Yılbaşı Sevgiliye Hediye
-
bayanlara yeterki hediye olsun. Beğenmeseler bile düşündüğünüz için sevinirler :)
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------
bitenekadar.com da vardı yılın aşkı diye bi kupa hoşuma gitti.
hoocam bunu unutturma bana :D bu sene olmazsa seneye , güzel bi törenle veririm bunu :D -
cinema4d bunu yazdı:
Coiner bunu yazdı:
hoocam bunu unutturma bana :D bu sene olmazsa seneye , güzel bi törenle veririm bunu :D
-----------------------------törene varmı adam :D
-
yılbaşında hediye almamak için sevgiliden küs :D bir bahaneyle sonra yılbaşından sonra barışılır tekrar. :D maksat hediye almamak
-
tahref156 bunu yazdı:
yılbaşında hediye almamak için sevgiliden küs :D bir bahaneyle sonra yılbaşından sonra barışılır tekrar. :D maksat hediye almamak
-----------------------------güzel yöntemde küsecek durum yok hoca ne uydursak :P
-
hep merak ederim,acaba kızlar da erkekler gibi böyle ne bilim baslıklar falan acıp ne alsam diyorlar mı? ya da arkadas arasında konusyorlar mı? :D
-
DevilKingtr bunu yazdı:
cinema4d bunu yazdı:
Coiner bunu yazdı:
hoocam bunu unutturma bana :D bu sene olmazsa seneye , güzel bi törenle veririm bunu :D
-----------------------------törene varmı adam :D
adam derken ? :D yeni kalkınca biraz geç anlıyorum :D -
kırmızı tanga Swacht Saat :)
-
EcHoLL bunu yazdı:
kırmızı tanga Swacht Saat :)
-----------------------------a.q çok ağır
-
Yılın aşkı kupasını alırsan sıçarsın. "Geçen senenin aşkı kimdi" diye sorupi kafana geçirebilir. :|
Diğer bir müridin dediği gibi, hediye olsun taştan olsun. Beğenmese bile düşündüğün için sevinir.