folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder YGS Ye Eklenecek 13 Tane Din Kültürü Sorusu

YGS Ye Eklenecek 13 Tane Din Kültürü Sorusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ATATURK ILKE VE INKILAPLARI KALDIRIP

DIN DERSINI ZORUNLU YAP

YA ADAM TEISTSE ATEISTE BU BASKI SINIRI ASTI

KIMSE KIMSENIN DINI INANCINA KARISAMAZ  DEMOKRASI BU MU?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Her bir köşede irili ufaklı değişimler yapılıyor aynı İran'da olduğu gibi bir gün ansızın şeriat ilan edildiğinin haberleri ile uyanacağız. Bugün gazetede okudum Erdoğan "güçler ayrılığı" ilkesinden yakınıyormuş istediklerini hemen çabucak yapamıyormuş tabi yapamayacaksın güçler ayrılığı ilkesi işler yavaşlasın diye değil sistem monarşiye dönmesin diye konuldu.

Durumlar vahim...

GusFring tarafından 18/Ara/12 12:24 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Bu konu karışır 

Gözüm ONEMINUTE  aradı.Bu tür konuları görünce aklıma o geliyor nedense 

hocam ellahmdülillah müslümanım RABBİM'e inancım sonsuz. ama müslümanlığın herkesi kendine göre yorumlaması.türbelerden medet umması,ahmet hoca veli hoca bu tiplere tapılması bunlara karşıyım.heleki siyasete din konusu karıştımı tepem atıyor.arkadaş Kuran'ımız 1 tane Rabbimiz 1 peygamberimiz 1 tane.müslümanlık kuran da geçtiği gibi Rabbin emrettiği gibi yaşanmalıdır amma velakin görüyoruzki herkes kendine göre yorumluyor.Ben müslümanlığı yüzeysel yaşıyorum.Kuran-ı kerim'de geçtiği gibi.ışık evlerinde türbelerde hocalarda bulmuyorum huzuru.temiz bir vicdan ve ALLAH'a inanıyorum.herşey onun elinde.hiç bir kulun bir kimseden üstünlüğü yoktur.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

ATATURK ILKE VE INKILAPLARI KALDIRIP

DIN DERSINI ZORUNLU YAP

YA ADAM TEISTSE ATEISTE BU BASKI SINIRI ASTI

KIMSE KIMSENIN DINI INANCINA KARISAMAZ  DEMOKRASI BU MU?

Hocam Kesinlikle lafım sana değil cümlemi okuyup yorum yazacaklar ters okumasın.

Şu anda Bir ATATÜRK fulyasıdır alıp gidiyor. Zorla Atatürk'ü sevdirmeye, ona birşey diyeni öldürmeye kalkıyorlar. Din dersinin zorunlu olması bazılarının zoruna gidiyor, Peygamber'imize hakaret içeren karikatüre basın özgürlüğü deniyor. Hani demek istediğim neden kişiler adaletle yaklaşmıyor ki ? Adam ateist din'i özgürlük ama Atatürk'ü sevmez sen bir piçsin diye eleştirilir. Tabi sevmemek ile şahsına hakaret ve dil uzatma çok ayrı bir unsur. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Hocam ben bir dine bağlı değilsem ne olacak? Bu serbest kıyafet olayını da başörtüyü serbest bırakmak için getirdiler zaten. Daha neler yapacaklar kim bilir...

Şafak 1152!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Bu uygulamadan sonra artık bu şekilde sınavı kazanan mühendisler projelerinin güvenilirliğini fizik ve matematik temellerine dayandırmak yerine okuyup üfleme yoluna giderler. Sosyal bilimcilerde ilim, irfan sahibi dindar kesim yetiştirecek nitelikte kaliteli bireyler haline gelirler...

İlköğretim projeleri kıyafet yönetmeliğiyle tamamlandı. Bundan sonra sıra yükseköğretimde. Bu da ilk adımı. İlerleyen sınavlarda, sınava girmeden önce sözlü sure sınavı yapmalarını bekliyorum. Bu 13 soru muhtemelen inklap tarihi sorularının yerine yerleştirilir. Ayrı bir din testi eklemediklerine şükretmek lazım...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

aq analarınız babalarınız oyları veriyo veriyo çocukları geliyo burda hükümeti kötülüyo amk

burdan yazmak bedava,gidin dışarda konuşun bunları gidin tepkinizi gösterin,anında sikerler sizi,

sorsan hiç kimse akpyi sevmez, nereden geliyo bu kodumun %50'si ? 

Not : sözüm herkese değil yanlış anlaşılsın.

saybirs tarafından 18/Ara/12 14:27 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Dini soru olarak sadece müslümanlik açisindan sorulmasi bencede saçma.Lotusa katiliyorum kültürel hiçbir tarafi kalmiyor bu işin tamamiyle

dayatma

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek

bir bakın bakalım ygs de inkilaptan kaç soru çıkıyor ve kaç din sorusu eklenecek :)

http://goo.gl/0i2Fv
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

umarım eksilen felsefeden eksilir.

Koca hestiy aya bedenem ?
Toplam Hit: 5532 Toplam Mesaj: 44