folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeşil Tahribat Sigara İçmeme Kampanyası

Yeşil Tahribat Sigara İçmeme Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    DaReSeLaM bunu yazdı:
    -----------------------------

de get...

Sana açılmamış rus bulucaz deseler yine sigarayı bırakmam..sukseler bırakmam..dünya senin deseler bırakmam.....

valla ister zengin ister fakir yemekten sonra yak bi cügara :D yalnız bırakmak istiyorumda yzın Antalyaya gittiğim zaman ağzım boş durarsa alkol kullanbilirim bu yüzden yazdan sonra inşallah :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    walla konuyu gördüm yaktım bi sigara.bende bırakmam çok mu yaşamaya hevesliyim sanki şu düzeni bozuk dünyada.

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

iyi olur bırakmak zaten babam 2 kere yakaladı yerin dibine girdim bunu bahane edip bıraksammı ne  bu sigaraya verdigim paralarla çok istedigim güney dogu gezisi yapardım valla

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

MaTRaX bunu yazdı:
    Yeşil değil nan gri :@

:) Bende [Gri Tahribat] adı altında böyle birşey yaptım :) geL birleştirelim ama Gri olsun :)
    Neden gri olsun açıklamasına gelince
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=40153
    açıklamamı konuda yaptın ;)
    Eğer anlaşırsak beraber yürütürüz bu işi ^.^

hoca kusura bakma :D görmemişim de gri ne alaka :S:S ??.Yeşil orman doa diye söyledim gri ?

Haydin milletttttttttt sigarayı bırakın.Yılda 1 milyar karınız olsun üstelik ciğerleriniz, vucudunuz sağlam olsun.

Kimler bırakıyor söyleyin kesin bırakacakları listeye yazıcam 1 ay sonra unutmazsam sorcam noldu diye :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    oLm Önce Tariqatı Beyaza Boyadın, Şimdide YeşiLe Boyuyorsun. Bırakmıom uLeynn :P Benim İçin Tahribatı Karaya Boyada Tam oLsun (: Ben Şunu Diim Sigarayı Bırakmak Çok Zor, ÖnceLikLe Büyük Bir Bırakma Arzusu oLmaLıdır. Zamanda GerekLi (: Şüphesiz Tariqatta En Çok Sigara İçen Mürid Benimdir (: Ama aLlahın izniyLe Yavaş Yavaş AzaLtıyorum. İnşaLLah Günün Birinde Tamamen Bırakırım Şu Lanet Sigarayı!

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:
    oLm Önce Tariqatı Beyaza Boyadın, Şimdide YeşiLe Boyuyorsun. Bırakmıom uLeynn :P Benim İçin Tahribatı Karaya Boyada Tam oLsun (: Ben Şunu Diim Sigarayı Bırakmak Çok Zor, ÖnceLikLe Büyük Bir Bırakma Arzusu oLmaLıdır. Zamanda GerekLi (: Şüphesiz Tariqatta En Çok Sigara İçen Mürid Benimdir (: Ama aLlahın izniyLe Yavaş Yavaş AzaLtıyorum. İnşaLLah Günün Birinde Tamamen Bırakırım Şu Lanet Sigarayı!
    olm milletin hevesini kırma mq.Bırakacak varsa 3-5 kişi söylesin bende bırakıyom lan die.

cumaya kadar devam etsin mq.Cumaya kadar müddet.Cumadan sonra her hafta kontrol var :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    yaa bi sktir diyesim geldi de demiycem boşver
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

gunde 2 paket ısa winston içerdim. Aslında içmezdim yerdim amk. yerdim.  Şimdi bırakalı 5 ay oldu  çok rahatım 40 gun sonra butun ıstekler bıtıyor  bıtmesede sadece ıcseydık guzel olurdu gıbı seyler gelıyor aklına . Bir sure bosluk olsada zamanla o boslukta sigara içtiğiniz gunlere kufur ederek gecırıyorsunuz.

http://www.youtube.com/watch?v=fSuGjoQtj_w 

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    ben 23 yıl once bıraktım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

imzamdada dediim gibi

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 5036 Toplam Mesaj: 38