Yeter Ulannnn....
-
bıktım artık cep telefonuma gelen reklam ve turkcell'in msjlarından... a.q. arkadaşlarımdan annem babamdan daha çok meşgul ediolar telefonumu :S yok zart kampanyası yok zurt kampanyası... birde trkcell yetmiomuş gibi sürekli bazı markalardan yok indirim yok şu yok bu die msjlar gelio... onları turkcell ile iletişme geçip engellenemenin bir yolu yordamı yok mudur? yada başka bir seçenek? yoksa bu gidişle önce turkcell'i sonrada msj atan markaları yakıcam :@
-
Banada lokosttan mesaj geldi... Sana özel indirimler yarın butiklerde başlıyor dedi... Hayatımda lokosto girmedim. Netten bile takip etmem... Kayıt bile olmadım...
-
ara türkcelle söyle bize ne söylüon, he tahribatta herkez türkcell müşteri temsilcisiyse ayrı :D ara söyle iptal ederler reklamları
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------
Banada lokosttan mesaj geldi... Sana özel indirimler yarın butiklerde başlıyor dedi... Hayatımda lokosto girmedim. Netten bile takip etmem... Kayıt bile olmadım...
-----------------------------Dün banada geldi aynısı. Lacoste :)
-
sanane bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------Bide "sana özel" demişti...
-
Aynen bende bıktım amk günde 10-15 tane geliyo minumum amk hepsinin.
-
Pikacu bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------Bide "sana özel" demişti...
----------------------------- -
ibne türksel numaralarımızımı satıyo nooluo amk. Günde 10 taneden aşşa reklam mesajı gelse tedirgin oluyorum artık. Bugün bişeymi oldu kimse mesaj atmıyo diye. Alışkanlık yaptı. Benim doğum tarihim 7 aralık. Adamlar bana dün mesaj atıyo bugün doğumgününüz nedeniyle swatch tan yapacağınız bütün alışverişlerinizde yüzde 25 indirim diye. Türksele kafam girsin kampanyasını başlatmış bulunuyoruz..
-
Sağda solda form, anket vs doldurmayın. Telefon numaranızı yazdığınız her yer numaranızı mutlaka bir şekilde kullanacak ya da satacaktır.
-
yeni bişi çıktı bana telime durmadan indirimler geliyo şu markanın şu mağazısında indirim var diye :)
tikkymiyim olum ben :)
-
onu geç adamlar calarken dinleti bile kendi reklamlarini döndürüyor :D
Ben kenan imirzalioglu fln diyip karşı taraftaki insani ulan yanlışmı aradık hissine kaptiran bir reklam şekline
dönüşüyor :D cok acayip