folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder YGS Ye Eklenecek 13 Tane Din Kültürü Sorusu

YGS Ye Eklenecek 13 Tane Din Kültürü Sorusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Az siyasete girecem ama ne yapayım dayanamıyorum.

Halkın vergileriyle yapılan boğaz köprüsünü satan (kimse gelip bana 30 yıldır göndemdeydi o demesin, satan kim belli.)

Milli eğitim kitaplarından Atatürk İlke ve İnkılapları'nı çıkartmaya çalışıp laik bi devlete YGS'ye din soruları koyan

"Milliyetçiliğe" karşı olduğunu açık açık dle getiren

Ve en önemlileri;

Türkiye NATO Toprağıdır diyen

Kuvvetler ayrılığı kalksın diyen

Bir başbakana, iktidara, hükümete sahibiz.

Hala akpye oy veriyorsunuz ve buraya gelip savunuyorsunuz ya; bu dediklerime nasıl bir bahane bulacaksınız sayın Ak Parti Gençlik Kolları üyesi müridler? Bu düpedüz vatana ihanet değil de nedir?

Ülke yabancı devlet askerleriyle doldu. Türkiye'nin muhaliflere silah satarak Suriye'yi karıştırdığını sağır sultan bile duydu ama siz hala duyamadınız. Patroit diye diye yabancıların füzelerini kendi topraklarımızda "Müslüman" kardeşlerimize çevirdik farkında mısınız? Ha bi de derler "onun kumandası bizde olacak". Olmayacak! Ha bizde olsa kaç yazar? Kardeşimiz diye savunduğunuz araplara dönmüş durumda o füzeler. BOP'u gerçekleştirmek adamlar için Cumhuriyetten daha önemli bir durumda var mı böyle birşey ya?

Tüm samimiyetinizle söyleyin çok mu abartıyorum yoksa siz mi göremiyorsunuz? Adamlar ihanet ediyor !

Biz bu ülkede gerçekten dinci olup Atatürk'e fikir olarak karşı olup iktidara gelenleri de gördük, Necmettin Erbakan mesela.. Görüşleri zıttı. Ama o adamın vatana ihanet etmediğini bilirdik. Onun doğrularıydı o, bu nedenle şu anda onu saygıyla anıyoruz. Ama bu adamların doğruları yok, bunlar Amerika'nın doğruları NATO'nun doğruları !

Dentist tarafından 18/Ara/12 18:59 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek
    ehveniser bunu yazdı
    arnavutr bunu yazdı
    ehveniser bunu yazdı

umarım eksilen felsefeden eksilir.

Sebep?

şöyle söyleyeyim.çoğunluk olarak kimse felsefe çalışmıyor ve insanların büyük çoğunluğu felsefe'den patlayacak.
    inkilap tarihi,coğrafya gibi dersler daha kolay yapılıyor çünkü ;)

felsefe'den eksilmesi benim işime gelir sebebi basit,felsefe yapamıyorum ve herkes yapıyor olmak zorunda değil.bunun din bilmeyle ilgisi yok.

hocam iyi de herkesi yaptığı dersi senin de yapman sana bişey kazandırmaz ki aksine daha riskli bi durum oluşturur. Bu açıdan baksan bile yanlış, sonuçta senin mantıkla o 5 soruyu herkes yapacak ve sana bişey kazandırmıyacak ama sen dikkatsizlikle bu basit sorulardan birini kaçırdın mı faydadan çok zararı olur

There is no life without struggle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gannicus
    Gannicus's avatar
    Erkek
    Anasını sikeyim böyle işin ben geçen sene sınava 1 ay kala sistem değiştirdiler ortala meslek öğrencisi okuldan 55-60 puan aldı bölüm dışı bana gelen 30 puan sınava kalmış 3 ay şimdide soru dağılımı değişiyo zihniyetinizi sikeyim sizin
Toplam Hit: 5527 Toplam Mesaj: 44