YGS-LYS 2017
-
-
-
-
-
marad10a bunu yazdı
2700 -> 19000
hem şanssızlık hem çalışamamadan dolayı böyle bir sonuç aldım geçen sene. çalışamama derken kendimde o gücü bulamamıştım yorgunluk çöktü gibi bir şey oldu.
-
TheM4D bunu yazdımarad10a bunu yazdı
2700 -> 19000
hem şanssızlık hem çalışamamadan dolayı böyle bir sonuç aldım geçen sene. çalışamama derken kendimde o gücü bulamamıştım yorgunluk çöktü gibi bir şey oldu.
Vay be şaşırtıcı. Bu sene yaparsınız, tecrübeyi elde etmissiniz
-
marad10a bunu yazdıTheM4D bunu yazdımarad10a bunu yazdı
2700 -> 19000
aynen bu sene yaparız umarım çabuk ama yorucu geçti gibi. sana başarılar dilerim lys sürecinde
-
TheM4D bunu yazdımarad10a bunu yazdıTheM4D bunu yazdımarad10a bunu yazdı
2700 -> 19000
aynen bu sene yaparız umarım çabuk ama yorucu geçti gibi. sana başarılar dilerim lys sürecinde
Teşekkür ederim.
-
bu puanlari nasil yapiyorsunuz 254 puan cikartabildik ki 400 500 nere
-
Cia bunu yazdı
bu puanlari nasil yapiyorsunuz 254 puan cikartabildik ki 400 500 nere
hocam temelde varsa oluyor genelde, ben öğrencilik hayatım boyunca hiçbir konuyu eksik bırakmamaya çalıştım sadece o kadar, bir de ygs ye hazırlanmıştım geçen sene. bu sene de o bilgilerle idare ettim üzerine biraz sosyal koymaya çalıştım ama yine de fazla hata yapmışım tarih ve felsefeden.