YGS-LYS 2017
-
-
Valla bize gore de sacma ama yapacak bisey yok uyuyoruz biz de. Yine gunlerdir yapilan uyarilara ragmen eşek kadar puntoyla giris kagidina yazilmasina ragmen 09:50de 09:55de gelenler vardi tabiki alinmadilar. Duydum bazi okullar almislaf saat 10:00a kadar almislar onlara da gecmis olsun bidaha nah gorev alirlar
-
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah bizim kardeş dershaneye gitmedi 90 küsür tane işaretlemiş pek iç açıcı değil sanırım seneye birdaha deneyecek.Sınavın kolay olduğunu fakat yapamadığını belirtti. Hadi geçmiş olsun
-
CenkSertoz bunu yazdıBiyoteknoloji bunu yazdı
Bina sinav sorumlusu olarak soyluyorum
09:45den sonra babam gelse almam iceri
Nufus cuzdani suresi gecerli pasaport yeni kimlikler ve yeni kimlik basvuru belgesi haricinde HICBIR belge gecerli degildir. Paso getiren salaklar bile oluyordu yapmayin!
Kupe peercing vs hicbirsey getirmeyin zorla söktürüyorum polislere bilginiz olsun
Bozuk para akbil vs de getirmeyin almayiz iceri
Sinav giris belgenizi getirmeyi sakin unutmayin
Kalem vs getirmeyin biz veriyoruz zaten
Herkese başarılar
Izdırabına oturayım tam çingeneye beylik vermişler önce babasını kesmiş durumu...
polislere söktürtürmüş vay amk
:DDDDDDDDDD
-
Puhaha :D
-
Kuralların çoğu saçma. Öğrencilerin salonda kopya çekme olasılıkları çok düşük.
Şimdiye kadarki tüm kopyalar soru çalınması yoluyla yapıldı zaten.
Öğretmenin okulda çay içmesi yasak mesela ve sınavdan en az 1,5 saat
önce okulda olmak zorunda.
Öğretmenin çay içmesiyle kopyanın ne alakası var!!!
-
Çok basit çay içersen çişin gelir ve sınav salonundan gözetmen bile olsan çıkmak yasak. Geç kalıp ağlayanlar ise üzülmedim açıkçası. Hayatını değiştirecek bir sınava giriyorsun bi zahmet erken gel okula.
-
ÖSYM iyi attı cebe he :) güzel ucuz silgi :) şekerlerde ex miş öyle diyorlar
-
O matematik geometri neydi oyle? Iyi kotu bir muhendislik ogrencisi olarak zorlandim amk. Sinavdan ciktim nasil yapamadim niye zoruma gitti. Sonra baktim matematik öğretmenleri bile bazılarıni yapamamis da az moralim duzeldi.
Geometei zatwn party hard. Lys tarzinda hatta daha da zordu amk.
Hani sorular cozulmeye cozulur ama imkani yok sure yetismez.
Geri kalan 3 test cok cok basitti.
-
Turkce mat fizik zorladi digerleri basitti. Ama hedeflerimden uzakta puan gelicek. Uzuldum acikcasi cok daha kolay bekliyodum matematigi.
Edit: o salak silgi neydi oyle ya 3 kurus icin silmeyen silgi verdiler. Silmemesini biraktim bi de siyah iz cikartiyodu. Bi de her sene mavi sekeri yemeyin diyenleri daha iyi anladim, menemenli kusmuk aromali şurup gibi bi seydi.
marad10a tarafından 12/Mar/17 13:45 tarihinde düzenlenmiştir