Yılbaşı İkramiyesi Size Çıksa ?
-
sapıtır insan şuan babamı tanımam diyenlerede helal olsun yediğin kaba fena sıçıyorsun.
rahat uyuma konusunda. kusura bakma ama y.rrağmı uyursun o para öyle bi batarki adama.
--------------------------
bana çıksa ailemide alır türkiyeyi terk eder yurt dışında fabrika kurup kalanını bankaya atar kendi markamı yaratır hem yerim hem para kazanırım.
-
tüm parayı gayrimenkule yatırıp hayatım boyunca yatarım :D
-
Çok kişiye faydası dokunur örneğin tbt de ki bütün üni öğrencilerinin bu yıl harçları benden olur hatta aylık bir fonda oluştururum valla sadece tbt değil çook kişiye faydası dokunur o para bana çıksa ya işte bu yüzden çıkmaz zaten ve işte hem bu yüzden hemde para yok alamadık çıkmaz velhasıl bana:):)
-
Valla hocam çok deil be borçlarımızı kapatsın o bile yeter herşeyin fazlası zarardır.
-
kendime müstakil bi ev alırdım, Birde 20 milyarlık bi mercedes e200 alırdım, Evlenip yuvamı kurardım, Paranın içinden kuruşu kuruşuna ne harcadıysam hesabını tutardım o parayla getirisi güzel bi iş kurardım ve kazandğım paraı piyango parasına geri eklerdim,, Parayı tamamlayınca, bütün para ile kocamaan bi hayır kurumu yaptırırdım, Kendi kendini çevirecek özelllikleri ekletirdim ne bileyim kurum adına iki adet bina mesela aylık kira ile kurum çalışaccak.. Ölene kadar o paradan kuruş yemezdim onu biliyorum.. sadece ödünç alıp kullanırım ve geriye koyardım..
-
Herkes 30 trilyonu hayal ediyor , anlaşılan çeyrek alan bir tek benim :)
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Herkes 30 trilyonu hayal ediyor , anlaşılan çeyrek alan bir tek benim :)
-----------------------------Hocam bende çeyrek aldım :) vede fazlasını hayal etmiyorum :/
-
bilet alacak paran varmı die sor bi :)
önce bilet alcak parayı denkleştiriyim sonra düşünürüm 30 çıkarsa ne yaparım die
-
WebJas bunu yazdı:
-----------------------------
sapıtır insan şuan babamı tanımam diyenlerede helal olsun yediğin kaba fena sıçıyorsun.
-----------------------------o para bana çıkınca bi daha o kabtan yemek yemeyecegim için sıçarımda işerimde ahahah :)
-
kafayı yemezsem ilk iş kendime çok sağlam bir pc ve telefon alırım.
Daha sonra ev,araba cart curt alırız.Kalan paraylada yeni bir iş yada yatırım olabilir.