folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yerim Seni TTNET !



Yerim Seni TTNET !

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2012
    Homo

    holyy dava geliyor hazırlıklı ol :D

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2009
    Erkek

    bu aralar hakkaten bişeyler va bi dolaplar dönüyor dediğin gibi. Küfretmediğin iyi olmuş okuması daha anlamlı, insan okurken içinden tamamlıyor doğal olarak:D geçmiş olsun, tez zamanda kurtulasın.


    Bir var,Bir yok..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek

    Beleş netin tadı başka

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

    holyy dava geliyor hazırlıklı ol :D

    Ne davası amk, başımdan geçeni anlattım. Yalan yanlış bir şey varsa ispatlasınlar, telefon kayıtları onlardaysa smsler de bende duruyor.


    ...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    tosun bunu yazdı

    Beleş netin tadı başka

    Evde çorapsız gezerken ayağına yapışan karpuz çekirdeği olayım, nasıl?

    noname tarafından 24/Oca/13 23:49 tarihinde düzenlenmiştir

    ...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek

    Ben de mağdurum ttnetten arkadaşlar fakat tahribatı usulsuz kapattığı için 250 milyar ceza ödettik ya, ibnelerin ömrüm boyunca benden kar edemeyeceklerini bilmek inanılmaz bir iç huzur veriyor bana.


    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek

    bukadar rezillik yasayip hala ttnet diye israr eden topluma guluyorum..

    ttnet kullanicagima winn kullanir kafam rahat bir sekilde internete girerim daha iyi.


    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

    Ben de mağdurum ttnetten arkadaşlar fakat tahribatı usulsuz kapattığı için 250 milyar ceza ödettik ya, ibnelerin ömrüm boyunca benden kar edemeyeceklerini bilmek inanılmaz bir iç huzur veriyor bana.

    Sana ödemedikten sonra neye yarar :D


    ...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ağustos/2012
    Erkek
    noname bunu yazdı

    Merhabalar,

    Öncelikle yönetim kadrosundan ricam, konunun her hangi bir yerinde, kategorisinde, başlığında, içeriğinde, gizli olmamasında vs. bir problem olması halinde silinmemesi, düzeltilmesi/taşınması/gizlenmesidir. 

    Bazen bir şarkı her şeyi anlatır!


    http://www.youtube.com/watch?v=3DVIdyNTVw0

     

    DİKKAT!


    Az sonra; bir gencin internetle imtihanını, düştüğü acınası durumu ve bulunamayan çözümleri okuyacaksınız!

     

    Her şey harika bir günde başlamıştı!


    Her Türk vatandaşı gibi, TTNet tekeline terfi etmiştik yıllar önce, Dial-UP bağlantımızdan. Lojmanlarda yaşamamız sebebiyle, altyapı dolayısıyla lojman içi dahili hatlar kullanmakta, şehiriçi/şehirlerarası/yurtdışı görüşmelerimizi lojmana sağlanan 3-5 dış hat numarasından birinin havuzdan atanması ile o görüşme boyunca kullanabilerek sağlıyorduk. Yüksek teknolojili ülkemizde, 3bin haneye atanan 30 dış hat ve bunların 3bin iç hat telefonuna dağıtılması sebebiyle ADSL hizmeti verilemiyor, TTNet çalışanlarının bu hizmeti sağlamaya zekası yetmiyordu.

    Gel zaman git zaman vakit geçti, dünya çağ atladı, ve onların çıktığı çağa girme sırası bizim köye geldi. Hemen 'sanal hat' adı altında sağlanan 0232'li bir numarayla (nedir, nedendir, nasıl kullanılır halen bilinmez) ADSL hizmetine başvurduk. Daha doğrusu, başvurduktan sonra öyle bir numara atandığını öğrendik ancak kablosunun ucu nerede hiç bir zaman bilemedik.

     

    Yaklaşık 2 sene 1Mbit'e sıkışıp kaldık!


    56k 'dan 1024 kbps 'a terfi etmek aslında harikaydı. Süperdi, muhteşemdi. Bir gün kuzenimin Almanya topraklarından kuş gibi uçup yanıma gelmesiyle her şey değişti; söylediğine göre orada 4 Mbit ile bağlanıyordu! Tam 4096 kbps! Tüm sorunlar o günden sonra başladı. Gözümüz açılmıştı...

     

    Ülke genelinde internet patlaması!


    Sanırım bir çok şey TTNet'in özelleştirilip devlet elinden çıkmasıyla biraz iyiye gitmeye başladı. 'e kadar lı paketler hayatımıza girmişti sonunda. Hemen 8 Mbit'e kadar pakedine geçiş yapıp, kullanmaya başladık. Günümüzden tahminen 1 - 1,5 yıl öncesinden dün'e, 23.01.2013 tarihine kadar kullandık. Düşe kalka, yavaşlaya hızlana, kopa bağlana kullandık. Yeri geldi AKK başımızı ağrıttı, yeri geldi VCC bilmemne ayarlarını değiştirip eski hızımıza ulaştık, yeri geldi 8Mbit'lik yalın internet şifreleri heykleyerek kotadan kotardık. 

     

    Ne, Daha da mı hızlanacak?!


    Söylenti çok hızlı yayıldı. İnternetimiz, 2013'te bir çağ daha atlayacaktı. TTNet'in her yerde hizmetini sağlayamadığı HİPERNET paketleri için yeni altyapı hazırlanacak, yeni telefon kabloları çekilecekti. ( Hipernet : 20 - 35 - 50 yahut 100 Mbps'a kadar hız desteği sağlayan paketlere sahiptir. Anladığım kadarıyla bu teknolojinin ismi VDSL, yüksek ihtimalle diğer adı ADSL2'dir. -Eminim yanılıyorum. )

    Söylentiler doğru çıktı!


    Altyapı döşenmeye başlamış, kablolar yavaş yavaş çekiliyordu. Hemen, alelacele başvurular toplandı. Halen devam etmekte olan taahhüdümüzü değiştireceğimiz için, ceza olarak tekrar 24 aya uzatılacağı söylendi. Usulca kabul ettik. Altyapı tamamlanacak, hediye ( Nah hediye, isimsiz bir şekilde faturaya taksitlendirileceğini elbet ki biliyordum. ) modemimiz tarafımıza teslim edilecek, yeni telefon hattına link aktivasyonu yapılacak ( Altyapı yenilenmiyor, yeni altyapı çekiliyordu. Evet, başta fiberoptik diye sevinmiştim ancak farklı bir şey olduğunu öğrendim. ) , işlemler tamamlandığında -internet kesintisi yaşamamamız için- yeni internet ( HİPERNET ) hizmeti başlayıp, NETLİMİTSİZ aboneliği sonlandırılacaktı.

    Nitekim, beklenen gerçekleşmedi!


    22.01.2013 tarihinde gelen bir SMS ile irkildim. "7541205964 hizmet numaralı internet hizmetiniz aktif edilmiştir." ( Kötü amaçlı arkadaşların kullanamaması açısından hizmet numarası tersten yazılmıştır. ) yazıyordu. Eve gelip kontrol ettim, acaba hunharca kapıyı kırarak içeri girip, bağlantıları tamamladılar mı diye, ancak nafile; kablolar halâ apartman girişinde bekliyor, dairelere girmek bir yana kapılara çıkmamıştı daha. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Ta-daa! Tam da düşündüğüm gibi. Eski hizmet devam ediyor, yeni hizmet 2 sene taahhütle aktif edilmiş, fatura işlemeye başlamış, eski hizmet sonlandırılmamış ( ki sonlansa bunları yazamıyor olacaktım ) , onun taahhüdüne ayrıca bilmem kaç ay kalmış, çift fatura gönderme hazırlıkları yapılıyordu. Hemen arıza, talep, şikayet ve öneri kaydı bıraktım. Üçünde de durumla ilgili bilgilendirme yapacaklarını söylediler, sağ olsunlar yine sözünde duran olmadı. 

    Arıza kayıtları sonlandırıldı!


    23 Ocak 2013 -dün- tarihinde tekrar MH'ni arayıp verilen bildirim numarasıyla soruşturduğumda, şikayetle ilgili incelemelerin tamamlanıp arıza kaydının kapatıldığı, işlem yapılmadığı, iki hizmetin de aktif devam ettiği söylendi. Hemen sonlandıranlar için şikayet talebi oluşturdum, ve arıza kaydını tekrarladım. Telefondaki bayana durumu tam sekiz kere! anlattım. ( Bence halen anlayamadı.. ) Muhtemelen o kayıt yine sonlandırıldı, değişiklik yapılmadı ve tarafıma ulaşılmadı. Halen beklemedeyim..

     

    İkinci bomba !!


    Bu gün eve geldiğimde, internetimin ( ki burada bahsedilen yıllardır kullanımına devam edilen NETLİMİTSİZ pakedi ) hunharca yavaşladığını fark ettim. Hemen yalın-adsl-kumbarası'mdan bir kağıt çektim, modem arayüzüne bağlanıp bilgileri girdim ve yeni IP almasını bekledim. O da ne? 1024 ile aldı. Sonra bir başkasını denedim, yine 1024. Bir başkası, yine 1024. Hayret ettim, kendi bilgilerimle girdim. Daha da hayret ettim, 1024/255 kbps ile IP aldı. Oysa ki, AKK bile fiziksel limit koymuyor, link 8mbit gözükmesine rağmen 3072 kbps'dan hızlı indirme yapmıyordu. Oysa şu an, verimli alabileceğim en yüksek hız 11,7 Mbit gözükürken defalarca 1 Mbit almıştım. 

    Bir milyar iki yüz yetmiş beş milyon dokuz yüz kırkıncı defa müşteri hizmetlerini aradım. Yine tersten yazdığım, eski ( bilmem kaç yıllık ) hizmet numaram olan on bir haneyi, 3652147564 numaralarını ilettim. İnceledi, inceledi, inceledi... Kurumsal 1 Gbit'e kadar internet hattı kiralayan firmanın müşteri hizmetleri, ana bilgisayarlarına 33.6K ile bağlı sanırım, hat bilgilerini görüntülemesi beş dakika kadar sürdü.

    Durumu anlattım, 8 Mbite kadar paket kullanmama rağmen 1 Mbit link alabiliyorum dedim. Hayır dedi, evet dedim. Yine hayır dedi, ne hayır dedim, kontrol ediyorum dedi. Bekledim, bekledim, bekledim... Kontrol etti. Aman tanrım! Mayıs 2012'den beri HAZIRNET pakedi kullanıyormuşum! Yani ben geçen mayısta 24 ay taahhüt vermişim, 8,5 ayda hep 1Mbit ile bağlanmışım, ne hikmetse günlük 2,5 TL'lik ( kullandığın kadar öde ) paket olmasına rağmen her ay aynı faturayı ödemişim, Hızı 1Mbit, AKK'sı 6 Gb ve AKK sonraki hızı 256kbps olan bu bağlantıyla hayal bile edilemeyecek veriler indirmiş, her ay yüzlerce gb download/upload yapmışım. Ulan, sormazlar mı adama ne HAZIRNET'i bu, daha dün 900kb/sn ile film indirdim ben diye! Ah TTNET ah... Daha çok yolun var..

    Şaşırılmayacak gibi değil. Arıza kaydı açarken bile zorlandım, yalancı durumuna düştüm, inandıramadım. Bilmiyorum bu internetin sonu ne olacak.. Sıradaki hedefim, TTNET'ten ilk fırsatta kurtulmak, mümkünse yurtdışına, mümkün değilse SuperOnline'ın avucuna düşmek.. 

    Biliyorum, çok uzundu. Ama o kadar doldum ki.. Küfretmeden ancak böyle deşarj olabilirdim, ya da içebilirdim. Yazmayı seçtim. İnanın bunları yazmak, okumaktan çok daha zor.. Okumayan herkese teşekkür ediyorum, okuyanlar zaten bi'tanecikler.

    Daha çok şey yazacaktım ama yazının sonuna gelene kadar unuttum.. Sanırım unuttuklarımın çoğu da küfürdü, neyse, ttnet ve kafam desem yeterli olur heralde.

    Şöyle oluyor;

    Avradını, soyunu, sopunu sülaleni, kitabını, adaletini skiyim ttnet...


    Fakirler Ölsün...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2011
    Erkek

    kopma sorunu yasiom bende bikac gündür bugün ölüypdu internet, aarayüze zor giriyodum yav :/


    test 1 2
Toplam Hit: 4914 Toplam Mesaj: 46