folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Yoğun Bir Hafta Geçireceğim Müzik İçin Önerileriniz

Yoğun Bir Hafta Geçireceğim Müzik İçin Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

İyi akşamlar. Bilgisayar başında uykusuz yoğun bir hafta geçireceğim. 

Lakin bilgisayarım sadece yaptığım işi kaldırmakta. Youtube açmak kasmasına sebep oluyor.

Fizy ise playliste sahip olmadığımdan bir halta yaramamakta. 

ExaRadyo yabancı müzik kanallarında hep terkar müzikler ve clup stillere değinen kanallarm mevcut. 

Gece boyunca aynı müzikler çalmakta. 

Nasıl birşey olabilir ki ; Bu yılın en güzel ( Piyasa ) müziklerini ( Yabancı R&B hiphop clup ) tam radyo tadında yanı müzikleri,

Klıpsiz bir şekılde tekrar tekrar duymadan dinleyebilirim ? Önemli nokta ise güncel bir liste sahip olması 

Kullanan muridler, müzikle haşırneşir olan muridlerin playlistleri ama youtube hariç öneri ve paylaşımlarda bulunursalar sevinirim.

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Valla yabanci diyince radyo fenomen var bi tek dinledigim biraz tekrara kaysalarda hitler yuksek oranda burda.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Valla yabanci diyince radyo fenomen var bi tek dinledigim biraz tekrara kaysalarda hitler yuksek oranda burda.

Güzel müzikler var ama sabaha kadar tekrara döndüğüne şahit oldugunda biraz sıkıntı oluyor birde radyolar kişisel zevke göre değil hite göre çaldıgı için aslında bir murıdın kişisel playlist'ini isterim çünkü tek bir tarza yönelik, yönelik olmasada tek bir beyinden çıkması daha güzel sonuçlar çıkarıyoru. Fenomen, pall station, mydonose, metro'yuda dinledikten sonra 

ExaRadyo'nun kendı içinde barındırdıgı " .977 The Hitz Channel " Kanalını dinliyorum biraz daha az tekrarı mevcut ve idare ediyor 

EricNorthman tarafından 04/Oca/15 00:04 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam anlamadım sadece şarkı listesi istiyosun dimi?

ebedi devlet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Sevdiğim sanatçılardan biridir, neredeyse hepsini ezberledim, gecenin ilerleyen saatlerinde iyi gidiyor. Çal gitsin, başa aldıkça da sıkmaz. :)

Dvd Videosoft programı ile tamamını hemencecik bilgisayara indirip media player ile çalıp sabaha kadar tekrarlatırsın ohh miss.

http://www.youtube.com/watch?v=bcO1lVdYDKM

KotomineKirei tarafından 04/Oca/15 00:23 tarihinde düzenlenmiştir

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Güzel müzikler var ama sabaha kadar tekrara döndüğüne şahit oldugunda biraz sıkıntı oluyor birde radyolar kişisel zevke göre değil hite göre çaldıgı için aslında bir murıdın kişisel playlist'ini isterim çünkü tek bir tarza yönelik, yönelik olmasada tek bir beyinden çıkması daha güzel sonuçlar çıkarıyoru. Fenomen, pall station, mydonose, metro'yuda dinledikten sonra 

ExaRadyo'nun kendı içinde barındırdıgı " .977 The Hitz Channel " Kanalını dinliyorum biraz daha az tekrarı mevcut ve idare ediyor 

Metronun su karnaval kanallarina da bi bak hocam orda da guzel seyler var.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

umarım yanlış anlamamışımdır buyur hocam mekanımızı müzik listesi :

http://imgim.com/list.jpg

ebedi devlet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı

hocam anlamadım sadece şarkı listesi istiyosun dimi?

Aslında fizy gibi hiç kasmıycak bir sistemde müzik dinlemeyi hayal ediyorum. Lakin güncel bir playlist'im yok hocam.
    Olan varsa hangi sistemden kullanıyorsa tavsiye etmesini isterim, Playlist'i olanlar varsa vermesini,

İşin özüne gelerek anlatmak istersem tekrar senin için hocam, Pc eski ve sadece makale için kullanıyorum. ExaRadyo kullanıyorum.
    Radyolar sıktı hep aynı şarkılar, Tarzlarım tutuyor ama terkar ediyorlar sabaha kadar beşyüz kere sıkılıyorsun. 
    R&B hiphop pop yabancı olarak piyasa müziklerini bir çatı altında sistemi kasmadan yormadan dinleyebileceğim biryer, 
    Varsa bir playlist çok makbule geçer. Yotube dinleyemiyorum mavi ekran bana gülümsüyor hocam anlamadıysan sor birdaha birdaha açıklıyım hiç sıkıntı yok hocma

seboist ; Çok geçerli hocam dahası varmı yoksa bu kadarmıdır 

NoToLeRaNcE ; Karnaval'a girebiliyon mu diye sorsana .) Cpu 100 bıraksam delicek şaseyi

KotomineKire ; Hocam paylaşımın için teşekkur ederim, IDM çekiyor şuan dinleyeceğim

EricNorthman tarafından 04/Oca/15 00:26 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı

umarım yanlış anlamamışımdır buyur hocam mekanımızı müzik listesi :

http://imgim.com/list.jpg

paylaşırsanız sevinirim hocam yandex yüklüyebilseniz iyi olurdu güzel müzikler çoğu

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Rica ederim, şu an dışarda olmasam ben de müzikleri paylaşırdım listeden. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

spotify radyoda 5 10 şarkı dinle beğenilerine göre güzel şarkılar geliyor sırasıyla, aynı şey deezerda flow adında.

Toplam Hit: 2127 Toplam Mesaj: 27