Yeter Ulannnn....
-
delimanyak87 bunu yazdı:
-----------------------------
bıktım artık cep telefonuma gelen reklam ve turkcell'in msjlarından... a.q. arkadaşlarımdan annem babamdan daha çok meşgul ediolar telefonumu :S yok zart kampanyası yok zurt kampanyası... birde trkcell yetmiomuş gibi sürekli bazı markalardan yok indirim yok şu yok bu die msjlar gelio... onları turkcell ile iletişme geçip engellenemenin bir yolu yordamı yok mudur? yada başka bir seçenek? yoksa bu gidişle önce turkcell'i sonrada msj atan markaları yakıcam :@
-----------------------------onlıne işl
-
boşa çağrı merkezini arayıp kontorlerini ertime.İnternetten oluyo kapatabiliyorsun (firefox la girme sorun çıkartır)
-
samsung e 250 var turkcelli engelledim oh mis=) Çıtları çıkmıyor
-
phoneix bunu yazdı:
samsung e 250 var turkcelli engelledim oh mis=) Çıtları çıkmıyor
-----------------------------aynen bende öyle yapıyorum :)
diğer arkadaşlar için şöyle bişey buldum
Cep Telefonuma gelen tanıtım reklam vb. mesajlar artık iyice bunlatmaya başladı.Sonra birden aklıma geldi biraz araştırayım dedim ve çözümü
buldum.Turkcell,Avea ve Vodafone kullanıcıları için aşağıda tüm bilgiler buyrun.Bu arada küçük bir hatırlatma kurs tanıtımlarında alışveriş merkezlerinde
telefon numaraları istenilince mecbur kalmadıkça vermeyin sonra nerden geliyor bu mesajlar diye kara kara düşünürsünüz.
Turkcell hatlı telefonunuza gelen mesajları engellemek istiyorsanız; size gelen mesajı 2780′e iletmeniz gerekecek. Yalnız bu sadece toplu gönderilen reklam
mesajları için geçerlidir.
Avea kullanıcısı iseniz Avea ‘dan gelen kampanyaların haber verildiği mesajları engellemek için “iptal kampanya” yazıp 7672‘e ya yollamanız gerekiyor. Diğer
firmalardan gelen reklam mesajlarını engellemek için ise “iptal reklam” yazıp 7672‘e yollamanız gerekiyor.
Vodafone kullanıcıları ne yapacak diyorsanız onlarda; 444 0 542‘i arayarak istenmeyen mesajları(spam) belirtmeleri gerekmektedir.
-
lan bana mothercare den geliyo ya :D lacoste falan gelse yine iyi :D psikolojim bozuldu yemin ediyorm :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
lan bana mothercare den geliyo ya :D lacoste falan gelse yine iyi :D psikolojim bozuldu yemin ediyorm :D
-----------------------------:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
-
bana gelmiyor :)
-
Lokost bitti artık swatch ve burberryiden gelmeye başladı... Lokosta kayıt oldum tamam o gönderir. Lan ben size ne zaman kayıt oldum da bana mesaj gönderiyorsun...
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen nereye verdin numaranı da ordan geliyor :D bize de söyle de biz uzak duralım bari :D:D:D
-
Pikacu bunu yazdı:
Lokost bitti artık swatch ve burberryiden gelmeye başladı... Lokosta kayıt oldum tamam o gönderir. Lan ben size ne zaman kayıt oldum da bana mesaj gönderiyorsun...
-----------------------------ben lokost'ta kayıt falan olmadım ama geliyor yinede :D dediğin diğer burberry , swatch tan da geliyor. Neyse gelsin bea ne zararı var ki.