaatim budur. "

diyorsun. peki psikolojiyi nasil duzelteceksin. elektrige %99 zam, maasa %3 zam. dogalgaza gidaya giyime %99 zam emekliye %2 zam.

petrolde arabada verginin vergisini alacaksin ama pirlatada ziynet esyasinda %0 vergi alacaksin,

yolsuzluklari gormezden geleceksin, kacacak yerin olmadigi zaman da "iftira atiyorlar" diyeceksin bi belge bir yazi sunamayacaksin iftira attigina dair,

yaziyi daha cok uzatirdim ama bunlar zaten bilinen ama senin gormedigin gormek istemedigin konular. 

peki halkin psikolojisini bu sekilde mi duzelteceksin, yoksa bu sekilde mi duzeceksin ?

Under Hocam, Samimiyetine inanıyorum, Ancak sanırım ya ben tam anlatamıyorum, yada olası ihtimal yazılarım uzun olduğundan anlatmak istediğim şeyi tam anlamadan, Yazılarıma Cevap yazılıyor. Bakınız Çok bariz bir ayrımı belirtmemde fayda var, DTP Pkk yı bitirmek için Oluşturulmuş bir Parti Sözü Nerede Dtp Pkk yı Etkisizleştirmek, için Göz Yumulan Bir Parti Kelimesi nerede. Buyrun iki cümledeki Bağlam farkına Bakınız.

Birisinde Devlet Kurmuş Oluyor Dtp yi, Diğernde Zaten Varolanın T.C.M.B. Bünyesinde Kalması, Pkk nın güç Kaybettiği ve Güneydoğunun Seçimlerde Alınması hedeflenen, Siyasi Platformda, Yandaşları ile Kontrol altında Tutulma Çabası Kaynağında bulunmakta. 

Saygıdeğer Hocam Konudaki Her soruya Cevap Veremeyeceğimi Belirtirsem Kabalık saymassanız Sevinirim, Mevcut Konu Ekonomi Üzerine değil, Gerçekten özür dilerim, Birazda beni düşünün. Sadece Mevcut Konudaki yazının yanlışlığını ifade ederken, Kanter içinde kaldım burada, BAAL Hocam neredeyse Hizbullah Terör Örgütü ilan ediyordu beni. Tiraji komik durumlar içine girdim. Bide Ekonomi Ve psikolojiye Girersem, Yazıktır bana yahu. :) Selametle Hocam.

Dipnot: Ama Ağzına sağlık Son Cümlelerin Zaten Durumu Ortaya Dökmüş, Fırsat eştliğini Kırpıyo birileri ama kim. ?

Bu Arada Keşke Elimde bir yetki olsaydı bile diyemiyorum, Çünkü Gerçekten Her kes Gibi benimde kafa karışık durumda. Fakat Bir çok kişiden daha ümitvarım, Hocam Sanki Bunları Ben Düzeltecekmişim gibi yazmışsınız. Dikkatimi çektide. Yada Düzebilecekmişim Gibi.

Ayrıca Şu yazında Geçen Soruna Cevap vereyim Hocam Tekrar Dipnot ile. :

"@shockman kardesim, yilmaz ozdil in milliyetciligini tartismadan once, vatan topraklarinin, Yuce Turk milletine ait olan kamu mallarinin kimlere ne fiyata satildigini tartisalim. Yillarin geyigidir doguda pkknin bitmesini subaylar istemiyor diye. madem bitmesini istemiyor bu subaylar neden gidip canlarini veriyorlar ? "    Yazı bu.

Sayın Under Hocam, Samimiyetle Vurgulamak isterimki, Ben Ne Yılmaz Özdili Tanırım, Nede ona Karşı bir Sempati yada Antipatim vardır. Bende Askerlik yaptım, Erzincanda Acemiliğimi Geçirdim, Ne şekil Zorlu Şartlarda Olunulduğunu Bi Ben Bilirim Bide Gidip yapanlar bilirler. Ancak Tekrar üstüne basarak ifade etmek istiyorum Hocam Yazıyı yazan Arkadaşı Eleştirmekten Ziyade Ben Şahsım adına diyim, yazıyı Eleştirmiş Vaziyetteyim, Yazıyı yazanı Eleştiremem Çünkü Hakkında Bir Bilgim yok. Gel Gelelim Subay Bağlamınıza. 

Hocam Sizler Bu yazıları yazarken, Sözüm Ona Ergenekonum diyenler Pek Çoğunuzun Güneydoğuda yaşamadığını Söylemem gerekiyor. Türkiyemizin Bir Döneminde Tüm Kürtler Potansiyel Terörist Konumundaydılar Dolayısıyla Pkk Sempatizanı Olduğundan Şüphelendikleri Her kesi Gayrı Yasal Yollardan, İtlaf ettiler. Bu Vatandaşlarımız Fikirleri nedeniyle Öldürüldüler, Güney Doğuda Yaşam Şartları Ve Zihniyet pek zor ve çetindir. Kimin gerçekten Hangi fikri Taşıdığını bilemezsiniz, Burada Ortalık gayet karışıktır. İnanın bana burada Kimse Kimseyle Rahat Siyaset bile konuşmaz. Faili Meçhul Cinayetler, Konuşan Kişilerin Öldürülmesi ile Sonuçlanan olaylardı. Yıl 1993 Bizim Sokakta bir adamı Öldürdüler, Adamın fikri Sanırım Pkk ya Sevgi olabilir, Bu adamın 7 tane Çocuğu vardı Ve Gayrı resmi Yollardan Öldürüldü. Peki Bu Adamın 7 Çocuğumu Potansiyel Pkk lıdır. Yoksa Kendi Halinde Sivri Dilli Yurdum Kürdümü. Ben az Söyledim Siz Çok Anlayın arkadaşlar. Bu Subaylar Bu halleriyle O Yüzden Asla T.S.K Temsil edemezler.

Tabiki Şayet Suçlu iseler, Haklarında Böyle Düşünülebilir. Ancak Ben anlayamıyorum, Ne oluyor bize Arkadaşlar, Yurdumuzda Bizi Feci halde Tiken tikiyor. Halkın hali ortada, Çıldırmamak elde değil, Bir Fiil Ekmek kazanma Yollarımız Kapatılmış Vaziyette iken Milyonların Anası Ağlatılmış haldeyken Memleketin Asıl Kasları zedeleniyorken, Ekonomisini kastediyorum, Biz ise iki Kısım Terörist Kesilmiş Birbirimizin Canınamı Düşüyoruz. Alt tarafı 7 bilemedin 8 Kelle Devlet Yöneticisini Takmanız onları savunmanız işledikleri Terörü onaylamanız anlamınamı geliyor, "Bende Ergenekonum" diyen Arkadaşlara diyorum Başkasına değil Söylemlerim.

Ve Biz Ordumuzu Zayıfmı sanıyoruzki, Bu Adamlar için Ordu Darbe yiyiyor gibi Fikirler üretiyoruz. Üzülüyoruz Pkk yı Beslemek için Ellerinden gelen Hard Yolları uyguladıkları Gün gibi ortada.    Gerçekten Milliyetçi iseniz, Özgün Fikrim Bence Bu hatalı bir Pozisyondur, Ofsayttır. Kabul edilemez.

Vede Bakınız Ordumuz Daha Nice Paşaları Yönetim Konsoluna getirecektir. Ancak Kutsal Olan Görevlerine ihanet etmemeleri Gerektiğini Her Zaman Hatırlatacak Bir Olaydır bu. Bilemiyorum ortayada çıkan onca Çete Faaliyetleri Alet edavata rağmen Ben Bu Subayımın Yanındayım Diyorsanız ya bende bir arıza var. Yada İçinde Bulunduğum Bu Toplumdaki bir kısım İnsanlarda Ciddi Bir Sorun var. Beni aydınlatmanızı rica edecem bu durumda. Neden Bu Subaylıktan Alınmışları Savunmam gerekiyor. yada Katilleri Neden Savunmam Gerekiyor, Doğrusu Bilmek isterdim. Sakın Bana Katil Pkk bilmem ne demeyin. Netice itibari ile Pkk yı Pkk yapan nedenler Yüzünden Şu an Yargı önünde Bulunduklarını hatırlatırım.

Nedenler nedir diyenlerede Terörün tanımını hatırlatmam kafi gelecektir. Devlet Adamlarına Terör Eylemi uygulamak yakışıyor diyorsanız O Zaman Durum Büsbütün Vahim demektir.

Son Olarakta Şunu belirtmeliyimki, O Cenkler Dönemi Bitti. Kim Nerede ne kurduysa Kurdu, Kuramayanlarda Durdu yada Durmaya Mecbur. Eski Sistem Gerizekalılıkları Artık yeni sistem Global Dünya Küçülmüş Dünyada Uygulamak Neredeyse İmkansız oldu. Kimse Artık ha deyipte Kimsenin Ülkesini Alamayacak. Sefere çıkamayacak, O Yüzden Sesleniyorum Cılız Sesimle Bırakın Etnik Milliyetçiliği, Kürde de Türkede Sesleniyorum. Etnik Kürt Milliyetçiliği Yapanlarada Sesleniyorum. Hep Beraber Devlet Milliyetçiliği Uygulayalım Bize Düşman olanlara inat. İşte Size Çözüm.

Toplam Hit: 5050 Toplam Mesaj: 50