Yetti Be !
-
İsteyen isdediğine oy verir. Allah(c.c.) bütün iyi kalpli insanları korusun!
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
İsteyen isdediğine oy verir. Allah(c.c.) bütün iyi kalpli insanları korusun!
-----------------------------vatana ihanet edildiğini görüpte yine ona oy veren kişiler dimi iyi kalpli.
tamam oldu söylerim.
-
bu ulke herseyi affeder ihaneti affetmez.
kardesimiz olan ulkeler bile herseyi affeder ihaneti affetmez.
iki tane yol, on tane kopru, sekiz tane hastane, emekliye 30 tl zam, elektrige once zam ver sonra geri cek
sonuc: insanlarin gozunu boya, yapay gundem sagla sonra
arkadan ulke topraklarini sat
iste bu ihanettir.
bu imzayi attirmak icin amerika devreye giriyor, yillarca bizim kuyumuzu kazmis avrupa ulkeleri devreye giriyor.
amerika ne zaman kendi cikarina olmayan bir olayin icine girmistir ?
hadi diyelim hem amerikanin hem Turkiye nin cikarina bu imza
peki ermenistan kendi cikarina olmayan bir mutabakata imza atarmi ?
peki herkes kazaniyor diyelim ?
biz azerbeycani kusturdukten sonra biz kazanmisiz ne fayda ?
kaldi ki herkesin kazandigi bir anlasma hicbir zaman olmamistir.
guzel yazi Kaligula tesekkurler.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bu ulke herseyi affeder ihaneti affetmez.
kardesimiz olan ulkeler bile herseyi affeder ihaneti affetmez.
iki tane yol, on tane kopru, sekiz tane hastane, emekliye 30 tl zam, elektrige once zam ver sonra geri cek
sonuc: insanlarin gozunu boya, yapay gundem sagla sonra
arkadan ulke topraklarini sat
iste bu ihanettir.
bu imzayi attirmak icin amerika devreye giriyor, yillarca bizim kuyumuzu kazmis avrupa ulkeleri devreye giriyor.
amerika ne zaman kendi cikarina olmayan bir olayin icine girmistir ?
hadi diyelim hem amerikanin hem Turkiye nin cikarina bu imza
peki ermenistan kendi cikarina olmayan bir mutabakata imza atarmi ?
peki herkes kazaniyor diyelim ?
biz azerbeycani kusturdukten sonra biz kazanmisiz ne fayda ?
kaldi ki herkesin kazandigi bir anlasma hicbir zaman olmamistir.
guzel yazi Kaligula tesekkurler.
-----------------------------sağolasın hocam .
-
under abi bahsettiğin meselede ben daha çok meclisin görüşünü önemsiyorum. 1 mart tezkeresi benzeri bir durum yaşanabilir. ancak karabağ konusunda yaşanacak olumlu gelişmeler bu anlaşmanın meclis tarafından kabul edilmeme bahanesini bırakmayacaktır.
Konuyla alkalı şunu söyleyeyim ben bir önceki seçimde akp'ye oy verdim. Gelecek seçimde oy verip vermemekte kararsızım ancak hükümete alternatif oy verecek bir parti de göremiyorum. Belki de boş oy atarım. Hükümette olan bir parti için böylesine başlık açmak kolay ancak biz bu ülkede sadece hükümet eleştiriyoruz. Hep bir bahanemiz var yetki hükümetin sorumlu hükümet. Geleceği okumak zor ama geçmişi biliyoruz be abi diğer gelcek partiler ne yapacak? Korkak siyaset borç yığınları ve yerimizde saymak. Bence artık öyle bir noktadayız ki cesur davranmalıyız sonunda ya batarız ya çıkarız ama yerimizde sayarak daha da alçaldığımızı (Atatürk döneminden sonra) üçüncü dünya ülkesine döndüğümüzü gördüm ve okudum. Bu sebeple akp'nin dış politikasından huzursuz değilim iç politikadaki yanlışlarını görüyor ve farkediyorum. Ancak vatan haini diye etiketlenince emin olun benim gibi düşünenlerin birçoğu dahha çok sarılacaktır bu hükümete. Çünkü asla vatan hainliği "T.C. Başbakanına" yakıştıralamaz. Esasiyle çelişkili bir ifadedir hükümeti vatan hainliğiyle suçlmak. Çünkü %47 oy ile gelmiş bir parti ve oyları kazanmasının en büyük sebebi olan lideri vatan haini ise halkın da büyük çoğunluğu vatan haini olmuş oluyor. klavye delikanlılığı yapmak kolaydır ve burda birçoğumuzun yaptığı da budur. Bireysel haklara saygılı olmadıkça ve "bu ülkedeki akpye oy verenler aptaldır" gözüyle bakıldıkça milliyetçiliğin özü zarar görmektedir. Gelin görün ki bu uslüpla hükümete vatanseverlik dersi vereyim derken vatanseverliğimizin altını kazdığımızı da unutmayalım.
-
Kaligula bunu yazdı:
karı kız resmi koysam daha fazla okunurdu bakılırdı..
-----------------------------Hakkaten keşke öyle yapsaydın bu ne be yetmedimi böyle saçma sapan konular deşarj olmak içinmi sürekli böyle konular açıyorsunuz. Bir ara yasaklanmıştı bu konular ne ara izin çıktı ben görmedim duyuru yada bu konulara izin verildiğine dair bir konuyu.
Edit: Atıfta bulunmazsanız sevinirim cevap yazıp bu konunun up lanması bile benim nazarımda gereksizdir.
-
peki kuytul birde soyle dusun :
akp nin yaptiklarini mhp, anap, dp, chp veya ip veya tkp veya dtp veya ne bileyim herhangi bir parti yapmis olsaydi
yine ayni fikirde olurmuydun ?
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------under abi bahsettiğin meselede ben daha çok meclisin görüşünü önemsiyorum. 1 mart tezkeresi benzeri bir durum yaşanabilir. ancak karabağ konusunda yaşanacak olumlu gelişmeler bu anlaşmanın meclis tarafından kabul edilmeme bahanesini bırakmayacaktır.
Konuyla alkalı şunu söyleyeyim ben bir önceki seçimde akp'ye oy verdim. Gelecek seçimde oy verip vermemekte kararsızım ancak hükümete alternatif oy verecek bir parti de göremiyorum. Belki de boş oy atarım. Hükümette olan bir parti için böylesine başlık açmak kolay ancak biz bu ülkede sadece hükümet eleştiriyoruz. Hep bir bahanemiz var yetki hükümetin sorumlu hükümet. Geleceği okumak zor ama geçmişi biliyoruz be abi diğer gelcek partiler ne yapacak? Korkak siyaset borç yığınları ve yerimizde saymak. Bence artık öyle bir noktadayız ki cesur davranmalıyız sonunda ya batarız ya çıkarız ama yerimizde sayarak daha da alçaldığımızı (Atatürk döneminden sonra) üçüncü dünya ülkesine döndüğümüzü gördüm ve okudum. Bu sebeple akp'nin dış politikasından huzursuz değilim iç politikadaki yanlışlarını görüyor ve farkediyorum. Ancak vatan haini diye etiketlenince emin olun benim gibi düşünenlerin birçoğu dahha çok sarılacaktır bu hükümete. Çünkü asla vatan hainliği "T.C. Başbakanına" yakıştıralamaz. Esasiyle çelişkili bir ifadedir hükümeti vatan hainliğiyle suçlmak. Çünkü %47 oy ile gelmiş bir parti ve oyları kazanmasının en büyük sebebi olan lideri vatan haini ise halkın da büyük çoğunluğu vatan haini olmuş oluyor. klavye delikanlılığı yapmak kolaydır ve burda birçoğumuzun yaptığı da budur. Bireysel haklara saygılı olmadıkça ve "bu ülkedeki akpye oy verenler aptaldır" gözüyle bakıldıkça milliyetçiliğin özü zarar görmektedir. Gelin görün ki bu uslüpla hükümete vatanseverlik dersi vereyim derken vatanseverliğimizin altını kazdığımızı da unutmayalım.
-----------------------------Benim yaptığım klavye delikanlılığıysa sayın " rte " nin davos yaptığı delikanlılık ardından israilin bir taraflarından ayrılmaması nedir ? delikanlılık onun yaptığı değil mi. ve herşeyi eleştirebilirsin ama kesinlikle vatanseverlik davasını katma araya.Taviz üstüne taviz veren başbakanımıza söyleyin onu.Ab ye tam üyelik için " Ab ye gireceğiz bunun için ne gerekiyorsa yapacağız " diyen birinden ne beklersin ki. adam ülkeyi istese biraz da ısrar etse verirsin sözüyle hareketle.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------peki kuytul birde soyle dusun :
akp nin yaptiklarini mhp, anap, dp, chp veya ip veya tkp veya dtp veya ne bileyim herhangi bir parti yapmis olsaydi
yine ayni fikirde olurmuydun ?
akp'nin yaptıkları derken hangi yaptıkları? külliyen doğrudur veya yanlıştır demiyorum ben. Bu sebepten partiye bağlı bir şey düşünmem yalız görüşlerim sağ fikirli olduğu için ve önceden mhpye sempatim olduğundan devlet bahçeli veya başka bir mhp lideri bir çok reformu başarabilseydi oy verirdim, hatta destekçisi olurdum. -
önümü(zü) göremiyorum...