folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yerleşemeyen Arkadaşlar Ve Ek Yerleştirmeler

Yerleşemeyen Arkadaşlar Ve Ek Yerleştirmeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

Arkdaşlar ya moralimi bom bok etti bu ösym

la marmara sanat tarihi istiordum banko gelir dedim (72 bindeym) gelmedi lan  28 tercih ettim yüksek ve düşük ama ahiç biri gelmedi.

nyse boş yere konuşmanın bi nalamı yok. şimdi tecrubeli mürdiler bu ek yerleştirme işi ne iş?

bilen varmı?

Puanlar düşer mi yükselir mi? nasıl oluro o iş?

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

bundaki kazanma şansından çok daha düsük oldugunu biliyorum..

bende yerlesemedim. ek yerlestirmede de yerlesebilecegimi hic sanmiyorum.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

hoca millet umutlu ya. moralim bom boka ama

ek yerleştirmeleri bekle diyolar

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Aryan bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca millet umutlu ya. moralim bom boka ama

ek yerleştirmeleri bekle diyolar

onlar seni avutuyorlar..Gerçek bu dostum. kendimizi kandirmanin bi anlami yok.

ek yerlestirmeler de her bolumden en fazla 1-2 kisi acik cikacaktir..

sana bana sira gelir mi bilmem..şansını denersin. kaybedecek bişeyin yok nasilsa.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Ek yerleştirmelerde puanınızın üzerinde yer yazamıyorsunuz bilginize. Geçen yıl böyleydi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben orduda okurken ek yerleştirmede epey acık vardı . bizim sınıfta 10 kişi işletme ve iktisat fakültesinde bi bu kadar daha açık vardı. Umudunuzu yitirmeyin herşeyin hayırlısı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

Ek yerleştirmelerde puanınızın üzerinde yer yazamıyorsunuz bilginize. Geçen yıl böyleydi.

Evet buşu boşuna 72bindeysen 70 binlik yeri yazma.Çok düşük bir ihtimal ama biraz şanslıysan girebilirisn çünkü kontenjan çok az oluyor ve senin gibi ek yerleştirmeyi bekleyen bisürü insan var

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

Evet buşu boşuna 72bindeysen 70 binlik yeri yazma.Çok düşük bir ihtimal ama biraz şanslıysan girebilirisn çünkü kontenjan çok az oluyor ve senin gibi ek yerleştirmeyi bekleyen bisürü insan var

Yazma gibi bir şansı yok zaten.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

neyler tercihleri kötü yaptıysanız ilk 10binde olsanızda açıkta kalırsanız yani 1 tercih olmadı diye 2.de olmıcak diye bişey yok

Yaptık bişiler.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

bu nsl bi iştir anlamadım.. avrupayamı gitsek napsak

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

Weldox bunu yazdı:

neyler tercihleri kötü yaptıysanız ilk 10binde olsanızda açıkta kalırsanız yani 1 tercih olmadı diye 2.de olmıcak diye bişey yok

Toplam Hit: 5724 Toplam Mesaj: 44