Yılbaşı İkramiyesi Size Çıksa ?
-
bütün dünya tv lerini çağırır paranın hepsini canlı yayında yakardım. para dost değil düşmandır. herşey para değildir ''bknz: sakıp sabancı'' o kadar parası vardı ama çoçuğunun hastalığını tedavi ettiremiyordu bende o kadar para olcak ve çoçuğumun Allah korusun hastalığını tedavi ettiremicem afedersiniz ama sıçayım öyle paranın içine o yüzden herşey para değil sağlık ve huzur olsun para hikaye
-
kendime direk apartman dairesi satın alırdım, zevkime göre dayar döşerdim son sistem bir bilgisayar dayanırdım yanına bide son full elektro gitar seti anasını ağlatasıya o para saten bitmez amk kolay kolay yatırımın amk şurda en fazla 50 yıldaha yaşasam ewden hiç çıkamdan o paradan yesem yiyecek içecek felan töbe bitiremem bokunu çıkartmadan harcandınmı yan gel yat osman :D
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------kendime direk apartman dairesi satın alırdım, zevkime göre dayar döşerdim son sistem bir bilgisayar dayanırdım yanına bide son full elektro gitar seti anasını ağlatasıya o para saten bitmez amk kolay kolay yatırımın amk şurda en fazla 50 yıldaha yaşasam ewden hiç çıkamdan o paradan yesem yiyecek içecek felan töbe bitiremem bokunu çıkartmadan harcandınmı yan gel yat osman :D
-----------------------------
tabi ya :D çek bi gibson custom les paul ultima yanına engl amp. bi de studio kur eve. ömür boyu çıkma dışarı bişey kaçırmazsın :D -
ver elini texas !
-
Paranın yokluğu da varlığı da delirtir adamı..
Çok yakınım yaşadı bu ikramiye mağduriyetini..
2 senede eridi para hatta şuanda borcu bile var batıktan da batık..
Önce kontrol etmesini öğrenirdim.
-
buzlu badem alırım
-
Heyecandan olmezsem,nefes almayı denerdım,eger alırsam şükür edip,Hayatıma Aynen Devam ederdım.Borclarıda kapattıktan sonra Dunya Turuna cıkardım.
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
babamı tanımam
amna bille korum :D
içinde gezdiririm -
Karayiplerde bir adacıkalırdım...
-
500 bin nin yada 100 bin nin çeyreğine fitim .. 35 de felan gözüm yok. Beni bozacaksa hiçbirini istemiyorum.