Yetti Be !
-
bu sitede birisine saygı duyarım oda west adlı abimdir ona saygıdan susuyorummmm saygılarımlaaa
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------bu sitede birisine saygı duyarım oda west adlı abimdir ona saygıdan susuyorummmm saygılarımlaaa
-----------------------------
Bu ülkede dtp ye oy veren teröristtir. Bize saygı duymana gerek yok zaten önce üzerinde yaşadığın toprağa saygı duy.. -
bu konuya nazır ozan arifin körmüsün şiiri geldi. dinleyin
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
tayip dediğin senin amcannn nasılsa siz ona oy veriyorsunuz ben tayibe değilllll dtp ye oy veririmmmmm bilmem anlatabildimmiiiii
-----------------------------iyi bok yiyonnnnn bilmem anlatabildimmmiiiiii
-
gerizekalı gerizekalı tengri vs birşeyler karıştırmışlar.
yahudilerde hristiyanlarda Müslümanlarda inanılan ne ? Allah,Tanrı,Yehova. düşünülen aynı ama isimler farklı değilmi. bazı akılsız gerizekalılar tengri seni korusun falan demiş.la dürzü ilk önce yazılanı oku sonra gel bana aslanım diye hitap et.İslamiyetten önce de inanç denilen birşey vardı ve Türkler Gök Tanrı ya inanırlardı.Tek tanrı inancı o zamandada vardı.ve Tengri de denirdi Türklerde Allaha.Düşünülen ve varlığı kabul edilen tek olan aynıdır.ama sadece ismi farklıdır.Biri Tanrı der Biri Allah ama bahsedilen aynıdır. o da Alemlerin Rabbi.
gelipte provoke etmek isteyen gerizekalıya en içten ettiğim küfürlerimi hediye ediyorum.