Yetti Be !
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye... Koskoca İmparatorluğun geride kalan son toprakları.Her damlasında şehit kanı bulunan benim için faziletli en güzel topraklar.Yabancıların dahi imrenerek baktığı bu güzelim toprak.
Ey Türk Milleti toprağımızı almaya çalışıyorlar görmüyormusunuz.hala akp ye mi oy veriyorsunuz.eğer tahribatı misafir olarak takip eden akpliler varsa bu sözüm sizeydi.
En başından beri taa Osmanlı İmparatorluğu zamanından beri Tanzimat Fermanı,Islahat Fermanı vs.. aracılığıyla bize aynı oyunu oynadılar haberiniz var mı.
Başımızdakiler bunları bilmiyorlar mı.Bilmiyorlarsa ki bildiklerini cook iyi biliyorum açsınlar da liselere dağıtılan inkilap kitaplarını okusunlar.Açılımmış her tarafımızı açtık daha ne istiyorlar? neyi söyleyeyim mi . ŞEHİT KANIYLA SULANMIŞ AZİZ VATAN TOPRAĞIMIZI İSTİYORLAR.
Osmanlı zamanında Ruslar balkanlarla ilgili " siz burayı geliştiremiyorsunuz " diye bahaneler üreterek kardeşlerin arasına nefret tohumu ekti.Abd nin yaptığı ne şimdi? Omuz omuza çarpıştığımız kardeşlerimizle aramıza nefret tohumu eken kim ? hasat zamanını bekliyorlar işte.yine kışkırtmalar yine aynı safsatalar. OYNANAN OYUNLAR AYNI GÖRÜN ARTIKK !!!
Eskiden apo " a " sını söyleyemezken şimdi millet " sayın " diyerek anıyorlar o iti. Şaşırıyorum çünkü bir millet bu kadar cabuk bölünemez.
Hiçbir zaman Etnik bir sorunumuz olmadı.Bize bunu böyle göstermeye calışıyorlar anlayıın! Doğu daki şehirlerimizi bize yanlış tanıtıyorlar güzelliklerini söylemiyorlar. Ama medeniyetin beşiğinin doğu olduğunu unutuyorlar.
Ve ben inanıyorum ki bunların hepsi geçicek ama uyanması lazım milletimizin sadece uyanması...
Tengri Türk'ü korusun..----------->
tengri ne? yanı bu tengrı turku? naısl koruyacak anlayamadım? artı ıannmadıgım bısey benı koruyamaz...
kalkıp şehitlerden bahsedıyorsun ,, islamiyet oncesı bıseye bızı korumaı ıcın dua edıyorsun..
sende bos bos konusuyorsun sanırım...tengri senı korusun aslanım... şehitlerin sahıbı ve bızım sahıbımız yuce Allahu teala bızı korur.. senın tengrin senı korusun...
boyle tengrı mengrı dıyerektenn şiehitlere de saygısızlık yapıoyorsun
o şehitlerimiz tengrı ugruna degıl Allahu teala ugruna islamiyet ugruna şehit oldular... bızler ıcın sehıt oldular.. sen ben rahat edelım dıye...
naber tengrı...
hem bu yaptıgınca faşistce bısey yanı.... neyı yasamaya calsııyorsn anlamıyorum amacın .. şamanizmi yasamaksa
hındıstana gıt kardesım... orda şaman da cok brahman da cok hadı bakayım...
Saygılarla..
-----------------------------
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Tengri Türk'ü korusun..
Adam akılı yazmasını bılmıyomusun?
-----------------------------Müslümanlıktan önce de Tek Tanrıya inanırdık şimdide öyle . Tengri=Allah. Tengri yazdım var mı bir diyeceğin.
-----------------------------yanı bu nasıl mantık anlamıyorum tengri = Allah su denkelemın sacmalıgına bak..
bızım bır hoca vardı soyle yazrdı Allah = 1
bır baska gerı zekalıda Allahın buyuk bır enerji oldugnu soylerdı
sende sımdı tangri nın allah oldugunu ıma edıyorsun
anlasıldı yenı akımı cıkaracak olan sensın....
ıslamıyetten oncekı tengrıde ne ozellıklerı bellıydı nede sıfalatları
hayalı bır tenngrıye ınanıyorlardı yanı hayal gucu yapımı yanı...
....
-
kendileri gibi düşünmeyen karşıt görüşü savunanlara küfür ve aşağılama gibi hakaretlerde bulunup sonrada halk bölünmeye doğru gidiyor diyorlar.birbirine tahammül edemeyen karşıt görüşü düşman gibi gören insanlar nasıl birarada yaşar
-
ugurben bunu yazdı:
-----------------------------yanı bu nasıl mantık anlamıyorum tengri = Allah su denkelemın sacmalıgına bak..
bızım bır hoca vardı soyle yazrdı Allah = 1
bır baska gerı zekalıda Allahın buyuk bır enerji oldugnu soylerdı
sende sımdı tangri nın allah oldugunu ıma edıyorsun
anlasıldı yenı akımı cıkaracak olan sensın....
ıslamıyetten oncekı tengrıde ne ozellıklerı bellıydı nede sıfalatları
hayalı bır tenngrıye ınanıyorlardı yanı hayal gucu yapımı yanı...
....
Lan salya saça saça bilip bilmeden konuşacağına kelimede anlam üzerine geliştir biraz kendini. Bir de Allah kelimesinin kökenini araştır bakalım. Sonra saç saçıyorsan salyalarını... -
tengri mengri bnunları bir kenara bırakında bu işler ne benim nede sizin bırakında bunu devlet büyükleri düşünsün burda laga luga yapmak gereksizzz boşuna çene yapıp yoruluyorsunuz ...VessELAM ... madem o kadar siyasetçisiniz gidinnn mecliste konuışunnn beyler burda iş yapmazzzz
-
tahref156
Çok bilmiş seni. Devlet büyükleri düşünmeyip laga luga yaptığı için biz konuşuyoruz burada. Ben konuşmayım o konuşmasın olanlar unutulsun gitsin. İyice susalım tamamen koyun olalım dimi. Sen meee'lemeye devam et. Tayyip amcan aradan ot atar sana, sen de ona oy atarsın.
-
tayip dediğin senin amcannn nasılsa siz ona oy veriyorsunuz ben tayibe değilllll dtp ye oy veririmmmmm bilmem anlatabildimmiiiii
-
tahref156 bunu yazdı:
tayip dediğin senin amcannn nasılsa siz ona oy veriyorsunuz ben tayibe değilllll dtp ye oy veririmmmmm bilmem anlatabildimmiiiii
-----------------------------dtpye oy verip bu ülkede yaşayıp bu ülkeye ihanet ediyorsun anladın mı. aldığın her nefesi boşa tüketiyorsun.
-
Türkiye için devletin otuz yıldır belirlediği iki iç tehdit vardır.
Birincisi irtica...
İkincisi bölücülük...
Anayasa Mahkemesi, iktidarın �irticai faaliyetlerin merkezi� olduğuna karar verdiğine göre...
Birincisi iktidardadır...
Ve birincisi, ikincisini yanına çekiyor...
Çünkü bu ikisini bir araya getiren unsur, �Türk� tanımına karşı oluşlarıdır.
AKP, Atatürk Cumhuriyeti'nin temeli olan �Türklüğü� değil, amaçladığı ılımlı İslam'ın referansı olan �İslam'ı� birleştirici unsur kılmak ister.
Bölücüler ile burada uzlaşıyorlar.
İşte iktidardaki birinci tehdit, ikinci tehdide yol açmak için aylardır şu �açılımdan� söz ediyor... Ama Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı işlediği suçun ağırlığından, içeriğini dahi aylardır söyleyebilmiş değil iktidar...
Televizyonlarda-gazetelerde konuşan iktidar dalkavukları da �açılımın� ne olduğunu size anlatamazlar.
En kısa anlatımıdır belki:
Bu cumhuriyeti birlikte kurmuş, toprağı, suyu, ekmeği, kanı karışmış Türkler ile Kürtleri ayrıştırarak... Tıpkı �Müslümanlar-laikler�de olduğu gibi akrabaları birbirlerine düşman ederek... Çirkin bir oyunu insanlara yutturmak mıdır açılım!..
Türkiye bölünüyor...
Görmüyor musunuz?.. -
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------Açık açık pkklıyım diyorsun yani. Tayyip de sizden. Ben Tayyip'i destekliyor olsam eleştirmem. Onu anlamayacak kadar beynin yok mu? Beynin olsa vatan haini olmazsın zaten.