folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yerim Seni TTNET !

Yerim Seni TTNET !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=3DVIdyNTVw0

sağlam parça yapmış ismail 

bazen ikide müzik kulağımda çınlanırken bile aklıma geliyor basıyorum kalayı  :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

1-) Hocam öncelikle geçmiş olsun . Bendede aynı sorun vardı hasta gibi her gun tt net müşteri hizmetlerine modem , arıza kaydı için gidiyordum tam 3 gun arda arda tt net te süründüm hastayımda sıram gelmiyor gibi . En kotu olan işte adam tek tık a çözdü problemimi . Hızı benim netin cinler periler tarafından 1 e düşürülmüş tek tık a yükseltti nasıl oldu anlamadım .

2-) Ayrıca verdikleri modemde ilk senesinde çöktü . Dedim modem bozuldu bana wireless modem vermediler . idare etmek amacıyla kıydırık tek giriş modem verdiler . Birde madur olmamanız amacıyla diyorlar bu modem :) . Dedim kardeşim benim ev öğrenci evi 3 tane laptop var ben nasıl yapacam bu işi ? Müdürlükten emir böyle bunlardan başkası verilmiyor dediler söve söve gittim . Allahtan arkadaşın babası bi modem ayarladı yok öğrenci halımızle bi modem 50 -100 tl arası değişiyor çok sıkıntıya düşecektik.

Daha devam bitmez bu TTnet dertleri

3-) Bir baktım 10 lira 6-7 lira fatura her ay fazla geliyor . Yalın internet kullanıyorum . 62 TL normalde her ay ödemem gereken fatura,bana geliyor 70TL    Gittim sordum nedir bunun olayı neden fazla fatura ödüyorum ? 1 Sene tahattüt imzalamıştık tahattümüz bitmiş .Tahattütünüz bittiği için bilmemne bilmemne internet kullanım hizmet tutarı +15 aydan aya bilmembirşeye göre değişir dedi bu tutar . Oha dedim  bir sövmeye başladım yine .Tekrar tahaddüt yaptırmam gerekiyormuş . Dedim öğrenciyim ben bu sene sonu cıkacam tahattut yaptıramam . Yapcak bişey yok köpek gibi ödüyoruz birde ordan kitlediler . Bıktım yani bir an once bende kurtulmak istiyorum aslında ama başka çaremiz yok

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun.

TTNET içinse burdan senin aracılığın selam söylemek istiyorum

GET ASS FUCKİNG YOURSELF

plastner tarafından 27/Oca/13 06:49 tarihinde düzenlenmiştir

Busiest men find the most time....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

eskiden internet hızımız modemi kapatmadığın sürece düşmüyordu artık düşüyor aq . ttnet oturduğum siteye fiber kutu getirmiş binalara bakır kablo ile dağıtılandan. 21 mbit i görebiliyorum ama akk yüzünden 3 te kaldım. mtu değerlerini değiştirdiğinde de yemiyor. rezil durum reziiil

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KrioS
    KrioS's avatar
    Erkek

Abi ttnet 1mgbit dayadı sömürdü bizi ama Kurtulduk Turkcell'deyiz fena değl ama bu aralar bir yavaşlama var ama genel kullanıclarda söylüyor

Toplam Hit: 5778 Toplam Mesaj: 46