Yeter Ulannnn....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

delimanyak87 bunu yazdı:
    -----------------------------

bıktım artık cep telefonuma gelen reklam ve turkcell'in msjlarından... a.q. arkadaşlarımdan annem babamdan daha çok meşgul ediolar telefonumu :S yok zart kampanyası yok zurt kampanyası... birde trkcell yetmiomuş gibi sürekli bazı markalardan yok indirim yok şu yok bu die msjlar gelio... onları turkcell ile iletişme geçip engellenemenin bir yolu yordamı yok mudur? yada başka bir seçenek? yoksa bu gidişle önce turkcell'i sonrada msj atan markaları yakıcam :@

https://visas.turkcell.com.tr/amserver/UI/Login?locale=tr&goto=https://csi.turkcell.com.tr/csi/login?csiEntranceId=0101?banner=oim_20080218_onlineIslemBireysel

onlıne işl

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

boşa çağrı merkezini arayıp kontorlerini ertime.İnternetten oluyo kapatabiliyorsun (firefox la girme sorun çıkartır)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

samsung e 250 var turkcelli engelledim oh mis=) Çıtları çıkmıyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

phoneix bunu yazdı:

samsung e 250 var turkcelli engelledim oh mis=) Çıtları çıkmıyor

aynen bende öyle yapıyorum :)

diğer arkadaşlar için şöyle bişey buldum

Cep Telefonuma gelen  tanıtım reklam vb. mesajlar artık iyice bunlatmaya başladı.Sonra birden aklıma geldi biraz araştırayım dedim ve çözümü 

buldum.Turkcell,Avea ve Vodafone kullanıcıları için aşağıda tüm bilgiler buyrun.Bu arada küçük bir hatırlatma kurs tanıtımlarında alışveriş merkezlerinde 

telefon numaraları istenilince mecbur kalmadıkça vermeyin sonra nerden geliyor bu mesajlar diye kara kara düşünürsünüz.

Turkcell hatlı telefonunuza gelen mesajları engellemek istiyorsanız; size gelen mesajı 2780′e iletmeniz gerekecek. Yalnız bu sadece toplu gönderilen reklam 

mesajları için geçerlidir.

Avea kullanıcısı iseniz Avea ‘dan gelen kampanyaların haber verildiği mesajları engellemek için “iptal kampanya” yazıp 7672‘e ya yollamanız gerekiyor. Diğer 

firmalardan gelen reklam mesajlarını engellemek için ise “iptal reklam” yazıp 7672‘e yollamanız gerekiyor.

Vodafone kullanıcıları ne yapacak diyorsanız onlarda; 444 0 542‘i arayarak istenmeyen mesajları(spam) belirtmeleri gerekmektedir.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

lan bana mothercare den geliyo ya :D lacoste falan gelse yine iyi :D psikolojim bozuldu yemin ediyorm :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

lan bana mothercare den geliyo ya :D lacoste falan gelse yine iyi :D psikolojim bozuldu yemin ediyorm :D

:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

bana gelmiyor :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Lokost bitti artık swatch ve burberryiden gelmeye başladı... Lokosta kayıt oldum tamam o gönderir. Lan ben size ne zaman kayıt oldum da bana mesaj gönderiyorsun...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

hocam sen nereye verdin numaranı da ordan geliyor :D bize de söyle de biz uzak duralım bari :D:D:D

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:

Lokost bitti artık swatch ve burberryiden gelmeye başladı... Lokosta kayıt oldum tamam o gönderir. Lan ben size ne zaman kayıt oldum da bana mesaj gönderiyorsun...

ben lokost'ta kayıt falan olmadım ama geliyor yinede :D dediğin diğer burberry , swatch tan  da geliyor. Neyse gelsin bea ne zararı var ki. 

🥒
Toplam Hit: 5742 Toplam Mesaj: 44