Yeter Ulannnn....
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------
Banada lokosttan mesaj geldi... Sana özel indirimler yarın butiklerde başlıyor dedi... Hayatımda lokosto girmedim. Netten bile takip etmem... Kayıt bile olmadım...
-----------------------------locoste olayı şu olabilir hocam banada geldi bu gün ve bu ara işi cozurtu vodofone da günde 3 er mesaj alıyorum
ama locoste olayına gelince bir ara bir mürid bir adres vermişti form dolduruyorduk lacoste ayakkabı kazanam şansı diye.
bende iyice düşündüm aklıam geldi 2 3 ay önce girdim sende o dalgaya katılmış oalbilirsin:)
-
-
yanlış hatırlamıyorsam Turkcellden gelen reklam mesajlarını online işlem merkezinden kapatabiliyodun
-
Blackfire bunu yazdı:
yanlış hatırlamıyorsam Turkcellden gelen reklam mesajlarını online işlem merkezinden kapatabiliyodun
-----------------------------Aynen öyle, yapılabiliyor.
-
Pikacu bunu yazdı:
Banada lokosttan mesaj geldi... Sana özel indirimler yarın butiklerde başlıyor dedi... Hayatımda lokosto girmedim. Netten bile takip etmem... Kayıt bile olmadım...
-----------------------------aynısı banada geldi iki kazak almıştım ama onuda pazardan aldım :)) ne alakası varsa adımı nerden biliyorlarsa :D
-
bana haftada 3-4 mesaj geliyordu.. vodafone u aradım artık mesaj gonderilmesini,kampanya zart zrt mesajları almak istemiyorum dedim
adam isteğiniz işleme alnmıştır dedikten SONRA hergün 2,3 mesaj gelmeye bşladı :S
kıcıklıktan yaptı ipne
-
adama bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------Dün banada geldi aynısı. Lacoste :)
-----------------------------Bide "sana özel" demişti...
----------------------------- -
patates bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------locoste olayı şu olabilir hocam banada geldi bu gün ve bu ara işi cozurtu vodofone da günde 3 er mesaj alıyorum
ama locoste olayına gelince bir ara bir mürid bir adres vermişti form dolduruyorduk lacoste ayakkabı kazanam şansı diye.
bende iyice düşündüm aklıam geldi 2 3 ay önce girdim sende o dalgaya katılmış oalbilirsin:)
-----------------------------Evet katıldım... Olabilir.... Onu düşünmemiştim... Ama ayakkabı çıkmadı...
-
Online işlemlerden istemediğiniz mesajları engelleyebiliyorsunuz.
-
o yine iyi ben telekomdan muzdaribim adamlar haftada 3-4 defa arıyolar şöle şöle kampanyamız var sizi bi 24 daha kendimize bağlıyalım die bakalım baya uzun zamandır direniyom şu yalın interneti bekliyom o gelsin kapatacam zaten telefonu