Yoğun Bir Hafta Geçireceğim Müzik İçin Önerileriniz
-
SUPERBICO bunu yazdı
spotify radyoda 5 10 şarkı dinle beğenilerine göre güzel şarkılar geliyor sırasıyla, aynı şey deezerda flow adında.
Portal olarak hangisi hocam,Tarayıcı üzerinden mi uygulama mı ? Benım için ExaRadyo'ya bir link vermek çok güzel olurdu aslında
-
EricNorthman bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
spotify radyoda 5 10 şarkı dinle beğenilerine göre güzel şarkılar geliyor sırasıyla, aynı şey deezerda flow adında.
Portal olarak hangisi hocam,Tarayıcı üzerinden mi uygulama mı ? Benım için ExaRadyo'ya bir link vermek çok güzel olurdu aslında
websitesi de var, masaüstü uygulaması da mobil uygulaması da, edge ile bile dinlenebiliyor mobilken. kota dostudur
-
Eskiye döndüm tekrar , NFS underground I müziklerinin tümünü dinleyebilirsin.
-
SUPERBICO bunu yazdıEricNorthman bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
websitesi de var, masaüstü uygulaması da mobil uygulaması da, edge ile bile dinlenebiliyor mobilken. kota dostudur
İyiymiş hocam işlerimi bitirip bakmalıyım ozaman
EnesErgun ; Güzel bir seçenek .) -
Atakan bunu yazdıseboist bunu yazdı
umarım yanlış anlamamışımdır buyur hocam mekanımızı müzik listesi :
http://imgim.com/list.jpg
paylaşırsanız sevinirim hocam yandex yüklüyebilseniz iyi olurdu güzel müzikler çoğu
hocam yemin ederim yardımcı olmak isterdim ama bu upload işlerinden hiç anlamam hadi yandex disk anlarım geçen denedim kanser oldum malum internetimiz kırsal bölgede olduğumdan herhalde çok yavaş :(
-
ekşi'nin radyoyu dinleyebilirsin
olmadı pal station öneririm. -
seboist bunu yazdıAtakan bunu yazdıseboist bunu yazdı
umarım yanlış anlamamışımdır buyur hocam mekanımızı müzik listesi :
http://imgim.com/list.jpg
paylaşırsanız sevinirim hocam yandex yüklüyebilseniz iyi olurdu güzel müzikler çoğu
hocam yemin ederim yardımcı olmak isterdim ama bu upload işlerinden hiç anlamam hadi yandex disk anlarım geçen denedim kanser oldum malum internetimiz kırsal bölgede olduğumdan herhalde çok yavaş :(
teşekkürler hocam geneden saolun :)
-
hocam 8tracks.com'a gir yüzlerce playlist var etiketi yaz çıkar karşına, ayrıca spotify öneririm müzik kalitesi ve çevrımdışı modu çok iyi ilk defa hayatımda müzik için premium aldım o kadar iyi
-
Spotify gayet iyi playlistlere sahip, gözat istersen.
-
Hocam hic bisey yapamiyosan, gir mixler var youtubeda 1-2 saatlik derlemeleri birlestirmisler onlara takil. 2013-2014 radyolarin aylik hit muzikleri var onlari cek torrentten bul bi player at icine dinle.
Ne yaparsan yap tekrara takilicam zaten elbette, hemde koca bir haftada, neyin pesindesin :D