Yerleşemeyen Arkadaşlar Ve Ek Yerleştirmeler
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
torpedo_XL bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
ilk tercihte yerleştim 2. tercihi yapma hakkım var mı?
-----------------------------İlk kayıtlarda kazandığın yere kaydını yaptırmazsan 2. tercihi yapabilirsin ama dikkat et 2. tercihte biyer tutmazsa açıkta kalırsın
-----------------------------Hocam Mersin üniversitesi yazıcam 2 yıllık kontenjanda yer varsa giremezmiyim ?
-----------------------------Millet amma sallıyo ya..
hocam ilk tercihini yaptıysan ve bi yer çıktıysa 2. 3. vs.. diğer tercihleri yapma imkanın YOKTUR
Sen artık biyerlere yerleştirildiğin için bütün bölümler boşta kalsa artık hiç bi yere giremezsin.
Girebiliceğin tek yer açık öğretimdir. Yani birinci tercihde kazansanda 2. tercihde açık öğretim yazabilirsin.
Onun dışında örgün yer tercihi bi daha yapamazsın
-
müridler gücenmeyin ama aklıma leman dergisinin yarışması sonuçları aklıma geldi.orda da vardı ya nisan yarışmasına katılıpta babayı alanlar diye :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Millet amma sallıyo ya..
hocam ilk tercihini yaptıysan ve bi yer çıktıysa 2. 3. vs.. diğer tercihleri yapma imkanın YOKTUR
Sen artık biyerlere yerleştirildiğin için bütün bölümler boşta kalsa artık hiç bi yere giremezsin.
Girebiliceğin tek yer açık öğretimdir. Yani birinci tercihde kazansanda 2. tercihde açık öğretim yazabilirsin.
Onun dışında örgün yer tercihi bi daha yapamazsın
-----------------------------hocam bi sitede şöyle bişe buldum;
2009-ÖSYS Merkezi yerleştirmede bir yükseköğretim programına yerleştirilmiş olan adaylar (Açıköğretim Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleşenler hariç) ek yerleştirmede tercih yapma hakkına sahip değildir. Ek yerleştirmede tercih yapabilmek için, 2009-ÖSYS merkezi yerleştirmede hiçbir yere yerleştirilmemiş (veya Açıköğretimin Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleştirilmiş) olmak gerekir
2009 yazıyor ama yazı bugüne ait büyük ihtimal bu senede böyle geçerli ama bende tam bilmiyorum.. konuda bilgisi olan yardım ederse sevinirim.. ilk tercihimde aöf geldi ve 2.tercih yapmayı düşünüyorum örgün yazacam tabi, mümkünmüdür böyle bişe ?
Yazı : http://www.aktuelpsikoloji.com/haber.php?haber_id=8002
-
Ek yerleştirmeler boş olan kontejanlar içindir arkadaşlar...Puan yine aynıdır düşme veya yükselme yoktur aynı şekilde puanınla boş olan kontejanlara başvurunuzu yapıyorsunuz.
-
Ben ilk tercihleri kaçırdım ek tercihlerde tercih yapabiliyomuyum bilen varmı ?
-
fatX bunu yazdı:
Ben ilk tercihleri kaçırdım ek tercihlerde tercih yapabiliyomuyum bilen varmı ?
-----------------------------Evet yapabilirsin tabiki.
-
dogu akdeniz üniversitesinde %50 burslu bi bölümde acık kalır mı acaba müridler ? düsünüyorum da.
-
Burslu bölümlerde genellikle açık kalıyor kardeşim yani özellerde.
-
kıbrısta toplam 11 bin küsür acık kalmıs. seadog veya ilker abi konuyu okuyorsanız cevap verin lütfen :)
yarı burslu da olsa insallah acık kalmıstır toplam 25 kisiden 5 acık kalsa 5 bölümde illa ki tutar biri, umarım.
-
Hocam sabahtandır arkadaş akraba geziorum
kendim 76.000 deydim 96 bine kadar dşütm yerleşemdim
kardeşim 60 ta 106 ya kadar indi gelemdi
kuzenim 39 binde 80 bine kadar düşüt yerleşemdi
türkiye sözel ek puanlı sıralmada 806.sı yerleşemdi.
varmı sizce bu işte bi iş?