Yeşil Tahribat Sigara İçmeme Kampanyası
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------de get...
Sana açılmamış rus bulucaz deseler yine sigarayı bırakmam..sukseler bırakmam..dünya senin deseler bırakmam.....
-----------------------------
valla ister zengin ister fakir yemekten sonra yak bi cügara :D yalnız bırakmak istiyorumda yzın Antalyaya gittiğim zaman ağzım boş durarsa alkol kullanbilirim bu yüzden yazdan sonra inşallah :D -
walla konuyu gördüm yaktım bi sigara.bende bırakmam çok mu yaşamaya hevesliyim sanki şu düzeni bozuk dünyada.
-
iyi olur bırakmak zaten babam 2 kere yakaladı yerin dibine girdim bunu bahane edip bıraksammı ne bu sigaraya verdigim paralarla çok istedigim güney dogu gezisi yapardım valla
-
MaTRaX bunu yazdı:
Yeşil değil nan gri :@
:) Bende [Gri Tahribat] adı altında böyle birşey yaptım :) geL birleştirelim ama Gri olsun :)
Neden gri olsun açıklamasına gelince
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=40153
açıklamamı konuda yaptın ;)
Eğer anlaşırsak beraber yürütürüz bu işi ^.^
-----------------------------hoca kusura bakma :D görmemişim de gri ne alaka :S:S ??.Yeşil orman doa diye söyledim gri ?
Haydin milletttttttttt sigarayı bırakın.Yılda 1 milyar karınız olsun üstelik ciğerleriniz, vucudunuz sağlam olsun.
Kimler bırakıyor söyleyin kesin bırakacakları listeye yazıcam 1 ay sonra unutmazsam sorcam noldu diye :D
-
oLm Önce Tariqatı Beyaza Boyadın, Şimdide YeşiLe Boyuyorsun. Bırakmıom uLeynn :P Benim İçin Tahribatı Karaya Boyada Tam oLsun (: Ben Şunu Diim Sigarayı Bırakmak Çok Zor, ÖnceLikLe Büyük Bir Bırakma Arzusu oLmaLıdır. Zamanda GerekLi (: Şüphesiz Tariqatta En Çok Sigara İçen Mürid Benimdir (: Ama aLlahın izniyLe Yavaş Yavaş AzaLtıyorum. İnşaLLah Günün Birinde Tamamen Bırakırım Şu Lanet Sigarayı!
-
ByALeX bunu yazdı:
oLm Önce Tariqatı Beyaza Boyadın, Şimdide YeşiLe Boyuyorsun. Bırakmıom uLeynn :P Benim İçin Tahribatı Karaya Boyada Tam oLsun (: Ben Şunu Diim Sigarayı Bırakmak Çok Zor, ÖnceLikLe Büyük Bir Bırakma Arzusu oLmaLıdır. Zamanda GerekLi (: Şüphesiz Tariqatta En Çok Sigara İçen Mürid Benimdir (: Ama aLlahın izniyLe Yavaş Yavaş AzaLtıyorum. İnşaLLah Günün Birinde Tamamen Bırakırım Şu Lanet Sigarayı!
olm milletin hevesini kırma mq.Bırakacak varsa 3-5 kişi söylesin bende bırakıyom lan die.cumaya kadar devam etsin mq.Cumaya kadar müddet.Cumadan sonra her hafta kontrol var :D
-
yaa bi sktir diyesim geldi de demiycem boşver
-
gunde 2 paket ısa winston içerdim. Aslında içmezdim yerdim amk. yerdim. Şimdi bırakalı 5 ay oldu çok rahatım 40 gun sonra butun ıstekler bıtıyor bıtmesede sadece ıcseydık guzel olurdu gıbı seyler gelıyor aklına . Bir sure bosluk olsada zamanla o boslukta sigara içtiğiniz gunlere kufur ederek gecırıyorsunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=fSuGjoQtj_w
-
ben 23 yıl once bıraktım
-
imzamdada dediim gibi