folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yerim Ben Sizin O Kararlılık Diyen Dillerinizi, Yerim.

Yerim Ben Sizin O Kararlılık Diyen Dillerinizi, Yerim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    adam gayet güzel yazmış...daha tartışmaya gerek yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@ShockMan

katildigim bircok nokta var ama sunda hemfikiriz ki

her kürt ü potansiyel terorist goren kisi dar kafalinin kafatasi milliyetciligi yapan kisidir benim icin...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    vatan yerinde : ) rahat olun.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Xz Hocam Canımızı sıkmışlığımız yok, Eyvalla Söylemlerin Doğrudur, Sözlerim Yanlış Düşünen Gençliğedir. Kimisi Kurtlar Vadisindeki Baron yanaşmaları gibi, Biz Güçlü olanın yanındayız Mantığındalar sanki. Oysa ne varsa Yurdum Garibanında var. Üretimde Kalkınmada. Ben Derimki, Asıl yatırım, Gençliğe yapılmalıydı. Ama Dediğin Gibi, Yabancı Yatırımcı, Milyar dolarlarıyla girer içeri, Lüx Şaaşaalı ve Konforlu, Ticaret Mağazaları açarda Yurdum Bakkalını bile Çaresizce Kapanmaya Sürükler. Oysa Neden Yurdum Bakkalı Desteklenmedi, Desteklenemiyor. Az Söyledim Çok anlayana. Gariplikler Her Alanda Her Sektörde var. Bilimsel alanda bile Gariplikler Almış başını gidiyor. Kimsenin Dur dediği yok.

Under Hocam Eyvalla bu arada.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------
    vatan yerinde : ) rahat olun.

:) haklisin valla bosuna bagirip cagiriyorlar, akp yi cekemiyorlar iste :)))

Türk Telekom, Arap'ın.
    Telsim İngiliz'in.
    Kuşadası Limanı İsrailli'nin.
    İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
    Araç muayene işi Alman'ın.
    Başak Sigorta Fransız'ın.
    Adabank Kuveytli'nin.
    İETT Garajı Dubaili'nin.
    Avea Lübnanlı'nın.
    Petkim, Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık.. Ermeni...)
    Rakı , Amerikalı'nın.
    Finansbank Yunanlı'nın...
    Oyakbank Hollandalı'nın.
    Denizbank Belçikalı'nın.
    Türkiye Finans Kuveytli'nin.
    TEB Fransız'ın.
    Cbank İsrailli'nin.
    MNG Bank Lübnanlı'nın.
    Alternatif Bank Yunanlı'nın.
    Dışbank Hollandalı'nın.
    Şekerbank Kazak'ın.
    Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.
    Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
    Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
    Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nın.
    Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
    Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.
    İzocam, Fransız'ın.
    TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
    Demirdöküm Alman'ın.
    Döktaş Fransız'ın.
    Süper FM Kanadalı'nın.

Hepsi TÜRK'tü.Sadece 4.5 yıl önce.

Not : baska bir siteden kopyala yapistir yapilmistir...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    yahu super fm'le, avea'yla, yapı krediyle vs.vs. ne alakası var vatanın ? sen bunları vatan olarak mı görüyorsun ? orada devlet şirketleri sayılı.saydıklarının çoğu özel.yani hükümetle bi alakası yok.rahat olabilirsin.kopyala yapıştır yaptığın yeri okumadığını düşünüyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

askerleri içeri atanlar bi eylemde pkk lı piçlerin biri öldüğünde insan hakları diye götünü yırtıyo şimdi seçim var eksikliklerini kimse gözüne sokmasın diye türk milletinini önüne subaylarımızı yem attılar hep beraber güzelce yedik afiyet olsun VATANIDA KURTARTIK  sırtımız yere gelmez artık zaten insanlar kurtlar vadisi izleyip ordaki hayali kahramanları gerçek insanlara benzetmeyi iyi biliyo içlerinde yokmudur hain tabi vardır ama bukadar bu konun üstüne gidilmesi hemde ortada bi idda yokken şimdi subaylara şerefsiz diyenlere soruyorum bu adamlar ne yapmışta içeri atılmış kurdukları örgüt ne yapmış tabi bi örgüt kurdularsa

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    Sen ne kadar bilirsen bil, söylersen söyle, bildiklerin - söylediklerin, karşındaki(lerin)nin bildiği-anladığı kadardır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Bu yazıyı yazan kişinin zihniyeti belli, Kelimelere ne hacet, ya saf bir Milliyetçi, yada Milliyetçi kılığında Provakatör. Yazılan yazılardaki olayların bir çoğu çarpıtılmıştır. Kendi Yorumuyla Düzenlenmiştir. O Subaylar dediği İstiklal Madalyası Sahibi Subaylar, Yasa Dışı eylemlerde bulundukları, Görevlerinin Azizliğini Unutan Kişilerdir.

Abdullah Öcelanada gelince vede Pkk yada gelince Ne Hikmetse O Subayların Ortadan kaldırılması ile Güç kaybettiler, Giderekte Doğudaki Güçlerinide Halktan bir kısmının desteğinide kaybetmektedirler. Son Seçimlerden sonra, Doğru Politikalarda uygulanırsa, Doğuda Pkk nın Kontrolünden Düşecek. Gelişmeler Umut verici, Türkiyemizde Taş Üstünde Taş Bırakmamak isteyen Çevreler Bu gelişmelerden Nedense Rahatsız.

Heleki Milliyetçi Tema işleyerek Gençlerimizin aklını Çelmeye Çalışmalarına Şaşmamalı. Gel gelelim, Bir Subay vardı Gazi olan Kafasına Mermi sıkmasına Gerek yoktu, Gururuna yedirememişti, Vatan Karşılıksız Sevilir, Şayet Suçsuzsa Suçsuzluğu zaten Kanıtlanmayacakmıydı. Çok Kibir Ve Böbürlenmek iyi bir meziyet değildir.

Hatta ve hatta ne var onlar paşaysa bende Paşayım, Bende Mehmetçikim, Ben canımı veriyorken, Onlar benimle aynı kaderimi paylaşmışlardı Dağ Başında, Hukuk her şeyin teminatıdır, Hukuksal Konularda, Kendilerini Ne Zannediyorlarki, Güvenmemektedirler, Suç işlenmişse Ört bas edilmesinimi Emrederler, Zaten Hep emretmeye alışmışlar O Yüzden beyin kanaması geçiriyorlar. yediremiyorlar kendilerine, Yurdum VatandaşıŞerefsizmiki onlara Daha fazla Şeref verilsin. Garibim Fakir halkın Verdiği Karşılıksız Sevgiyide bu yazıyı yazan Düşünmüşmü acaba. Çabucak bitirilebilecek Pkk Gibi bir Örgüt neden 30 Yıl Boyunca Evlere Ateş yağdırdı. İşte Bunun hesabını verecekler.

tabi saçmalamış , ucu akp hünkarlığına dayanıyor ya saçmalamış olacak tabi, vatanı bölmüşler devleti yok etmişler kimin umrunda, ne devlet ne ülke zaten bu amerikan beslemesi takunyalı  takımına ait değil , Türk evlatlarının vatanı (idi) , ama şindi başımızda çok şükür abdnin uç karakol sorumluları, BOP eş başkanları var ki halkımız refah(!) içinde ,bi kesim "radikal" faşist ergenekoncu darbeci aklı evvel de durumdan rahatsız mış önemli mi ya , noolmuş ki bi kısım toprak verildiyse bi kaç bin türk oğlu türk geberiverdiyse ( tohumuna paramı verdi bu yahudi yanaşmaları da umurlarında olcak? )  yeterki AKP ye laf gelmesin öyle abuk subuk konuşur onlar , allah ü teala RTE ye masonların GÜL üne zeval vermesin , bizim gibi aklı evvel kafirler saçmalar öyle sen sıkma canını hocam ...

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5051 Toplam Mesaj: 50