folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder YGS Ye Eklenecek 13 Tane Din Kültürü Sorusu

YGS Ye Eklenecek 13 Tane Din Kültürü Sorusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

tipini s.ktimin tipsizi. 

Ulan Allahın yarattığı kulsunuz diye düşünüyorum sövmeyeyim diyorum sonra düşünüyorum ulan siz Allahın kulu olmayı haletmiyorsunuz adi şerefsizler.

benim düşüncem de bu..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

benim dini görüşümü geneliniz biliyorda şimdi zaten senelerdir bu çocuklara küçük yaşta din dayatılıyor okuldaki bu derslerde hatta yanlış anlatılıyor buna kızmıyorsunuzda niye şimdi sınavda çıkmasına kızıyorsunuz zaten o yaşta dinsiz olmasınlar yalancı dinsizlik olur o düzgün düşünecek yaşa gelince ne olacaklarsa olsunlar , bence sınavda din kültürü çıkarsa sorun değil lakin sormaları gereken şey genel din bilgisi olmalı mesela budizmide sormalı ne bileyim eski yunan antik dinleride sormalı sadece müslümanlık üzerinden sorduğu zaman bunun kültürel açıdan çocuğa sağlayacağı birşey olmaz 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı

aq%20ali%20demiri

Mahkemeye çıksa tipten müebbet yer.

hocam sabah sabah fena güldürdün beni

There is no life without struggle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hoca 13 tane soru yokmuydu zaten

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

13 degil o 5 tane ac klavuzu oku.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

Sadece sünni öğrencilerin çözeceği 27-40 soru bloğu

Sadece alevi öğrencilerin çözeceği 27-40 soru bloğu

Sadece hristiyan öğrencilerin çözeceği 27-40 soru bloğu

Sadece musevi öğrencilerin çözeceği 27-40 soru bloğu

ayrımcılık başlamıştır hayırlı olsun

alli tarafından 18/Ara/12 10:24 tarihinde düzenlenmiştir

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek
    selo-g bunu yazdı

13 degil o 5 tane ac klavuzu oku.

ÖSYM Başkanı Demir, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisidersinden YGS ve LYS-4'te soru sorulacağını bildirdi.

ÖSYM Başkanı Ali DemirDin Kültürü ve Ahlak Bilgisidersinden 2013'te yapılacak Yükseköğretime Giriş Sınavı'nda (YGS) adaylara 5, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS-4) 8 soru yöneltileceğini bildirdi.

bizim zamanımızda tek sınav olduğu için ygs kısmını genel olarak yazdım. Ayrıca gördüğüm haberin linkini yukarda paylaşmışım. bu yaşımdan sonra işim yok bi de gidip kılavuz mu okuyayım?

There is no life without struggle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

STZ'da allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı olarak butür girişimleri desteklemekteyim, halkı dinden soğutma adına ne kadar güzel şey varsa yapıyorlar ne kadar dini hayata sokma baskısı yaparlarsa toplum o kadar tepki veriyor 1500lü yıllarda değiliz, aydınlık bir topluma ilerlemek adına bunlar zıplatma hareketleri, gezegen sapanı bir nevi, yörüngeye sokulan uzay aracı gezegenin kütleçekimini kendi lehine çevirir falan  takmayın kafanıza sevişmeye devam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Nereye ekleyecekler bu 5 soruyu Ygs de merak ediyorum doğrusu. Tarihten 2, coğrafyadan 2, felsefeden de 1 soruyu kırparlar herhalde.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hala bu konuda " dinini öğrenecek insanlar " diyen yada bunu din eğitimi hoşgörü eğitimi olarak gören beyinsiz insanlar var içimizde.

Bu cümleyi yazar ve bu konuya bir dahada asla uğramam. Bu cümlemi anlamayacak insanla ben tartışmaya girme ihtiyacı bile duymam. 

Toplam Hit: 5525 Toplam Mesaj: 44